2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
benim oğlum da mamasını kucağıma yatırıp verdiğimde işaret parmağını ya burnuma ya da ağzıma sokuyor :) ben de parmağını tırnağından ısırıyorum, tekrar aynısını yapıyor durmadan. sonra yüzümü sağa sola ittiriyor tırnaklarıyla tokat atar gibi :)

inşallah atlatırım. çok ama çok alıngan biriyim ya

İnşallah cnm teşekkür ederim. o öyle yapınca kollarımı bağlayıp oturuyorum koltuğa resmen gelip gönlümü almasını bekliyorum. eşim de diyoki bak ne güzel bakıyoruz büyütüyoruz. o seni seviyo sadece o senin sana ait diyip beni pohpohluyo. sonra eşime sarılıp eminsin dimi beni seviyo diyorum. o kdr saçma şeylerki. ama elimde değil çocuk gibiyim.

Haşlanmış patates, yumurta sarısı, beyaz peynir, zeytinyag.. Arada bir bunu yapıyorum genelde ise bisküvili karışım.. Bebeğim patatesli olanı çok sevdi

Meraba kızlar nasılsınız uzun zamandır okuyordum ama yazmıyordum..

Benim oğlanın iştahı baya azaldı bu ara..sabah bir yumurta(beyazı da dahil) bazen bitirmiyor da..öğleden sonra yarım elma rendesi 3-4 bebe bisküvisi karışımı akşam sebze çorbası (kıyma da katıyorum)..yoğurt kesinlikle yemiyor..aralarda da anne sütü sizce de az değil mi???

Bu arada kan tahlili yaptırdık kansızlık çıktı kan ilacı veriyorum.. dvit bırakmıştım bıngıldağı kapanmamış ona da devam

Evet yoktun uzun zamandır. Hoşgeldin.
Yumurta beyazı ile bire yakın yiyorsa iyi canım tok tutar. Benimki yumurtayı yemiyor. Yanında peynir zeytin fln yiyormu? Yoğurt tek yemiyorsa meyve ile karıştırıp denedin mi? Yese çok iyi olur. Gıdayı artırsa iyi olur tabi de anne sütü gibi var mı, Sütün doyuruyordur belki aç olsa huysuz olur çok.
Bıngıldağı bizimde kapanmadı hala ama küçülüyor farkediyorum. Dvit ve kan ilacı bizde kullanıyoruz. Kansızlığınız düzelir umarım biran önce

Hoşbuldum..peynir bazen..yoğurt hertürlü denedim yediremedim.. genelde huysuz ama açlıktan mı dişlerden mi bilmiyorum inşallah düzelir kansızlık ta .. sağol canım

Benimki de bir ara hiç birşey yemiyordu, dişlerden diye tahmin ettik pek üstüne gitmedik. Dişleri henüz çıkaramadı ama iştahı düzeldi çok şükür

Kızlar bebişlerimiz nasıll biz yürümeye başladık :))
Maşallah bebeğine. bizim oğlan 10. ayını bitiriyor yarın. ayının başından beri adım atıyordu yalnız. şurda 1 haftadır 9-10 adım tek başına kollarını açarak ilerliyo. bayağı antreman yaptırıyoruz gündüz. kayın validem sürekli çalıştırıyo. koltuk ile tv ünitesi arası yalnız gidiyo en fazla 10 adım sora unutuyo adım atmayı tup yere.

bebeğin kaç kilo cnm boyu kaç. sabah kahvaltısında problemler olabilir. biz de öyle değil miyiz. gözünü açar açmaz canın istemeş bişey. ama öğlen yemekleri sanki çok çok az geldi bana. bizimki 4 saatte 1 yemek yiyor. ara öğünler de var tabi 3 ana 3 ara şeklinde. ama keyfi yerindeyse çok dert etme. ben çok iştahsız bir bebekmişim. öyle de devam etti. hala da öyleyim. 1 öğün yemek yerim. iştahsız bebek zor der annem hep. boşver gitme üstüne. kayınvalidem bu 6 öğünün saatini hiç kaçırmaz. çalışıyorum. hafta sonu ben yalnız bakıyorum valla ben ne zaman yersem o da o zaman yiyor :) bir nevi aç geziyo oğlum da. hiç takma.

Merhaba canım, yediklerinin miktari kilo ile bağlantılı bence. 10 kilonun altında ise yeterli bence. Kilo alımı da iyi ise tamamdır.
Kahvaltısi yeterli gibi, öğleyin çorba içip akşam sizinle yemek yese daha iyi değil mi sence? Nacizane fikrim...

Kan ilacını 8.ayda kestik. Değerleri iyi çıktığı için. D vitaminine devam ediyoruz 3 damla olarak. Bıngıldak kapanmadi bizim de.

Canım öyle öyle geziyo ve hızlı ilerliyolar bizmki çok meraklı çok hareketli bi sürekli yürümek istiyo bebek kollarını aça aça yürüyordu şimdi aktifiz :)

Maşallah, Allah saglikli, hayırlı ve uzun ömür versin. İnşallah bizde görürüz. Ne kadar tatlıdır o şimdi :) Peki zorluğu var mı? Sence önceye göre yürür halı nasıl?
Tabi önceden 2-3 adımda düşüyodu sonra 10 adım kadar oldu kollarını aça aça yürüyodu şimdi daha aktif bazen düşüyo tabi düşe kalka öğrencek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…