2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Emzir canım emzir eğer sütün tadı değişir de reddederse biraz diret ek gıdayı azalt aç kalsın emsin yavrularımız daha küçük
Evet küçükler valaa hayırlısı
..kv.deye kalsa yarin kestirecek bana . Karışma sen dedim Artik. En az 3 ay emerek dedim

C
Canım senin gebelik nasıl gidiyor?
Canım benim geç döllenmeymiş yani 7. Haftadayız şuan kalp atışı aldık çok şükür bi sorun yokmuş. Ben daha önce düşüklerim olduğu için oğlumda coraspin kullandım doktorum kan pıhtılaşması yok ama her ihtimale karşı kullan demişti. Ama bunda sormayı unuttum ne yapsam acaba.

C

Canım benim geç döllenmeymiş yani 7. Haftadayız şuan kalp atışı aldık çok şükür bi sorun yokmuş. Ben daha önce düşüklerim olduğu için oğlumda coraspin kullandım doktorum kan pıhtılaşması yok ama her ihtimale karşı kullan demişti. Ama bunda sormayı unuttum ne yapsam acaba.

Coraspirin kullanman gerekir diye düşünüyorum muhakkak doktora sor telefonla ulaşılıyordur?

Aynen canım günlük menü yazıp buzdolabına asacağım. Saat başı da arayacağım. İş yerindeki seanslarimi da saat başına alacağım ki aramak için zamanım olsun.

Oyuncakları falan toplamadan uyutuyor. Ben kızımın önünde topluyorum ki kızım da öğrensin. Bunun gibi detaylar var daha. Tam bir ay oldu, deneme süresi bitti. Güzelce konuşacağım olmadı bıraksın. Abartmiyorum değil mi? Hakkına da girmek istemiyorum!
Canim, bakici senin direktiflerine uymak ZORUNDA. hani parasini veriyorum yapacak mantigi bana hep soguk gelmistir ama sonucta nasil ki sen isini hakkiyla yapiyorsun, o da oyle yapmak zorunda. Ben bakicimdan ev isiyle ilgili hic birsey yapmasini beklemem ama bebegimle ilgili herseyin eksiksiz olmasini beklerim.

Cok sukur seninki gibi bir sorun yasamadim ama yasasaydim ciddi bir konusma yapardim.

Canim, bakici senin direktiflerine uymak ZORUNDA. hani parasini veriyorum yapacak mantigi bana hep soguk gelmistir ama sonucta nasil ki sen isini hakkiyla yapiyorsun, o da oyle yapmak zorunda. Ben bakicimdan ev isiyle ilgili hic birsey yapmasini beklemem ama bebegimle ilgili herseyin eksiksiz olmasini beklerim.

Cok sukur seninki gibi bir sorun yasamadim ama yasasaydim ciddi bir konusma yapardim.
Evet yapacağım canım. Söylediklerine harfiyen katılıyorum. Ben de ev işi yaptirmiyorum. Sadece kızıma iyi baksın yeter. Bir de şu var; bir ay oldu ve kızım o gelince hiç sevinmiyor. Artık az da olsa bi tebessüm etmesi gerekir!!!

Evet yapacağım canım. Söylediklerine harfiyen katılıyorum. Ben de ev işi yaptirmiyorum. Sadece kızıma iyi baksın yeter. Bir de şu var; bir ay oldu ve kızım o gelince hiç sevinmiyor. Artık az da olsa bi tebessüm etmesi gerekir!!!
Bence de.. kizina guzel bakiyordur ama cok fazla kizinin istedigi sekilde oynamiyordur belki.. canim sen nerede oturuyorsun, bakicimin bildigi biri varaa yonlendirebilirim belki sana??

Bence de.. kizina guzel bakiyordur ama cok fazla kizinin istedigi sekilde oynamiyordur belki.. canim sen nerede oturuyorsun, bakicimin bildigi biri varaa yonlendirebilirim belki sana??
Aynen dediğin gibi canım. Şimdi liste yaptım. Yarın konuşacağım ve bakacağım duruma... inşallah sorun kalmaz. İyi olduğu bi çok yönü de var çünkü...

Ben Beyoğlu-sutluce de oturuyorum. Eğer sorunu asamazsak sana müracaat edecegim :) Desteğin için çok teşekkür ederim :))

Canımmm küçüğüm benim olsun annesi eşimin gözleri de 6buçuk derece hiçbir şey kaybetmedik mutlu bir hayat geçirdik

Üzülme olur mu:KK19:

Ergenlikten itibaren lens kullammaya başlar
Valla uzulmmek elinde değil insanın.bakalim bir ay taktirmaya ugrasicam ona göre bir ay sonra karar verecekler ameliyata.Ya gün verecekler ya da sonra kayma duzelirse vermeyecekler.
Biraz sonra gelecek gözlük leri

X