- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.728
- 32
-
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #54.961
Evet canim emiyor. Sağol. Sen de
Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Emziriyormusun bebişini
Evet küçükler valaa hayırlısıEmzir canım emzir eğer sütün tadı değişir de reddederse biraz diret ek gıdayı azalt aç kalsın emsin yavrularımız daha küçük
Doktor emzir dedi de canım. Ben birtakım konularda çok direnip şöyle yap böyle yap dediklerinde doktor böyle dedi diyorum birdaha çıt çıkmıyorEvet küçükler valaa hayırlısı
..kv.deye kalsa yarin kestirecek bana . Karışma sen dedim Artik. En az 3 ay emerek dedim
Doktor à henüz gitmedim ya. Bişi diyeemdimDoktor emzir dedi de canım. Ben birtakım konularda çok direnip şöyle yap böyle yap dediklerinde doktor böyle dedi diyorum birdaha çıt çıkmıyor
Canım benim geç döllenmeymiş yani 7. Haftadayız şuan kalp atışı aldık çok şükür bi sorun yokmuş. Ben daha önce düşüklerim olduğu için oğlumda coraspin kullandım doktorum kan pıhtılaşması yok ama her ihtimale karşı kullan demişti. Ama bunda sormayı unuttum ne yapsam acaba.Canım senin gebelik nasıl gidiyor?
Evet küçükler valaa hayırlısı
..kv.deye kalsa yarin kestirecek bana . Karışma sen dedim Artik. En az 3 ay emerek dedim
C
Canım benim geç döllenmeymiş yani 7. Haftadayız şuan kalp atışı aldık çok şükür bi sorun yokmuş. Ben daha önce düşüklerim olduğu için oğlumda coraspin kullandım doktorum kan pıhtılaşması yok ama her ihtimale karşı kullan demişti. Ama bunda sormayı unuttum ne yapsam acaba.
Canim, bakici senin direktiflerine uymak ZORUNDA. hani parasini veriyorum yapacak mantigi bana hep soguk gelmistir ama sonucta nasil ki sen isini hakkiyla yapiyorsun, o da oyle yapmak zorunda. Ben bakicimdan ev isiyle ilgili hic birsey yapmasini beklemem ama bebegimle ilgili herseyin eksiksiz olmasini beklerim.Aynen canım günlük menü yazıp buzdolabına asacağım. Saat başı da arayacağım. İş yerindeki seanslarimi da saat başına alacağım ki aramak için zamanım olsun.
Oyuncakları falan toplamadan uyutuyor. Ben kızımın önünde topluyorum ki kızım da öğrensin. Bunun gibi detaylar var daha. Tam bir ay oldu, deneme süresi bitti. Güzelce konuşacağım olmadı bıraksın. Abartmiyorum değil mi? Hakkına da girmek istemiyorum!
Yok devlet hastanesine gittiğiim için tlfn yok. Perşembe günü gideceğim artıkCoraspirin kullanman gerekir diye düşünüyorum muhakkak doktora sor telefonla ulaşılıyordur?
Evet yapacağım canım. Söylediklerine harfiyen katılıyorum. Ben de ev işi yaptirmiyorum. Sadece kızıma iyi baksın yeter. Bir de şu var; bir ay oldu ve kızım o gelince hiç sevinmiyor. Artık az da olsa bi tebessüm etmesi gerekir!!!Canim, bakici senin direktiflerine uymak ZORUNDA. hani parasini veriyorum yapacak mantigi bana hep soguk gelmistir ama sonucta nasil ki sen isini hakkiyla yapiyorsun, o da oyle yapmak zorunda. Ben bakicimdan ev isiyle ilgili hic birsey yapmasini beklemem ama bebegimle ilgili herseyin eksiksiz olmasini beklerim.
Cok sukur seninki gibi bir sorun yasamadim ama yasasaydim ciddi bir konusma yapardim.
Bence de.. kizina guzel bakiyordur ama cok fazla kizinin istedigi sekilde oynamiyordur belki.. canim sen nerede oturuyorsun, bakicimin bildigi biri varaa yonlendirebilirim belki sana??Evet yapacağım canım. Söylediklerine harfiyen katılıyorum. Ben de ev işi yaptirmiyorum. Sadece kızıma iyi baksın yeter. Bir de şu var; bir ay oldu ve kızım o gelince hiç sevinmiyor. Artık az da olsa bi tebessüm etmesi gerekir!!!
Aa gerçekten miiii. Vay be sevindim.Benim doktor doğma giderken bile emzirebilirsin dedi
Aynen dediğin gibi canım. Şimdi liste yaptım. Yarın konuşacağım ve bakacağım duruma... inşallah sorun kalmaz. İyi olduğu bi çok yönü de var çünkü...Bence de.. kizina guzel bakiyordur ama cok fazla kizinin istedigi sekilde oynamiyordur belki.. canim sen nerede oturuyorsun, bakicimin bildigi biri varaa yonlendirebilirim belki sana??
Valla dok.olmaz der herhalde.ben kendi adima cevap vereyim:) ilkine göre gerçekten baya uzun sürdü ağrılarımAa gerçekten miiii. Vay be sevindim.bi de bşi sorcam bugün okudum 2 . Sezeryan ler ilkine göre çok daha acılı oluoms doğru mu ki. Sordun mu doktora
Valla uzulmmek elinde değil insanın.bakalim bir ay taktirmaya ugrasicam ona göre bir ay sonra karar verecekler ameliyata.Ya gün verecekler ya da sonra kayma duzelirse vermeyecekler.Canımmm küçüğüm benim olsun annesi eşimin gözleri de 6buçuk derece hiçbir şey kaybetmedik mutlu bir hayat geçirdik
Üzülme olur mu
Ergenlikten itibaren lens kullammaya başlar
Kızzzz ben 1. Cide öldüm dirildim. 1 ay sonra bile fenaydim.Valla dok.olmaz der herhalde.ben kendi adima cevap vereyim:) ilkine göre gerçekten baya uzun sürdü ağrılarım
Bende merak ediyorum valla çoğu kişi gelmiyor sayfaya artık. Bebişlerin fırsat olmuyor herhaldeBu arada
9ay
Emy
HK
Superselma
Zeyzey bunlar neredeler.zeyzey devamlı yazıyordu.
Aa gerçekten miiii. Vay be sevindim.bi de bşi sorcam bugün okudum 2 . Sezeryan ler ilkine göre çok daha acılı oluoms doğru mu ki. Sordun mu doktora