2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Ya bende hiç kızmıyorum oğluma bi derdi vardır muhakkak diyorum şimdiye kadar pek kızmışlığım yoktur ama bu alt değişme kıyafet giydirme olayı çileye dönüşmeye başladı ikimizede o durmak istemiyo bende inatla giydirmeye çalışıyorum herhalde zamanından çaldığımı düşünüyo etrafı keşfetmek dururken neden beni esir aldın gibi tavırları var. eskiden yılda iki defa tutan migrenim haftada bir tutmaya başladı

Ne yalan söyleyeyim bununla gurur duymuyorum ama tamamen huysuzluğundan yaptığına emin olduğumda ben kızıyorum. Yani oğluma sesimi yükseltmiyorum ama homurdanıyorum baya :)

Kızlar kahvaltı da belirlediğiniz bir miktar var mı? Benim bebeğim; yumurta sarisinin 2/3 sini, bir cay kaşığı lor peynir, yarım zeytin, nohut kadar kaşar ve bi tatlı kaşığı tahin pekmez yiyor. 2 saat sonra uyuyor, uyurken de biraz anne sütü işte.

Anne sütünü gündüz çok azalttı. O yüzden doymuyor mu ki demeye başladım. Ya da benden bağımsızlasmasini mi kabullebemiyorum ne!..

Benim oglum kahvaltida bir yumurta sarisi, iki ya da 3 tane bebe biskuvisi, bi tatli kasigi peynir, bir fincan rezene cayi bazen de bi tatli kasigi pekmez yiyor. Cay kasigi ucuyla da tereyagi.

Bazen peynirli olmet yapiyorum oyle de yiyor.

Benim oglum da eskisi kadar anne sutu icmiyor uyumak icin kullaniyor beni genelde :) zaten sutumun rengi de acildi iyice belli ki amac artik bebegin midesini degil ruhunu doyurmak :)

Himmm demekki genel gelişimlerinin getirdiği bi şey bu. Cevap için çok sağol cnm, bilgilendirici oldu benim için. Bisküviyi kendin yapıyordun bildiğim kadarı ile, Oğluna nasıl yediriyorsun bisküviyi? Ben de yapmalıyım sanki. Çünkü artık gerçekten bir şeyler yemek istiyor. Ekmege çok ilgi duyuyor meselâ...

Buda anlaşılan bu aylarda yaptıkları ortak hareket canım. İki haftadır fln bizde aynıyız. Bez değiştirmek, üzerini değiştirmek işkence oldu en az yarım saat sürüyor. Şimdi uykuya yatırmak için değiştirmeye kalktım tam 25 dakika abartmıyorum. Ben yatırıyorum o kaçıyor

Pekmez bize de dokundu cok fena kabiz ve pisik yapti size ne yapti?
Ve evet ikincide de oluyormus hem de daha gena diyolar gozum korktu benim. Benim de 4 ay oldu diyete baslayali zor gerçekten

Ben not da almistim ama dr a sormayi unuttum. 9. Ay asisindan 5 gun sonra tekrar randevu var dra.ben nolur nolmaz 9. Ay asilarini bi hafta erteleticem. Gastroya sorup oyle yaptircam.evet aslinda 1 yas asisi bunlar.gerekirse yasinda yaptiririz. Sen de oyle mi yapacaksin?

Sagolasin canim neler yiyosun 6 sey de cok azmis durumunuz cok mu ciddi. Ozge hocayi fb grubundan biliyorum cok iyiymis.ben istanbuldayim araştırma hastanesine gidiyorum memnunum

Dun hemsiremiz ile konustum 1 yasinda gorusucez artik dedi.gelmeden once mutlska yunurtanin beyazina gecmis ol bakalim alerjisi varmi dedi. Drmekki bundanmis

Evet canım kendim yapıyorum bisküviyi. Önceki mesajda saydığım bütün kahvaltılıkları kasede karıştırıyorum bisküvi ile beraber. Bisküviyi de rezene çayı ile açıyorum. Mama oluyor.
Kalan çayı da fincanla içiriyorum.

Eğer mama gibi yapmayacaksam o zaman yine ev yapımı ekmekle beraber herseyi ayrı ayrı lokma lokma yediriyorum.

Bulamaç vermiyorum ben cnm. O zaman ben de ıhlamur ya da rezenesine batırıp eline vereyim. Bu hafta sonu deneyecegim :) tekrar cook teşekkür ederim...

Bulamaç vermiyorum ben cnm. O zaman ben de ıhlamur ya da rezenesine batırıp eline vereyim. Bu hafta sonu deneyecegim :) tekrar cook teşekkür ederim...

7.100 ile 7.400 arası bir kilosu var tam olarak bilemiyorum ocakta 7.015ti 1 ay geçti 7.200 flndır

Senin bebiş kaç kilo
Bizim o sıralar 7440 falandi canım Maşallah kizcelerimize ❤kizimda 8.ay Kont. De 8250 idi canım sen emziriyordun değil mi bir de bebiş istiyodun yeni

Biskuvileri cok kuru degilse eline verebilirsin bence. Agzinda dagilacaktir zaten ama kirinti kacar mi bogazina onu bilemiyorum.

Kızlar benimki uykusu gelmedikçe gün içinde asla emmek istemiyor, 30 sn zor tutuyorum memede.. Acaba bırakacak mı, yoksa ilgisini başka şeyler çekiyor diye mi öyle.. Ya da ben gündüzleri yokum diye mi tepki gösteriyor (7 aylıkken çalışmaya başladım)

Cnm benimki de öyle. Uykuya dalarken emer onun dışında ek gıda yiyor. Biberon ile verdiğimizde ortalama saat 2 ye kadar 120 cc süt içiyor. Artık süt onları doyuruyor, daha çok psikolojik bi ihtiyaç bence.

Kızlar özel bişey olacak ama çok saskinim günlerdir çok akıntım oluyordu bugün parça şeklinde açık toprak rengi akıntı oldu boyle bir durum yaşayan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…