- 29 Mart 2013
- 5.925
- 2.915
-
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #54.341
Canım çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin evlatlarımızı korusunAnlamadım ki canm idrar yolu eneksiyonu dediler kanda çok fazla enfeksiyon çıktı 23000 lökosit dedi birde böbreğinde taş varmış3 gün kaldık hastanede
Anlamadım ki canm idrar yolu eneksiyonu dediler kanda çok fazla enfeksiyon çıktı 23000 lökosit dedi birde böbreğinde taş varmış3 gün kaldık hastanede
Çok geçmiş olsun canım, inşallah toparlanır tez zamanda.Anlamadım ki canm idrar yolu eneksiyonu dediler kanda çok fazla enfeksiyon çıktı 23000 lökosit dedi birde böbreğinde taş varmış3 gün kaldık hastanede
Canım çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin evlatlarımızı korusun
Ah canım ne zor olmuştur ya kız bebeklerin çocuklarının gençlerin kadınların baş belası bu idrar yolu enfeksiyonu
Çok geçmş olsun
Çokk teşekkür ederim kızlarrÇok geçmiş olsun canım, inşallah toparlanır tez zamanda.
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin düzelecek inş annesiAnlamadım ki canm idrar yolu eneksiyonu dediler kanda çok fazla enfeksiyon çıktı 23000 lökosit dedi birde böbreğinde taş varmış3 gün kaldık hastanede
Çok geçmiş olsun canım bizde atlattık ama sebepsiz ateş olunca erken farkettik rabbim tez zamanda şifa versinAnlamadım ki canm idrar yolu eneksiyonu dediler kanda çok fazla enfeksiyon çıktı 23000 lökosit dedi birde böbreğinde taş varmış3 gün kaldık hastanede
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin düzelecek inş annesi
Saolun kızlar canm bizde erken farkettik ya akşam ateşlendi sabaha götürdük ama enfeksiyon kanda çıktıÇok geçmiş olsun canım bizde atlattık ama sebepsiz ateş olunca erken farkettik rabbim tez zamanda şifa versin
Ben de öyle yapıyordum, sadece iki uyanmada emziriyordum, diğerlerini emzik ve pişmiş ile geçiştirmwyw alışmıştı. Fakat bizim de galiba üst dişler geliyor emzik pişmiş ı ıh illa emip sakinleşmek istiyor ama kısa emip uyuyor. İnatlaşmak istemiyorum, ağrı kesici niyetine emiyor gibiKızlar meraba geçenlerde bir arkadaş gece emzirmesini azaltmak gerek demişti oğlum sürekli uyaniyordu ben de deneyeyim dedim rtık her uyandığında emzirmeyip uyutmaya çalışıyordum gece uykusu biraz düzene girmişti ama şimdilerde yine uyanıyor ve emmeden uyumak istemiyor ikinci dişi çıkıyor acaba ondan mı ne yapmalıyım sizce emzirsem mı diş sıkıntısı geçene kadar
Çok geçmiş olsunAnlamadım ki canm idrar yolu eneksiyonu dediler kanda çok fazla enfeksiyon çıktı 23000 lökosit dedi birde böbreğinde taş varmış3 gün kaldık hastanede
Teşekkür ederim :)Çok geçmiş olsun
Aynen canım ben de bu yüzden emziriyorumBen de öyle yapıyordum, sadece iki uyanmada emziriyordum, diğerlerini emzik ve pişmiş ile geçiştirmwyw alışmıştı. Fakat bizim de galiba üst dişler geliyor emzik pişmiş ı ıh illa emip sakinleşmek istiyor ama kısa emip uyuyor. İnatlaşmak istemiyorum, ağrı kesici niyetine emiyor gibi
Çok geçmiş olsun. Minicik bebeklerde taş nasıl oluyor bende bunu anlamıyorum. Büyük insan bile taş sancisina dayanamıyor, minigi düşünemiyorum. Allah tez zamanda şifa versin inşallah.Anlamadım ki canm idrar yolu eneksiyonu dediler kanda çok fazla enfeksiyon çıktı 23000 lökosit dedi birde böbreğinde taş varmış3 gün kaldık hastanede
İnşallah alışırlar birbirlerine canım seninde için rahat eder. Değerlerinin normal çıkmasına sevindim. Der canım yakında benimkide sadece işi düşünce diyor annn yada anniKızlar bu hafta bakicimiz işe başlayacak. İlk hafta kızımi bakıcısı ile tanıştırmak için izin aldım, eşlik edeceğim. İnşallah iyi bi ilişki kurabiliriz.
Tahlil yaptırmıştım; hatırlarsanız saclarim dökülüyor, tırnaklarım kırılıyor ve dişim kırıldı demiştim. Sonuclarim hayatımda ilk defa normal değerlerde çıktı. Hep bi şeyler de sorun çıkardı. Doktor gebelik sonrası olur, iyi beslen gecer dedi.
Ve kızım hala anne demiyor. Cook istiyorum ya :)
İyi dileklerin için teşekkürler İlk çocuğun mu ve ilk anne dediğinde ne hissettin? Baba, dede,mama, day day(ayakta durduğu zaman day day day kızıma diyorum ya) ve Allah diyor. Şuanda aklıma gelenler...Anne de der istese ama anne de kızım diyorum baba diyor hatta babası öğretti babam bile diyor :)İnşallah alışırlar birbirlerine canım seninde için rahat eder. Değerlerinin normal çıkmasına sevindim. Der canım yakında benimkide sadece işi düşünce diyor annn yada annikarnı acıkınca yada istediği birşey olmazsa hemen bana yaklaşır. Çok bilmiş bu yaramazlar çok
Evet canım ilk çocuğum. Benimki ilk beş aylık falandı ağlarken söyledi canım şok oldum neyseki babasıda yanımdaydı yoksa inandıramazdımİyi dileklerin için teşekkürler İlk çocuğun mu ve ilk anne dediğinde ne hissettin? Baba, dede,mama, day day(ayakta durduğu zaman day day day kızıma diyorum ya) ve Allah diyor. Şuanda aklıma gelenler...Anne de der istese ama anne de kızım diyorum baba diyor hatta babası öğretti babam bile diyor :)
İlk baba dediğinde gözlerim dolmuştu, bir de dişi göründüğünde... büyüdükçe duygusallasiyorum :)...
Saol canm çok teşekkür ederimÇok geçmiş olsun. Minicik bebeklerde taş nasıl oluyor bende bunu anlamıyorum. Büyük insan bile taş sancisina dayanamıyor, minigi düşünemiyorum. Allah tez zamanda şifa versin inşallah.
"Anni" çok tatlı:). Maşallah maşallah çok erken demiş. Evet kesinlikle babaya duskun. Her şeyini ben yapıyorum ama gene de babasına yaptıklarını gormen lazım...Evet canım ilk çocuğum. Benimki ilk beş aylık falandı ağlarken söyledi canım şok oldum neyseki babasıda yanımdaydı yoksa inandıramazdımzaten bebeklerin çoğu baba yada dede der ilk kolay olduğu için. Seninkide söyler anneyi yakında. Maşallah bak herşeyi söylüyormuş yaramaz eee tabi kız çocuklarının babacı olmasınıda eklersek buna çok normal babam demesi:) Ben dilinnerede diyorum çıkarıyor ona seviniyorum annelik garip bir duygu bazen uyumuyor diye sıkılıyorum bazende gündüz bir saatten fazla uyursa özlüyorum gidip gidip bakıyorum hayret ediyorum kendime bazen