Çok güzel olmuş eline sağlık , güle güle kullanın hepsini
Canım kaşınma değil ama soyulma ve çatlama gibi bir şeyler olmuştu ablam kreme başlamamak söyledi , hastanedeki hemşireye sordum o da evet kullanmaya başlaman lazım artık dedi.
Kitikate ve lcw bakabilirsin bence. Hatta lcw de daha çok çeşit var
Canım sen sezaryan olmayacak mısın ? Serklaj dikişşni önden mi alacaklar ?
Şimdi gittiğinde kocaman olmuş olacak şok olacaksın
güzel geçer inşallah kontrolün , haber ver bize de
Oyyyy maşallah çok tatlı yaa
ayy maşallah kocaman olmuşsunuz siz
Bence rahat doktor daha iyi canım , panik olanlar bizleri de panikletiyor boştan yere
Kızlar ebebekte indirim vardı , normal olan korseden aldım ben. İndirim sadece siyah renk ve L bedende olduğu için onu aldım ancak bana dar oldu tabi ki
iade etmedim ama biraz zayıflayınca kullanırım diye düşündüm. tekrar xl/xxl olanı da alacağım. Belinizi ölçüp Resimdeki ölçülere göre almak gerekiyormuş.
Eki Görüntüle 3506071 Çok güzel olmuş , güzel günlerde kullanın
Canım ben çiftlisini aldım denedik adaptörden şarj olmuyor eğer kablosuz kullanmak istiyorsan altta pil yeri var oraya pil takmak lazım.
Maşallah
belki adet tarihine göre olanı söylüyordur
Evet bence de en az acıyan yer göbek. Hatta bazı noktalar hiç acımıyor ben iğneyi vurmadan önce göbeğimin etrafında iğneyi hafif hafif dokundurup acımayan noktayı buluyorum. İlk yapmaya başladığım zamanlar sürekli morarıyordum böyle yapmaya başlayınca morarmıyorda.
Geçmiş olsun , keşke eşine de bir şey olmasaydı ama en azından sen ve oğluna bir şey olmamış
Ya allahım surata bak tam mıncırmalık
maşallah
32 haftadan sonra oluyor nst diye biliyorum.
evet iyi hatırlattın ya. @zeynepthevideographercnm nasıl oldunuz ?