- 28 Şubat 2010
- 736
- 1.331
-
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #54.401
Normal canım dikkatleri çok dağınık. Adam etrafı keşfediyor memeyle falan harcayacak vakti yok :) ben de sadece uykuya dalarken ve uykudan uyanır uyanmaz emzirebiliyorum . Başka zaman ben kafasını memeye çeviriyorum o dışarı döndürüyor bıraktım artık inatlasmayi. Memeyi bırakır mı demişsin aslında bebeklerimiz böyle böyle derken bırakacaklar memeyi evet ama bu yakın zamanda bırakacağı anlamına gelmez :)Kızlar benimki uykusu gelmedikçe gün içinde asla emmek istemiyor, 30 sn zor tutuyorum memede.. Acaba bırakacak mı, yoksa ilgisini başka şeyler çekiyor diye mi öyle.. Ya da ben gündüzleri yokum diye mi tepki gösteriyor (7 aylıkken çalışmaya başladım)
Bizim o sıralar 7440 falandi canım Maşallah kizcelerimize ❤kizimda 8.ay Kont. De 8250 idi canım sen emziriyordun değil mi bir de bebiş istiyodun yeni
Canim emziriyorsun diye olmuyordu belki.. zamanı gelince olur inşallah :)Evet cnm emziriyorum ve evet bebiş de istiyoruz ama 3 aydır olmuyor
Canim emziriyorsun diye olmuyordu belki.. zamanı gelince olur inşallah :)
Ben de 6.aydan sonra olursa olur diye düşünmüştüm .9.aydan sonra "olsa iyi olur"dedik.11.aydan sonra olmuştu:))Hayırlı zamanı Rabbimiz bilir elbet:)
Emziriyorum diye olmuyorsa 2 yıl fln olmazsa oww çok geç olacak yaa neyse hayırlısı gene de
Yok canım .. zamanla.hormonların üzerindeki etkisi azalir. Gerçi benim tanıdıgim emziren kadınlar kazara baya hamile kalıyordu aile hekimliğinde çalışırken umarım senin isteyerek olur.Hayırlı zamanı Rabbimiz bilir elbet:)
Emziriyorum diye olmuyorsa 2 yıl fln olmazsa oww çok geç olacak yaa neyse hayırlısı gene de
Hayırlı zamanı Rabbimiz bilir elbet:)
Bende soracaktım aynı şeyi 1 ocakta 4-5 gün regl gibi oldum şimdi hiç gelen giden yokKızlar özel bişey olacak ama çok saskinim günlerdir çok akıntım oluyordu bugün parça şeklinde açık toprak rengi akıntı oldu boyle bir durum yaşayan var mı
Benim düzeldi şimdi ama hastaneye gidecem enfeksiyon olabilir, alerji olabilir canım tekrar dene bakalım olmadı bir doktora gidin yedikleri dokunabilir bize de herşey dokunuyordu şimdi sadece yumurta ve maya dokunuyor sankiBende soracaktım aynı şeyi 1 ocakta 4-5 gün regl gibi oldum şimdi hiç gelen giden yok
Bir de kızıma yoğurt ve peynir verdiğim dönemde poposunda kızarıklık oluşuyor alerji olabilirmi
Ya düzeldimi canım senin benimde parçalı toprak rengi akıntım oldu az önce neden oldu acabaBende soracaktım aynı şeyi 1 ocakta 4-5 gün regl gibi oldum şimdi hiç gelen giden yok
Bir de kızıma yoğurt ve peynir verdiğim dönemde poposunda kızarıklık oluşuyor alerji olabilirmi
Yok canım regl oldum diye düşünmüştüm 1 ocak 6 ocak tarihleri arasında oldu ilk gün biraz vardı sonra leke leke gibi yoğun değildi bu ayda gelmedi maalesefYa düzeldimi canım senin benimde parçalı toprak rengi akıntım oldu az önce neden oldu acaba
Demir ilacının uykuya nasıl bir etkisi var ki? İlk kez duyuyorum çok şaşırdım. Demir organların yeterli çalışabilmesi için çok önemli onu biliyorum, acaba bununla mı ilgili? Uyku eğitimine gelince ben vermedim. Fakat sürekli kıyısından dönüyorum niyetlendip niyetlenip vazgeçiyorum. Bu işte kararlılığın ana unsur olduğunu bildiğimden kendime güvenemedim ve hiç başlamadım.Merhaba güzel anneleeerSize bir soru; aranızda uyku eğitimi veren var mı? Bebeğim saat başı uyanıyor ve bu sorunu çözmek istiyorum. Yeni bir doktora götürdüm ve oğlumun bir önceki doktorunun demir ilacı vermediğini ve bundan dolayı uyumadığını söyledi Şu an demire başladık ve ilk uyuttuğumda 2.5 saat uyuduğu oluyor artık ama sonrası fena Zombi gibiyim Help me
Merhaba güzel anneleeerSize bir soru; aranızda uyku eğitimi veren var mı? Bebeğim saat başı uyanıyor ve bu sorunu çözmek istiyorum. Yeni bir doktora götürdüm ve oğlumun bir önceki doktorunun demir ilacı vermediğini ve bundan dolayı uyumadığını söyledi Şu an demire başladık ve ilk uyuttuğumda 2.5 saat uyuduğu oluyor artık ama sonrası fena Zombi gibiyim Help me
Ben de 6.aydan sonra olursa olur diye düşünmüştüm .9.aydan sonra "olsa iyi olur"dedik.11.aydan sonra olmuştu:))
Emziriyordum da.
Senin de hayırlısı ne zaman da öyle olsun inşallah:)
Yok canım .. zamanla.hormonların üzerindeki etkisi azalir. Gerçi benim tanıdıgim emziren kadınlar kazara baya hamile kalıyordu aile hekimliğinde çalışırken umarım senin isteyerek olur.
Hayırlısi olsun inş canım senin ve bebeğin için en hayırlı zaman ne zaman ise o zaman nasip etsin Rabbim
Bende korunmu yorum. Olsa hayır demem yani :)
Gerçi bu 6 senede oldu :)
Ama Rabbim öyle bir zamanda verdı ki çok şükür ev aldık eşim terfi aldı benim çalışmama gerek kalmadı. Bazen düşünüyorum her şerde hayır var gerçekten. Ben hep kendim b uyuturum diye hayal etmiştim. Daha önce olsa belki ben baka micam çalışmam gerekecek ti
Merhaba güzel anneleeerSize bir soru; aranızda uyku eğitimi veren var mı? Bebeğim saat başı uyanıyor ve bu sorunu çözmek istiyorum. Yeni bir doktora götürdüm ve oğlumun bir önceki doktorunun demir ilacı vermediğini ve bundan dolayı uyumadığını söyledi Şu an demire başladık ve ilk uyuttuğumda 2.5 saat uyuduğu oluyor artık ama sonrası fena Zombi gibiyim Help me
Canm maşallah evladına zayıf değil gayet iyi bence benm kızım 3 haziran doğumlu 8100 gr 72 cm gayet iyilerMerhaba bayanlar 8inci ayımızı doldurmak üzereyiz beslenme düzeninizi öğünleri nasıl yapıyorsunuz benim oğluşum 16 haziranda 3kg boyu 50 cm olarak doğdu şu anda 8 kilo 900 gr buyu 70 cm çok zayıf geliyor bana bu son iki ayda çok az kilo aldı.