2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Normal canım dikkatleri çok dağınık. Adam etrafı keşfediyor memeyle falan harcayacak vakti yok :) ben de sadece uykuya dalarken ve uykudan uyanır uyanmaz emzirebiliyorum . Başka zaman ben kafasını memeye çeviriyorum o dışarı döndürüyor bıraktım artık inatlasmayi. Memeyi bırakır mı demişsin aslında bebeklerimiz böyle böyle derken bırakacaklar memeyi evet ama bu yakın zamanda bırakacağı anlamına gelmez :)

Hayırlı zamanı Rabbimiz bilir elbet:)
Emziriyorum diye olmuyorsa 2 yıl fln olmazsa oww çok geç olacak yaa neyse hayırlısı gene de
Ben de 6.aydan sonra olursa olur diye düşünmüştüm .9.aydan sonra "olsa iyi olur"dedik.11.aydan sonra olmuştu:))
Emziriyordum da.
Senin de hayırlısı ne zaman da öyle olsun inşallah:)

Emziriyorum diye olmuyorsa 2 yıl fln olmazsa oww çok geç olacak yaa neyse hayırlısı gene de
Yok canım .. zamanla.hormonların üzerindeki etkisi azalir. Gerçi benim tanıdıgim emziren kadınlar kazara baya hamile kalıyordu aile hekimliğinde çalışırken umarım senin isteyerek olur.

Hayırlısi olsun inş canım senin ve bebeğin için en hayırlı zaman ne zaman ise o zaman nasip etsin Rabbim

Bende korunmu yorum. Olsa hayır demem yani :)
Gerçi bu 6 senede oldu :)

Ama Rabbim öyle bir zamanda verdı ki çok şükür ev aldık eşim terfi aldı benim çalışmama gerek kalmadı. Bazen düşünüyorum her şerde hayır var gerçekten. Ben hep kendim b uyuturum diye hayal etmiştim. Daha önce olsa belki ben baka micam çalışmam gerekecek ti

Kızlar özel bişey olacak ama çok saskinim günlerdir çok akıntım oluyordu bugün parça şeklinde açık toprak rengi akıntı oldu boyle bir durum yaşayan var mı
Bende soracaktım aynı şeyi 1 ocakta 4-5 gün regl gibi oldum şimdi hiç gelen giden yok
Bir de kızıma yoğurt ve peynir verdiğim dönemde poposunda kızarıklık oluşuyor alerji olabilirmi

Bende soracaktım aynı şeyi 1 ocakta 4-5 gün regl gibi oldum şimdi hiç gelen giden yok
Bir de kızıma yoğurt ve peynir verdiğim dönemde poposunda kızarıklık oluşuyor alerji olabilirmi
Benim düzeldi şimdi ama hastaneye gidecem enfeksiyon olabilir, alerji olabilir canım tekrar dene bakalım olmadı bir doktora gidin yedikleri dokunabilir bize de herşey dokunuyordu şimdi sadece yumurta ve maya dokunuyor sanki

Merhaba güzel anneleeer Size bir soru; aranızda uyku eğitimi veren var mı? Bebeğim saat başı uyanıyor ve bu sorunu çözmek istiyorum. Yeni bir doktora götürdüm ve oğlumun bir önceki doktorunun demir ilacı vermediğini ve bundan dolayı uyumadığını söyledi Şu an demire başladık ve ilk uyuttuğumda 2.5 saat uyuduğu oluyor artık ama sonrası fena Zombi gibiyim Help me

Demir ilacının uykuya nasıl bir etkisi var ki? İlk kez duyuyorum çok şaşırdım. Demir organların yeterli çalışabilmesi için çok önemli onu biliyorum, acaba bununla mı ilgili? Uyku eğitimine gelince ben vermedim. Fakat sürekli kıyısından dönüyorum niyetlendip niyetlenip vazgeçiyorum. Bu işte kararlılığın ana unsur olduğunu bildiğimden kendime güvenemedim ve hiç başlamadım.

Valla uyku eğitimi denebilir mi vilemitorum 4.5 aylıkken tabi o zamana kadar kucağımda eeee eeee leyerwk uyutuyodum yatağa koyunca başlıyodu ağlamaya filan venim tepemin tası attı tabi yatırdım yatağa bende yanına uzandım 1.5 saat ağladı nasış direniyor uykuya gözler gidiyor kafa düşüyor bi daha ağlıyor sil baştan başlıyoruz 1.5 saat sonra uyudu kollarımda tabi. Sonra kolumda uyutnaktan vazgeçirdim sonra kendi yatağında yatırmaya başlattım şimdi gece emmek istediğinde alıyorum yanıma karnı doyunca başlıyo bizi tekmelemeye rahatsız oluyo bizden :) koyuyorum yatağına bide büyük adam gibi dönüyo kıçını uyuyo.

Uyurken müzik açıyorum muhakkak gece gündüz farketmiyor bütün gece açık kalıyo müzik niz de artık müzik olmadan uyuyamıyoruz :) gece çok huysuzlandığında gece lambası var projeksiyonlu basit bişey yıldızlar yansıyo duvara onu açıyorum yıldızları izleye izleye uyuyor gündüzleri bazen elimi tutuyır bazen kıöını dönüyor keyfine kalmış

Uyku öncesi rutin oluşturmadım kış başında akşamları yıkayıp yatırıyodum hastalanınca haftada 1 yıkıyorum süt kokuyo mis gibi öğlenleri hava güzelse yarım saat kadar dışarı çıkarıyorum daha iyi uyuyor o zaman

Şimdiki hedef odayı ayırmak ama o da benim pek işime gelmiyor yataktan kalkıcan da bebeğin yanına gidicen emzir filan ohooo. Memeden kestiğimde odayıda ayırırız artık

Ben de 6.aydan sonra olursa olur diye düşünmüştüm .9.aydan sonra "olsa iyi olur"dedik.11.aydan sonra olmuştu:))
Emziriyordum da.
Senin de hayırlısı ne zaman da öyle olsun inşallah:)

Hmmm benim de o zaman emzirmeden kaynaklıdır ya di mi üzülüyorım çünkü olmuyor diye

Yok canım .. zamanla.hormonların üzerindeki etkisi azalir. Gerçi benim tanıdıgim emziren kadınlar kazara baya hamile kalıyordu aile hekimliğinde çalışırken umarım senin isteyerek olur.

İşte imtihan dünyası istemeyen kazara hamile kalır ben istedim henüz olmadı:))

O altı sene ne zor geçmiştir senin için ama neyse ki bebeğiniz kısmetiyle gelmiş

İkinci de hem kısmetiyle hem de çok bekletmeden gelir inş:)

O altı sene ne zor geçmiştir senin için ama neyse ki bebeğiniz kısmetiyle gelmiş

İkinci de hem kısmetiyle hem de çok bekletmeden gelir inş:)[/QUOTE]

Sen ne diyorsun canim Rabbim kimseye aratmasın. Gece bazen beraber uyuyoruz oğlumla gözümü açtığımda onu görünce diyorum bu bir rüyamı.. Rabbim isteyen herkese versin bizimkilere de cümlesine de sağlıktan ayırmasın ins

Ben verdim cnm .sallayarak uyuyordu onu bıraktık. Nasıl uykuya dolarsa gece en ufak uyanmada tekrar uykuya geri dalabilmek için onu arıyor lar. Öncelikle günce tutmalısin .kaçta uyandi sabah uykusundan sonra kaçta tekrar uyudu ve kaç dk uyudu şeklinde. Bu şekilde iki uyku arasında kaç saat uyanık kalabilir onu anlıyorsun. Örneğin oğlum sabah 7de kalkıyor 8de kahvaltı 9-9:30 arası sabah uykusu uyuyor.eğer saat 10 olursa uyutma faslı uzun sürüyor. Eskiden ağlayınca uykusu geldi deyip uyutmaya çalışıyordum şimdi oyun oynasa bile götürüp uyut uyurum daha kolay dalıyorica

Kızlar ben oğlum a montessori yer yatağı yaptırmayı düşünüyorum. Nasıl olur kullanışlı olurmu acaba. Şuan idealini b eşiğinde atıyor ama tutunup kalkıyor içinde bu yüzden korkuyorum atar kendini diye.hem beşik ablamın.ablamda hamile .yaza doğru zaten beşiği geri vermem gerekecek. Ne alsam bilemedim

Canm maşallah evladına zayıf değil gayet iyi bence benm kızım 3 haziran doğumlu 8100 gr 72 cm gayet iyiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…