- 27 Mart 2014
- 3.623
- 1.781
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #54.361
anladım canım ama ben psikolojk olarak bittim bakıcıya emanet edip işe başlayacağım uzun zamanlarda sağdığım sütün yağ oranı zaten az oluyo sağım aralarını uzattım bitiyor artık bende bebeğime vakit ayırmak istiyoum çok yoruldum sağımm zamanı geçince resmn sinirlniyorum bebeğime kızıyordum misal uyumadığı yada yaramazlık yaptığı için ilk 6 ay ilk zamanlar dışında mama kullanmadık her işte vardır bir hayır diyorum artık :) Sevgiler :)Ilk baslarda her beslrnmede sagiyordum canim tek gogus emdi zaten biri cabuk gitti o yuzden teke dusunce yetmedi sut mama destekli gitmeye basladik. iki ay oncesine kadar gunde 500 ml kadardi sonra 300 sonrada 100 e dustu simdide 20 ml zor cikiyor malesef . Tabiki pompa olmasa emmedigi icin anne autunden mahrum kalacakti ama pompada bebegin yerini tutmuyor iste yada zaten bitecekti pompa bahane. Umarim artirabilirsin sutunu beslenmeye dikkat et her ml cok degerli cok onemli. Misal azda olsa anne sutu alirken kabizlik yoktu en fazla bir gun yapmazdi bir haftadir iki yada uc gunde yapiyor. Zeytinyagi hic eksik olmuyor beslenmemizde ama dedigim gibi anne sutu sindirimi kolaylastirdigi icin eksikligi hemen fark etti