- 22 Ekim 2015
- 1.361
- 1.622
-
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #54.421
O bi ara bizdede vardı nerede okduysam diş yazıyodu ama bide hala diş filan yokBen dün gece zıvanadan çıktım resmen.. hani bir sıkıntısı var da uyumuyor ağlıyor desem sabaha kadar oturayım oğlumla, ya da sadece uykusunu almış oynamak istiyor olsa kalkıp oynayayım. Ama sebepsiz yere gözü kapalı mızıklamıyor mu o zaman çileden çıkıyorum. Sanki gıcıklığına yapıyormuş gibi geliyor :)) Tabi bunlar o andaki hislerim oluyor, bir kaç dk sonra sakinleşip kendime kızıyorum bu sefer çocuğa sinirlendim diye.
. Sağol canım içimi rahatlattınız çevreden etkileniyorum birazCanm maşallah evladına zayıf değil gayet iyi bence benm kızım 3 haziran doğumlu 8100 gr 72 cm gayet iyiler
Maşallah kuzuna bizimkide çok iştahsız ya zorla yediriyorum bu gidişle çocuğu yemekten soğutacamBenim kizim 8.5 aylik 11.5 kilo anne sutu cok yaradi ama artik yavaslamaya basladi kilosu kahvalti hic sevmiyor corba yogurt yiyor meyve puresi cok cesit yapamiyorum herzamanbulamac denedim yedi mecburen yapicam yoksa 0 kahvalti
Ben de düşünüyorum çok hoşuma gidiyor yaz dönüşü odasına o yatakla alıştırmak istiyorumKızlar ben oğlum a montessori yer yatağı yaptırmayı düşünüyorum. Nasıl olur kullanışlı olurmu acaba. Şuan idealini b eşiğinde atıyor ama tutunup kalkıyor içinde bu yüzden korkuyorum atar kendini diye.hem beşik ablamın.ablamda hamile .yaza doğru zaten beşiği geri vermem gerekecek. Ne alsam bilemedim
Kızlar ben oğlum a montessori yer yatağı yaptırmayı düşünüyorum. Nasıl olur kullanışlı olurmu acaba. Şuan idealini b eşiğinde atıyor ama tutunup kalkıyor içinde bu yüzden korkuyorum atar kendini diye.hem beşik ablamın.ablamda hamile .yaza doğru zaten beşiği geri vermem gerekecek. Ne alsam bilemedim
Evet canim bir kaç ay sonra atabilir içinden kendini.benim başıma gelmişti maalesef. Derin olmasına rağmen parmakliklari aşıp 9 aylıkti kizim atladı içinden.Kızlar ben oğlum a montessori yer yatağı yaptırmayı düşünüyorum. Nasıl olur kullanışlı olurmu acaba. Şuan idealini b eşiğinde atıyor ama tutunup kalkıyor içinde bu yüzden korkuyorum atar kendini diye.hem beşik ablamın.ablamda hamile .yaza doğru zaten beşiği geri vermem gerekecek. Ne alsam bilemedim
Evet ya senin acıların baya uzun da sürdü hatta tandem yapmayı bile düşünüyorum diyordyn:)6-8 ay arası sadece tadım yaptım
8 aydan sonra ek gıdayı arttırdım
8 buçuk aylık oldu kızım ve bende emzirmede isteksizlik başladı ki emzirmek için ne acılar çektiğimi yerlere vura vura ağlaya ağlaya emzirdiğimi ne yaşadığımı bi ben bilirim bi Allah bilir sırf yavrum anne sütü alsın diye
Neden böyle oldu şimdi emzirmek istemiyor canım..
Benim gibi böyle olan var mı?
Eveeettt ben varım :) Benim oğlum 1 hafta sonra 8 aylık olacak. Biz ek gıdaya biraz hızlı başladık sanırım. 6 aydan sonra tattırma şeklinde başladı ama biz şu an baya baya öğün yiyoruz. Doymak için bana ve sütüme kesinlikle ihtiyacı yok biliyorum, sadece maneviyatını doyurmak için emiyor. Zaten artık onu doyurabilecek kadar sütüm de yok..6-8 ay arası sadece tadım yaptım
8 aydan sonra ek gıdayı arttırdım
8 buçuk aylık oldu kızım ve bende emzirmede isteksizlik başladı ki emzirmek için ne acılar çektiğimi yerlere vura vura ağlaya ağlaya emzirdiğimi ne yaşadığımı bi ben bilirim bi Allah bilir sırf yavrum anne sütü alsın diye
Neden böyle oldu şimdi emzirmek istemiyor canım..
Benim gibi böyle olan var mı?
Evet ya senin acıların baya uzun da sürdü hatta tandem yapmayı bile düşünüyorum diyordyn:)
Bebeklerde ek gıdaya geçince isteksizlik oluyor ama sen de de olmuş demek ki:)
Acaba. Bilinçaltı nin oyunu oyna olmasun.hani emziriyorum diye mi hamilelik gerçekleşmedi acaba diye düşündün ya.
Kızlar bebeğine hazır yoğurt veren var mı? Ben bu yoğurt işini bir türlü beceremiyorum olmuyor olmuyor!.. Sürekli yoğurt mayaliyorum sonra çöpe döküyorum. Ee bu çocuğa da yoğurt lazım mecbur kendi yediğimiz hazır yoğurttan veriyorum. Artık pes ettim mayalamaya da ugrasmicam. Aoc nin yoğurdunu veriyorum. Bakanlıkta çalışan ve orayı denetleyen bir tanıdığım bizzat güvenilir olduğunu söylemişti. Bilmiyorum ya off..
Merhaba güzel anneleeerSize bir soru; aranızda uyku eğitimi veren var mı? Bebeğim saat başı uyanıyor ve bu sorunu çözmek istiyorum. Yeni bir doktora götürdüm ve oğlumun bir önceki doktorunun demir ilacı vermediğini ve bundan dolayı uyumadığını söyledi Şu an demire başladık ve ilk uyuttuğumda 2.5 saat uyuduğu oluyor artık ama sonrası fena Zombi gibiyim Help me
Kızlar bebeğine hazır yoğurt veren var mı? Ben bu yoğurt işini bir türlü beceremiyorum olmuyor olmuyor!.. Sürekli yoğurt mayaliyorum sonra çöpe döküyorum. Ee bu çocuğa da yoğurt lazım mecbur kendi yediğimiz hazır yoğurttan veriyorum. Artık pes ettim mayalamaya da ugrasmicam. Aoc nin yoğurdunu veriyorum. Bakanlıkta çalışan ve orayı denetleyen bir tanıdığım bizzat güvenilir olduğunu söylemişti. Bilmiyorum ya off..
Canim dediğin gibi bu yoğurt işi biraz sıkıntılı başta benim yaptığım yogurtla da tutmuyordu ama artik cok guzel oluyor.. neler yaptığımı anlatayım sende bi dene istersen. Bende AOÇ nin günlük sütünü kullanıyorum ilk önce sutu mayalayacagim yeri hazırlıyorum iki kat örtü seriyorum sıcak olması önemli sonra sutu iyice kaynatiyorum iki dakika kaynadiktan sonra mayalayacagim kavanoza döküyorum sutu ve yerine koyuyorum mayalayacagim yerde uygun ısıya gelmesini bekliyorum ki yeri de biraz ısınsın. Kucuk parmağımı yakmayacak ısıya düştüğünde de bir kaşık yoğurt ekleyip çok hafif karıştırıp kapağını kapatıyorum üzerini de iyice ortuyorum 5 6 saat sonra da dolaba kaldırıyorum ertesi gün yediriyorum ... bebegim de cok şükür seviyor yogurduKızlar bebeğine hazır yoğurt veren var mı? Ben bu yoğurt işini bir türlü beceremiyorum olmuyor olmuyor!.. Sürekli yoğurt mayaliyorum sonra çöpe döküyorum. Ee bu çocuğa da yoğurt lazım mecbur kendi yediğimiz hazır yoğurttan veriyorum. Artık pes ettim mayalamaya da ugrasmicam. Aoc nin yoğurdunu veriyorum. Bakanlıkta çalışan ve orayı denetleyen bir tanıdığım bizzat güvenilir olduğunu söylemişti. Bilmiyorum ya off..
Ben yogurt mayalamadim hic kayinvalidem yapiyor iki gunluk gonderiyor surekli ama birgun deneyecegim:) canim olcuyu nasil ayarliyorsun peki yani ne kadar sute ne kadar yogurt, kasik yemek kasigimi ve tepelememi yoksa silme mi. Sicakligi cok iyi anladim da olcu konusu yoruyor kafami:)Canim dediğin gibi bu yoğurt işi biraz sıkıntılı başta benim yaptığım yogurtla da tutmuyordu ama artik cok guzel oluyor.. neler yaptığımı anlatayım sende bi dene istersen. Bende AOÇ nin günlük sütünü kullanıyorum ilk önce sutu mayalayacagim yeri hazırlıyorum iki kat örtü seriyorum sıcak olması önemli sonra sutu iyice kaynatiyorum iki dakika kaynadiktan sonra mayalayacagim kavanoza döküyorum sutu ve yerine koyuyorum mayalayacagim yerde uygun ısıya gelmesini bekliyorum ki yeri de biraz ısınsın. Kucuk parmağımı yakmayacak ısıya düştüğünde de bir kaşık yoğurt ekleyip çok hafif karıştırıp kapağını kapatıyorum üzerini de iyice ortuyorum 5 6 saat sonra da dolaba kaldırıyorum ertesi gün yediriyorum ... bebegim de cok şükür seviyor yogurdu
Canim eskiden küçük kavanozalara mayaliyordum yarım ltden biraz az ve bir tatlı kaşığı yoğurt koyuyordum artık 1 lt nin tamamını mayaliyorum ve bir klasik yemek kaşığı koyuyorum normal doluluk ta tepeleme değilBen yogurt mayalamadim hic kayinvalidem yapiyor iki gunluk gonderiyor surekli ama birgun deneyecegim:) canim olcuyu nasil ayarliyorsun peki yani ne kadar sute ne kadar yogurt, kasik yemek kasigimi ve tepelememi yoksa silme mi. Sicakligi cok iyi anladim da olcu konusu yoruyor kafami:)