2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323

Her yazdığıma herkes sert tepki veriyor diyorsun ya buna sen sebep oluyorsun bir de bu açıdan bak tavsiye verir gibi değil de çok eleştirel yaklaşıyorsun herkese

Biri bir şey dedi mi hemen öyle olur mu hiç öyle olmaz ki şöyle böyle diye uzun uzun sürekli olumsuz yazıyorsun

Bence biraz daha ılımlı ol

Son düzenleme:
Oo süper Selma nerelerdesin ya.
Çocuklar nasıl ,nasıl gidiyor?
Ben de pek yazamıyorum gerçi.arada yorumlar i okuyorum kaçıyorum hemen.
Blw yapmaya ben korkuyorum,yapanların ise kendi tercihidir.

Oo süper Selma nerelerdesin ya.
Çocuklar nasıl ,nasıl gidiyor?
Ben de pek yazamıyorum gerçi.arada yorumlar i okuyorum kaçıyorum hemen.
Blw yapmaya ben korkuyorum,yapanların ise kendi tercihidir.

Oo anneymhamileyim meraba
Eşim rüyasında kızımızla veraber bir kız bebeği daha görmüş kızımızdan küçük

Beraber oynuyorlarmış sarılıp koklaşıyorlarmış

Bizim bir kızımız daha mı olacak ki:)

Eşim kızımız doğmadan önce de rğüyasında görmüştü çünkü:)

Senin kızlar nasıl

Canım zaten çok istiyorsun ikinciyi inş. Allah gönlünüze göre versin. Kız kardeş iyidir arkadaş olurlar birbirlerine:)

Canım zaten çok istiyorsun ikinciyi inş. Allah gönlünüze göre versin. Kız kardeş iyidir arkadaş olurlar birbirlerine:)

Evet istiyorum ya inş:)
Tek sıkıntı etrafta herkesin ilki kız diye ikincisi erkek olsun beklentisi olacak
Oysa ki bana farketmez iki kız da olur bi kız bi erkek de olur yeter ki hayırlı sağlıklı olsunlar :)

Hayırlı olsun canım. Bulunduğun şehire bağlı. Biz ilk 15 günden sonra tek kat giydirdik tiril tiril. 40 günden sonra çorap bile giydirmedik tam yaz ortasıydı. Termal zıbınlar çok işe yarıyor. Alt da giydirmedik hiç desem yeridir. Çok sıcak bir yazdı geçen yaz. Zaten ayarlıyorsun içgüdüsel, yeter ki terletme, o sıcakta üşümüyorlar çünkü

Alışır canım bak ne güzel yemiş sen gidince. Açığı kapatmış. Ama çok zordur tahminimce özlem oluyor di mi çok

İyi akşamlar kızlar tahlil sonuçlarımizda enfeksiyon çıktı bizde yapışıklığı actirdik muayne esnasında hemencecik aciverdi korktuğum kadar olmadı bı sure dikkat etmemiz kremimiz var kullanacağımız ama şuan çok hastayım uyuyamıyorum burun tıkalı gözler su gibi ne yapacağımı bilmiyorum

İnşallah ne güzel, üçüncü de oğlan olsun. Ben de dün gece rüyamda prematüre doğum yaptım, sonra heryerde kakalar gördüm ameliyathanede. Gündüz niyetine :)

Geçmiş olsun, en kısa zamanda iyileşin. Sen de kocaman bir soğanı dörde böl başucuna koy. Saraçoğlu dedi ki sabaha burun açılmış olur :)

Geçmiş olsun canım

İkinize de çok geçmiş olsun ya kız çocuklarında da idrar yolu enfeksiyonu belası var ya ben evlenene kdr çok çektim evlendiktem sonra nedense düzeldi

Daha küçücük bebeyken başlıyor

Benim doktorlar hep o bölgeni çok fazla suyla yıkama bazen de kendi halinde kalsın derdi yani çok temizlik de iyi değil su oranın ph düzenini bozuyormuş aklında olsun cnm

İnşallah ne güzel, üçüncü de oğlan olsun. Ben de dün gece rüyamda prematüre doğum yaptım, sonra heryerde kakalar gördüm ameliyathanede. Gündüz niyetine :)

Swnin rüya da bi ilginç:)

Gölünmden geçen 2 kız 1 oğlan sahibi olmak bakalım hayırlısı:)

Çok geçmiş olsun. Ne güzel korkulacak kadar zor değilmiş demekki. Maske tak mutlaka. Eşim 2 defa hasta oldu, maske taktı bize bulaşmadı.

Teşekkürler hemen deni
Teşekkür ederim canım temizlik değilde yapisikliktan kaynaklı enfeksiyonmus yapışıklığı hallettik düzelir umarım

Alışır canım bak ne güzel yemiş sen gidince. Açığı kapatmış. Ama çok zordur tahminimce özlem oluyor di mi çok
Evet çok zor oluyor. İşte fotoğraflarına bakiyor ve videolarını seyrediyorum. Çalışan annelerin kaderi bu. Bir şekilde kızımda bende hatta babası da alışacak dediğin gibi, inşallah sağlıklı bir şekilde yaşanır bu süreç... Desteğin için çok teşekkür ederim. Başkasından böyle olumlu şeyler duymak her ne kadar o şeyi biliyor olsan da çok motive edici oluyor :)

Merhaba lokumcum
Allah gönlünüze göre versin. İnşallah en kısa zamanda:)) (sen istediğin için diyorum)
Bazı kişilerin go düğü rüyalar aynen çıkıyor.esininde öyle olmuş ilk bebekte.ama bazen de tam tersi:)

Benim kızlar şuan iyiler şükür.kucuk hastaydı zor bir dönemden gectik.kulak enfeksiyonu olmuş yavrucak.aglaya ağlaya ,uykusuzluktan mahvolduk kaç gün.antibiyotik kullandı mecburen iyi şimdi.kontrole götüreceğim ama .
Neredeyse Hiç ek gıda yediremiyorun sürekli öğürüyor.napicagimi şaşırdım.cok üzülüyorum.(
Büyük kızım cook tatlı çok güzel konuşuyor.surekli anneciimm,babacığım,asyaaamm.Diyip diruyo.Ah bir de istahli olsa.
Ben bayadir kendimle ilgili hiçbirşey e zaten fırsat bulamıyorum açıkçası bunaldım.iki bebek çok zor ama bir kaç yıl sonrasını düşününce iyi olacak inşallah:)
Hızlı yaziyorum daldan dala ağladım galiba:)
He bu arada ben (3.hic düşünmüyorum) sürekli ayla sır rüyamda hamile olduğumu görüyorum yaa daha dün gordum diyorum ki" demek ki korunurken de hamile kalmak doğruymuş , oluyormuş."
Rabbim evlatları kızdan hiç ayırmasın ,sağlık versin hepimize.
Gül kiznin nasıl ?Ek gida durumunuz iyidir umarım.

He bir de ikinci kız olursa herkes şöyle diyecek"olsuun hayırlısı olsun." Ama oradaki olsunlar varyasyon herşey onda gizli.:))

Çok geçmiş olsun ikinize de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…