- 3 Eylül 2015
- 549
- 601
- 34
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #54.121
Kızlar merhaba öncelikle sağlıkla büyütün bebislerinizi inşallah.. Ben haziran 2017 annelerinden geliyorum. Ve siz tecrübeli haziran annelerine birşeyler sormak istiyorum.
Ilk 3 ay giyimi olarak neler kullanışlı. Uzun kollu mu giydiydiniz kısa kollu mu uyurken ne giydiydiniz. Özellikle uzun kollu patikli tulumlar ilk 3 ay için kullanışlı mi yoksa fazla mi gelir. Bilgi verirseniz sevinirim.
öncelikle sağlıkla kucağınıza alın inşallah. cnm. ben İstanbul'da oturuyorum. İlk 20 gün kısa kollu bacaksız çıtçıtlı badi. Üzerine uzun kollu ve bacaklı alt giydirdim. ayağına da çorap. bütün tulum hiç kullanmadım ben. her şeyi 2li takımdı. bunların hepsi çok inceydi. öyle kalın değil. yarı kırkından sonra üstüne hiç bişey giydirmedim. altına ayaksız pantolon sadece. yani giyimi gün gün değişebilir. dışarı çıkarken çoraplarını bile bazen çıkarıyodum. sadece çıtçıtlı badi ile gezdik hep. uyurken kundağa koyduğum için uyurken de hiç giydirmedim. hala da kundaktayız. çok faydasını gördüm. uyku düzeni maşallah bir gece bile bozulmadı. aralıksız hep uyudu. kırkı çıkana kdr ellerine eldiven değil, çorap giydirdim :) eldivenler bir kaç gün sonra elinden çıkıyo çabuk. muhakkak giydirmelisin sen de. çünkü gözünün retinasını bile yırtabilir. Acı hisleri çok gelişmiş olmuyo. hissetmez Allah korusun gözüne zarar verir. En korktuğum şeydi. 40 gün boyunca her gün yıkadık. şapkayı yarım saat giydirdim sonra çıkardım kafasından.