- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.728
- 32
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #54.161
Merhaba lokumcum
Allah gönlünüze göre versin. İnşallah en kısa zamanda:)) (sen istediğin için diyorum)
Bazı kişilerin go düğü rüyalar aynen çıkıyor.esininde öyle olmuş ilk bebekte.ama bazen de tam tersi:)
Benim kızlar şuan iyiler şükür.kucuk hastaydı zor bir dönemden gectik.kulak enfeksiyonu olmuş yavrucak.aglaya ağlaya ,uykusuzluktan mahvolduk kaç gün.antibiyotik kullandı mecburen iyi şimdi.kontrole götüreceğim ama .
Neredeyse Hiç ek gıda yediremiyorun sürekli öğürüyor.napicagimi şaşırdım.cok üzülüyorum.(
Büyük kızım cook tatlı çok güzel konuşuyor.surekli anneciimm,babacığım,asyaaamm.Diyip diruyo.Ah bir de istahli olsa.
Ben bayadir kendimle ilgili hiçbirşey e zaten fırsat bulamıyorum açıkçası bunaldım.iki bebek çok zor ama bir kaç yıl sonrasını düşününce iyi olacak inşallah:)
Hızlı yaziyorum daldan dala ağladım galiba:)
He bu arada ben (3.hic düşünmüyorum) sürekli ayla sır rüyamda hamile olduğumu görüyorum yaa daha dün gordum diyorum ki" demek ki korunurken de hamile kalmak doğruymuş , oluyormuş."
Rabbim evlatları kızdan hiç ayırmasın ,sağlık versin hepimize.
Gül kiznin nasıl ?Ek gida durumunuz iyidir umarım.
3. Hiç hiç istemşyorsan artık çift koruma fln lazım size :)
Çok geçmiş olsun cnm Rabbim yaşatmasın bie daha
İnsan evde illa bunalıyor ben biraz avukatlık yapıyorum ya nefes alıyorum iyi geliyor ama senin kızları bırakacak kimsen yoktu sanırım?
He bir de ikinci kız olursa herkes şöyle diyecek"olsuun hayırlısı olsun." Ama oradaki olsunlar varyasyon herşey onda gizli.:))
Evet ve ben de sinir olacağım onlara:)
İlkinde bile kız haberi verdiğimizde olsun ikinci oğlan olur diyorlardı hayıe sanki ben kız derken üzülüyormuşum gibi :)
Ya harbiden kız erkek farketmiyor evladın kokusu yeter ya