• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    211
Benimde ara ara sırt ağrım oluyor eşime masaj yaptırıp rahatlıyorum 🙈 yada YouTube dan hamile pilatesi yapıyorum
Bel agrisi zaten başima bela surekli masaj yaptiriyorum bende hamile platesine bakayim bende
Ben oranda oturuyorum canım perinatoloji için ya bilkente yada etliğe gitmem gerek bilkente gidecektim açıkçası ordan çok da memnun kaldım ama park yeri trafiği beni çok yordu ben yalnızım eşim yanımda değil o yüzden etliğe gidiyorum memnunum genel olarak tabi sürekli farklı doktorlar bakıyor sabit bi doktorun olmuyor ama ilgi güzel
Ay uzakmişta git gel zor olmuyor mu canim etlik sehir hastanesini pek övmüyorlar ben hiç gitmedim ikisinede
Bizimki de dolanmış. Bir kere dolandigi için sorun yok dediler. Hareketlerde azalma olursa gidecekmişim
Heh sendin simdi hatirladim belki cikmistir baktirdin mi tekrar
Bu hafta sezaryan planı yapıldı. Doktor bana söyledi konuşurken ama o an anlamadım. Doktor notlarında gördüm. Vücut kitle endeksi 30 > olduğu için sezaryan sonrası 10 gün tromboz profülaksisi uygulanacak diye not düşmüş. Türkçesini bulmaya çalıştım. " Tromboz profülaksisi (tromboprofilaksi), venöz tromboembolizm (VTE) adı verilen kan pıhtılaşması sorunlarını önlemek için uygulanan koruyucu tedavi yöntemidir. Bu süreç, genellikle risk faktörleri olan kişilerde (ameliyat geçirenler, gebeler, hareketsiz kalan hastalar gibi) kan pıhtılarının oluşmasını engellemeyi hedefler. " bu şekilde geçiyor. Bir sonraki randevuda ayrıntılı soracağım. Biz Türkiye'de değiliz. Daha önce de duymamıştım.
Kan sulandirici igne vericeklerdir belki canim ben dogumdan sonra 40 gün daha vuruyorum 9 ay vurdugum koymuyor o çok koyuyor🥲

Günaydın kızlar 👧 ☀️
Benim dün dersim full dü çok yorulmuştum . Akşam 12 de bir yattım sabah 7 de kalktım . Normalde gece en az 4 kere uyanırdım ya WC ya da bebiş tekmelerdi . Bu gece hiç uyanmamışım ben . Bebiş de haşa hareket etmiyor 😞
bir şey olmamıştır değil mi kızlar ?
Yorgunluktan mı oldu acaba .

Kızlar görümcem bu battaniyeden almış da bi kenarı çıt çıtlı bebek arabası battaniyesiymiş ama nasıl kullanacağımı bilemedim çıt çıtın içine bebeğimi yerleştiricem normal içinde beyaz tül gibi birşey de var.

Eklentiler

• IMG_9600.png
    IMG_9600.png
    123,8 KB · Görüntüleme: 50
Günaydınnlarrr bu gün kontrolüm var 1 saat sonra. Yine uyku tutmadı 🤦‍♀️ inş rahim ağzı uzunluğum normale dönmüştür şu 10 günde çok dikkat ettim. Kötü bişey duymaya hiç hazır değilim. Dua edin 🙏
Günaydın canım , dualarımız seninle 🙏🏻 güzel haberlerini bekliyoruz 🌸
Günaydın kızlar 👧 ☀️
Benim dün dersim full dü çok yorulmuştum . Akşam 12 de bir yattım sabah 7 de kalktım . Normalde gece en az 4 kere uyanırdım ya WC ya da bebiş tekmelerdi . Bu gece hiç uyanmamışım ben . Bebiş de haşa hareket etmiyor 😞
Günaydınnnn canım 🌸 bebiş de yorulmuştur ondan hareket etmiyordur endişelenme. Yorulunca bana da oluyor öyle 😇

Üniv hastanesine gidiyordunuz ya oradaki doktor doğum şekli için bir şey demiş miydi🤔
Canım, benim eşime hemşire tarif etti akşamları o yapıyor koldan. Göbeğine yapmaya korkuyorsan eşin öğrensin koldan vurmayı, saati önemli değil sadece düzenli rutin oluşturmak gerekiyor. Akşam 10 da vurduysan sonraki günlerde 10 da vur, 24 saatte bir gibi düşün

Benim burdan 2022 agustos annelerinden bi arkadasim orda dogum yapti memnun kalmisti nerde oturuyorsunuz ben yenimahalledeyim
Ben de Yenimahallede oturuyorum ama Gazi hastanesi iş yerimin karşısında. Kontrollere rahat gidip gelmek için tercih ettim . 2021 yılında 2. evladımı ben de Gazide dogum yaptım. . Ben de çok memnun kaldım, cok şukur güzel geçmişti. Bu gebeliğim riskli olduğu için hocaya başladım .İnşALLAH sorunsuz atlatırız bu dogumu da.

Günaydın kızlar 👧 ☀️
Sen yorulunca o da yorulmustur.telas yapma cnm.okulda gün boyu aşırı yoruluyoruz.surekli ayakta.

İlk defa doğum yapacak arkadaşlar doğum tarihi belli oldu mu bebeğinizin benim daha net değil konuşmak için erken ocak ortası gibi hazırlıklı ol dedi sadece doktor :(

Maşallah 🤩
kimsenin yüzünü göstermediği şu yalan dünya da benim oğlanın kızgın kızgın poz verişi 😬🥰😂

Kızlar, bugün Bizim de randevumuz vardı, bir sıkıntı yok çok şükür. Yüzünü göstermedi minnoşum iki eli ile yüzünü kapatmıştı göstermedi yüzünü. 43 cm. Boyu, 2340 Gr olmuşEki Görüntüle 3506648

Günaydın kızlar 👧 ☀️
Yok arkadaşım korkma sen yorulunca oda yoruluyor iyidir merak etme
Kızlar herşey yolunda şükür🌸 29+4 teyiz 1400 gr olmuşuz serviks de iyi durumda normal hayatına devam edebilirsin dedi doktor çok sevindim bu arada kocamı doğurcam sanırım aynı babası 😂Eki Görüntüle 3506792

Günaydın kızlar kontrolümüz vardı bugün 30+0 olduk oğlum 1800 gram olmuş. Çalışabilir raporunu 32+2 de alabilir miyim evime yakın bi hastaneden 6 aralığa buldum randevu o zaman 32+2 olacak.

Hepinize maşallah hanımlar sağlıkla kucağınıza alın ❣️🙏

İlk defa doğum yapacak arkadaşlar doğum tarihi belli oldu mu bebeğinizin benim daha net değil konuşmak için erken ocak ortası gibi hazırlıklı ol dedi sadece doktor :KK43:
Bencede daha erken ya , bize doktor hedefimiz Ocak başı dedi sadece. Tam tarih konuşulmadı hiç
Günaydın kızlar kontrolümüz vardı bugün 30+0 olduk oğlum 1800 gram olmuş. Çalışabilir raporunu 32+2 de alabilir miyim evime yakın bi hastaneden 6 aralığa buldum randevu o zaman 32+2 olacak.
Günaydın canım , maşallah oğluşuna 🧿
Yanlış bilmiyorsam tam 32 de alınması gerekiyor ama çokta emin değilmin

Back
X