- 20 Ağustos 2014
- 3.771
- 2.872
- 47
-
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #4.721
Gözünaydın cnm.Kalp atışını karındanmı vajinal ultrasonlamı gördünüzBende bugun kalp atisini duydum. Cok guzel bir duyguymus. Allah herkese yasatsin.
En son regl oldugum zaman 20 Eylüldü 5 hafta olmuş oluyor tam bu gün :)Cnm sen kac haftalıksın
:) benim hesaplarıma gore de bende 5-7 haftalık falanım.En son regl oldugum zaman 20 Eylüldü 5 hafta olmuş oluyor tam bu gün :)
Görünebilir belki benide doktor carsamba cagırdı bakıcak sanırım ama yine de emin olamıyorum kalp atışını da 6-7-8. Haftalarda duyanlar var ama onu da tam bilmiyorum formda okudugum kadarıyla :) buarada bebeğin hayırlı olsun İnşallah ikimizde görürüz keseyi sonra da kalp atışlarını şu iki üc hafta çok önemli :)):) benim hesaplarıma gore de bende 5-7 haftalık falanım.
Gitsem hafta başı kese falan gorunurmu acaba.
Kalp atişlari kaçıncı haftada duyuluyor bilgin varmı
Amin inşallah kalbim oladar hızlı atıyor ki solumaya yetişemiyorum.Görünebilir belki benide doktor carsamba cagırdı bakıcak sanırım ama yine de emin olamıyorum kalp atışını da 6-7-8. Haftalarda duyanlar var ama onu da tam bilmiyorum formda okudugum kadarıyla :) buarada bebeğin hayırlı olsun İnşallah ikimizde görürüz keseyi sonra da kalp atışlarını şu iki üc hafta çok önemli :))
Amin :) ama olsun bunlar güzel şeyler benim de çok ağrılarım var mesela hele ki belim bacağım ama olsun :)Amin inşallah kalbim oladar hızlı atıyor ki solumaya yetişemiyorum.
Korkuyorum bu degisikliklerden.
Rabbim yardmcımız olsun.
Sanmam.Acil yardım.kizlar 4 haftalik hamileyim .az önce açık kırmızı kanamam geldi yoğunluk yok ağrım da yok korkulacak bişey olur mu
Sağol canım inşallah çamaşırda gördüm biraz bide silince açık kırmızı şeklinde gördüm suan yatıyorum ilerleyen saatlerde bakicam inşallah kesilir. Sıcak torbs kkoydm kasiklarima zarari olur muSanmam.
Bnce yat dinlen.
Kıpkırmızı olmadigi surece ve yogun 1-2 kez oldugu surece sorun yok diye biliyorum ben.
Fazla sıcak iyi degil diye biliyorum cnm ben. Çorap giyi yat çek bence su torbasını.Sağol canım inşallah çamaşırda gördüm biraz bide silince açık kırmızı şeklinde gördüm suan yatıyorum ilerleyen saatlerde bakicam inşallah kesilir. Sıcak torbs kkoydm kasiklarima zarari olur mu
Allah razi olsun canım benim çok yeni dr ultrasonda görmek için 30nda gel demişti kese fln var mi ne kadarlik bilmiyorum kan degerine göre 4 haftalij dedim dediklerini yaptin yatıyorum. Evlikk yil donunumuzdu disardsydik birden panik oldum bugun evi temizledik esimle yoruldum heralde alisveris fln.Fazla sıcak iyi degil diye biliyorum cnm ben. Çorap giyi yat çek bence su torbasını.
Dua oku. Bende okuyacagım senin icin. Rabbim bebegini saglıkla versin sana. Korkma hiç. Eger daha da lekelenirsen ki sanmam. Yarn da istiray et hafta başı ararsın doktorunu
Çok fena valla :)Selam
Bu uyku halleri nolucak ya yemegi yer yemez gozlerim kapaniyo
Normal cnm çok dikat etmemz gerek bizim bu süreçte ilk 3 ay en en en önemlisi.Allah razi olsun canım benim çok yeni dr ultrasonda görmek için 30nda gel demişti kese fln var mi ne kadarlik bilmiyorum kan degerine göre 4 haftalij dedim dediklerini yaptin yatıyorum. Evlikk yil donunumuzdu disardsydik birden panik oldum bugun evi temizledik esimle yoruldum heralde alisveris fln.
Canim bi dr gorunmende fayda var en azindan onlem amacli progestan başlarSağol canım inşallah çamaşırda gördüm biraz bide silince açık kırmızı şeklinde gördüm suan yatıyorum ilerleyen saatlerde bakicam inşallah kesilir. Sıcak torbs kkoydm kasiklarima zarari olur mu
Satlarimiz yakin birbirine dr kontrolunuz ne zaman inşallah saglikla ilerler gebeligimizEn son regl oldugum zaman 20 Eylüldü 5 hafta olmuş oluyor tam bu gün :)
Suan kesildi canım gelen bişey yik dinleniyorum dr gidersem alttan muayene yapar dye korkuyorum artarsa gideyim diyorumCanim bi dr gorunmende fayda var en azindan onlem amacli progestan başlar
En son regl oldugum zaman 20 Eylüldü 5 hafta olmuş oluyor tam bu gün :)
iyi akşamlar benimde sonadet tarihim 19 eylüldü bugün karından keseyi gördük şükürEn son regl oldugum zaman 20 Eylüldü 5 hafta olmuş oluyor tam bu gün :)