2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Haahaa benimkide whatsuptan yazdi biliyor musunnn:) bende bir tek o saniyordum. Kanamam oluncada whatsuptan sordu bende yok sorun yazdim. Ama yalniz degilmisim:)
Yok bende warim arkadasim gibi ordan yazdi kisa ve net yazmasada ayni yani insanlarin kendilerinden buyuk egolari var

Canım hayır lütfen böyle düşünme.
Bebeğini üzme inşallah herşey yolunda gidecek bebeğini kucağına alacaksın inşallah canım

[QUOTEduyguo35, post: 43197498, member: 680758"]Çok midem bulanıyo ve çok açım. Halsizlik de cabası. Annem gelecek haftaya keşke burda olsaydı. Hiç bir şey yiyemiyorummmm[/QUOTE]
Cnm yogurtlu biseyler yemeye çalışsana benim midemi baya rahatlatiyor. Bu arada kizlar kayinvalideleri kafaya takip esinizle huzursuz olmayin en guzeli onlari idare etmeye calismak. Ben de ilk baslarda sıkıntı yasadim ama simdilik iyiyiz cok sukur.

kizlar ben nefes alamiyorum nefesim yetmiyor sanki.. arada nefes alamayinca panikliyorum kendi kendime ( gece esim uyandirdi nefes alirken cok zorlaniyor gibiymisim.. otururken sanki nefes alamiyorum dik durmaya calisiyorum.. nefes darligi normalmis ama ben simdiden böyleysem daha illerde nasil olacak

Kilo problemin varmı ?

Canimm senden benden 1hafta geridesin gecen haftada ben oleydim simdi iyiyim nefesim yetmiodu cok korkmustum hep oyle olucak diye ama bebegin kalbi kan pompaliyo vucut adapte olurken sanirim tikaniosun ama gecti bu hafta kalici degil yani yarim nefes aliodm resmen

evettt aynen öyle yarim nefes alir gibi.. ins gecer insani cok huzursuz ediyo

Evett hic bisey yapamiosun ya bende usuttum sanirm burun goz hepsi akio halsizlik topigin ilk gribi benden:)
gecmis olsun cnm bende hep sikayet eder gibi oldum ama insan korkuyo hersey icin su normal mi bu normal mi.. bu en riskli haftalar allahin izniyle bi gecsinde biraz rahatlayalimm

Kızlar iyi akşamlar ilk önce hepiniz İnşallah bebeklerinde sağlıcakla kucağınıza alırsınız :) şimdi gelelim bana benim ilk değerlerim 1280 di dünde 2800 e çıkmış ama keseye falan bakmadı doktor haftaya gel dedi sizce nasıl sonuclar keseyi ne zaman görürüm hep aklımda deli sorular :)

slm dün 2800 ise yarın 5600 olması lazım pazartesi rahatlıkla karından gözükür inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…