- 13 Aralık 2010
- 1.308
- 1.164
-
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #4.701
Yok bende warim arkadasim gibi ordan yazdi kisa ve net yazmasada ayni yani insanlarin kendilerinden buyuk egolari varHaahaa benimkide whatsuptan yazdi biliyor musunnn:) bende bir tek o saniyordum. Kanamam oluncada whatsuptan sordu bende yok sorun yazdim. Ama yalniz degilmisim:)
Tşkr ederim.Cnm kotuyu cagirma bnmde cok dusugum oldu daha once korkularini anliorm ama korktukca basa geliyo zaten ne olursa olsun zamani gelince ogrenicez oyuzden smdi uzme kendini
Canım hayır lütfen böyle düşünme.Selam iyi haftasonları hepinize.
Benim nedense çok moralim bozuk.
Oturup ağlayasim var.
Doktor dedi gel haftaya doktora gitmek istemiyorum yine kotu birsey söyleyecek diye. Ilk bebeğimi kaybetim buna da kötü birsey diyecek diye aklım gidiyor. Resmen doktor fobisi oldu bende.
Karnıma çok keskin 1 saniyelik kramplar giriyor sizce bu normalmi?
Nebileyim ya bi rahatlayamadım...Canım hayır lütfen böyle düşünme.
Bebeğini üzme inşallah herşey yolunda gidecek bebeğini kucağına alacaksın inşallah canım
gözun aydin cnm.. :)Bende bugun kalp atisini duydum. Cok guzel bir duyguymus. Allah herkese yasatsin.
Normal rahim buyuyo geciyo daha sonra kanaman olmadigi surece o agrilar oluyo herkesteTşkr ederim.
Sence bu igne gibi agni karnıma batışlar normalmi ?
Kilo problemin varmı ?kizlar ben nefes alamiyorum nefesim yetmiyor sanki.. arada nefes alamayinca panikliyorum kendi kendime( gece esim uyandirdi nefes alirken cok zorlaniyor gibiymisim.. otururken sanki nefes alamiyorum dik durmaya calisiyorum.. nefes darligi normalmis ama ben simdiden böyleysem daha illerde nasil olacak
Ahhh sizde olmasanız hic bilmem :)Normal rahim buyuyo geciyo daha sonra kanaman olmadigi surece o agrilar oluyo herkeste
Canimm senden benden 1hafta geridesin gecen haftada ben oleydim simdi iyiyim nefesim yetmiodu cok korkmustum hep oyle olucak diye ama bebegin kalbi kan pompaliyo vucut adapte olurken sanirim tikaniosun ama gecti bu hafta kalici degil yani yarim nefes aliodm resmenkizlar ben nefes alamiyorum nefesim yetmiyor sanki.. arada nefes alamayinca panikliyorum kendi kendime( gece esim uyandirdi nefes alirken cok zorlaniyor gibiymisim.. otururken sanki nefes alamiyorum dik durmaya calisiyorum.. nefes darligi normalmis ama ben simdiden böyleysem daha illerde nasil olacak
evettt aynen öyle yarim nefes alir gibi.. ins gecer insani cok huzursuz ediyoCanimm senden benden 1hafta geridesin gecen haftada ben oleydim simdi iyiyim nefesim yetmiodu cok korkmustum hep oyle olucak diye ama bebegin kalbi kan pompaliyo vucut adapte olurken sanirim tikaniosun ama gecti bu hafta kalici degil yani yarim nefes aliodm resmen
Evett hic bisey yapamiosun ya bende usuttum sanirm burun goz hepsi akio halsizlik topigin ilk gribi benden:)evettt aynen öyle yarim nefes alir gibi.. ins gecer insani cok huzursuz ediyo
gecmis olsun cnmEvett hic bisey yapamiosun ya bende usuttum sanirm burun goz hepsi akio halsizlik topigin ilk gribi benden:)
Aynenn kasim ayi bitse cok iyi olcazgecmis olsun cnmbende hep sikayet eder gibi oldum ama insan korkuyo hersey icin su normal mi bu normal mi.. bu en riskli haftalar allahin izniyle bi gecsinde biraz rahatlayalimm
slm dün 2800 ise yarın 5600 olması lazım pazartesi rahatlıkla karından gözükür inşKızlar iyi akşamlar ilk önce hepiniz İnşallah bebeklerinde sağlıcakla kucağınıza alırsınız :) şimdi gelelim bana benim ilk değerlerim 1280 di dünde 2800 e çıkmış ama keseye falan bakmadı doktor haftaya gel dedi sizce nasıl sonuclar keseyi ne zaman görürüm hep aklımda deli sorular :)
Meraba :) Carsamba günü gel dedi doktor bakalım o güne randevu aldım ama çok tedirginimslm dün 2800 ise yarın 5600 olması lazım pazartesi rahatlıkla karından gözükür inş
Cnm sen kac haftalıksınMeraba :) Carsamba günü gel dedi doktor bakalım o güne randevu aldım ama çok tedirginiminşallah gözükür :)