- 26 Aralık 2013
- 698
- 556
-
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #4.681
al benden de o kadar bugün eşim vardı kahvaltıyı hazırladı ama dün çok kötüydüÇok midem bulanıyo ve çok açım. Halsizlik de cabası. Annem gelecek haftaya keşke burda olsaydı. Hiç bir şey yiyemiyorummmm
:)))) kusura bakma baya güldüm benimki whatsapp falan bilmez tam anadolu kadını ama iyidir sağolsun devamlı arıyor eşime de sakın üzme diye tembih ediyo ara ara..takılmayın ya bırakın kendi hallerine bazılarında oluyor öyle haller üzülmeyinBenmkide whatsaptan yazdi dusun
canını sıkma sende onu çok fazla aramazsın olur biter mesafeli ise sende öyle davran ama kendini ve bebeğini üzmeal bendende okdar bir tebrik bile etmedi
rayha bende ilahiyat mezunuyum tevekkül etmeye çalış imtihanın gerçekten zor ben eşimle küçük bi sorun yaşasam dünyanın sonu gibi gelirdi ama etrafıma baktıkça derdimin küçüklüğünü görür oldum evlat hasreti cidden zor yaşamadım ama ailemde seninle aynı durumu paylaşanı gördüm bir nebze anlıyorum seni ama yine de sakın üzülme bebeğinide üzersin ve Rabbime sığın derdimizin dermanı onda ya burada ya da ukbaada Allah BES bakii HEVES.. sende rabbim bana yeter de canım o muinin olsun inşallah..canım çok sağol. inan dayanmak zor 13 yaşnda kızm ve 7 yaşnda oğlum var gttm temmzda tamamen kopardılar. sarılamadm uzaktan gördük birbirimizi . kızımı çok doldurmuş babası .. kızım oğlumane dediyse gelmedi gtti. evimde resimleri vardı heryerde kaldırdım bakamıyorum baksam ağlıyorum .düşünmüyorum düşünsem bir boşlukta kayboluyorum. sırf yuvama bağlanıp önüme bakayım diye bi bebek istedimhem kızıma kardeş olsun diye. eşim1 yıldır askerdeydi. çok değişti. bana tek destek olan eşim o da bıktı anababası yüzünden.. kendi abisibile bilmiyordu geçmişimi . kızdı bana bilsem çocuklarınla zorla görüştürürdüm dedi. işin kötüsü eşimparayı keserdiye kabullendiler 3sene önce ve güzelim diye genç duruyorumdiye.içim yanıyor meloş.en azından ikiçocuk olursa daha yoğun olurum. yazarım normalde . burada öğretmenlere ders veriyorum. eğitimi bırakrtmşimdilik eşim çalışamamı istemiyor. çok kıskanç. ağzıma alıpkonuşmuyorum ailesinartık. konuşsam ben suçlu oluyorumeşimin gözünde. eşimleokadar kötüoldukki .bu bebeklebayadüeldiydi 10 gündr oda bunalımdaydı.aman meloş bıktımbu zindandan .dünya yaşanısı bi yer değil. yaşadıklarımşakmı diyorum bazen .iki çocuğmdan ayrıldım çünkü eşime dönmem haramdı .annemde çocukalrımı kabul etmedi. öyle zor zamanlar yaşadımki. mecbur evlendim ilk defa birini sevdimdedimbelki mutlu olurum. çocklarıda almam imkansızdı artık. eşim yanımda dusaçocuklarıalamasamda görürdüm. eşim bana evlenmeden o çocklarbenmde çocuğmderkn şimdi hiçbişeyim değildiyo. haliyle nefret ediyorumailesi nden..elbet bitcek budunya. inşaallah bebeişlerimiziyi gelecekhepimize.
Haahaa benimkide whatsuptan yazdi biliyor musunnn:) bende bir tek o saniyordum. Kanamam oluncada whatsuptan sordu bende yok sorun yazdim. Ama yalniz degilmisim:)Benmkide whatsaptan yazdi dusun
ay çok korkuyorum iki hafta sonra kontrole gidicem umarım yok olur ve herhangi bir müdahaleye gerek kalmaz..Allah ın izniyle hiç bişey olmaz arkadaşımınki keseye baskı yapıyodu içerden kanaması vardı kesildi çok şükür hiç bi tehlikesi yok şuan. Güzzel haberlerle gel inşallah arkadaşım.
Tebrik ederim dua arkadaşım...hamileymişsin..Aynen birinci sezeryandı bu da büyük Olasılık öyle olacak
biliyor musun benim tek prensibim belkid e:) ALLAH BANA YETER.... bu sözü derdim ilk eşimn zulmünde devamlı .o anlattı.eski eşim dediki hidayete erdiken sonra : o kadar sinir olurdum ki Allahı ne kadar seviyor der daha zulmederdim sen ağladıkça dedi. Allah bana yeter der giderdin dedi ve hep fatihanın tefsirini geçemedm Allahın rahmeti kuşattı düzeldi ama sürekli durup herşeyde boş ol diyordu. fetva bulamadım mecbur ayrıldm .. psikolojık tedavi olması lazmdı olmadı. çocklarla zulmetti direndim amamsonun da kızımda düşman gibi oldu. kızım bana demiştiki annecim ALLAH seni kurtardı hz yakubun kıssanını htırla dedi. vs. ama bizi bırakma dedi bırakmadm mecburkaldm bari birini alıym dedim kızım dediki annecimsenin ayrlman lazanlıyorum. bari kardeşimden ayırmayn deyncerayha bende ilahiyat mezunuyum tevekkül etmeye çalış imtihanın gerçekten zor ben eşimle küçük bi sorun yaşasam dünyanın sonu gibi gelirdi ama etrafıma baktıkça derdimin küçüklüğünü görür oldum evlat hasreti cidden zor yaşamadım ama ailemde seninle aynı durumu paylaşanı gördüm bir nebze anlıyorum seni ama yine de sakın üzülme bebeğinide üzersin ve Rabbime sığın derdimizin dermanı onda ya burada ya da ukbaada Allah BES bakii HEVES.. sende rabbim bana yeter de canım o muinin olsun inşallah..
Cnm boş gebelik olma riski var ne olur dua edinTebrik ederim dua arkadaşım...hamileymişsin..
Canim hic uzulme sana bunlari yapanlar emin ol karsligini goruyodur ama anlamiyodur bile en gunah sey kibir hakir gormek Allahtan baska kimse kimseden ustun degil kizinda inan seni anliycaktir sen rahat ol cunku o beyin yikamalar kisa suruyo senin sinavin zor ama mukafatin buyuk olur Allah dedikten sonra gerisi bos kim neyaparsa yapsin sen gonlunu ferah tut Allahm karnindaki yavruyu sana bagislasnbiliyor musun benim tek prensibim belkid e:) ALLAH BANA YETER.... bu sözü derdim ilk eşimn zulmünde devamlı .o anlattı.eski eşim dediki hidayete erdiken sonra : o kadar sinir olurdum ki Allahı ne kadar seviyor der daha zulmederdim sen ağladıkça dedi. Allah bana yeter der giderdin dedi ve hep fatihanın tefsirini geçemedm Allahın rahmeti kuşattı düzeldi ama sürekli durup herşeyde boş ol diyordu. fetva bulamadım mecbur ayrıldm .. psikolojık tedavi olması lazmdı olmadı. çocklarla zulmetti direndim amamsonun da kızımda düşman gibi oldu. kızım bana demiştiki annecim ALLAH seni kurtardı hz yakubun kıssanını htırla dedi. vs. ama bizi bırakma dedi bırakmadm mecburkaldm bari birini alıym dedim kızım dediki annecimsenin ayrlman lazanlıyorum. bari kardeşimden ayırmayn deynceolanlar oldu kzım evliliğimi engel görüyor ama evlenmeden öncede görüştürmedi babası . hep gizligördüm. çevrem çok genş . birde takva bir hyatm vardı .millet nefsimiçin çocukları bıraktm düşündü. çok üzüldümçünkü mümin dediklerim bile dedi. sadece arkama bakıp ne üzülüyor nede önüme bakıp endişe ediyorum sadece Allah bana yeter deyip gülümsemeye çalışıyorum . ee arada ağladığımda oluyor.ama tevekkülü bilmesem geçen hafta bu bebği aldırmıştım. Rabbim daha iyi bilirdedim hemde odr engüvenilir dr ladan biriydi. ve rabbim kalb atışlarını gösterdi. çünkü o en güvenilecek merci. ölücezkardeş varmı ötesi ama işte derdleri böyle geçiştircez amaisyan ederek değil paylaşarak çözümleyerek konuşarak ama hep şükredip sabrederek. vesselam
Cnm kotuyu cagirma bnmde cok dusugum oldu daha once korkularini anliorm ama korktukca basa geliyo zaten ne olursa olsun zamani gelince ogrenicez oyuzden smdi uzme kendiniSelam iyi haftasonları hepinize.
Benim nedense çok moralim bozuk.
Oturup ağlayasim var.
Doktor dedi gel haftaya doktora gitmek istemiyorum yine kotu birsey söyleyecek diye. Ilk bebeğimi kaybetim buna da kötü birsey diyecek diye aklım gidiyor. Resmen doktor fobisi oldu bende.
Karnıma çok keskin 1 saniyelik kramplar giriyor sizce bu normalmi?
Yok takmiorm ztn Anadolu insani gibisi yok bende sivasliyim cana yakin ve icten insan oluyo genelde o seni kirmiyo Allahta ondan razi olsun:)))) kusura bakma baya güldüm benimki whatsapp falan bilmez tam anadolu kadını ama iyidir sağolsun devamlı arıyor eşime de sakın üzme diye tembih ediyo ara ara..takılmayın ya bırakın kendi hallerine bazılarında oluyor öyle haller üzülmeyin