- 19 Şubat 2015
- 1.190
- 1.112
- 34
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #4.741
Hayırlısı olsn cnm:) bu hızla bende hafta baaşi sanırim gidecegimiyi akşamlar benimde sonadet tarihim 19 eylüldü bugün karından keseyi gördük şükür
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısı olsn cnm:) bu hızla bende hafta baaşi sanırim gidecegimiyi akşamlar benimde sonadet tarihim 19 eylüldü bugün karından keseyi gördük şükür
Birlikte sağlıkla ilerler İnşallah gebeliğimiz :) Haftaya carsamba gel dedi dünde tahlil yaptırmıştı 2800 lerde cıktı hcg :) bakalım haftaya görürüm İnşallah kesemi :)Satlarimiz yakin birbirine dr kontrolunuz ne zaman inşallah saglikla ilerler gebeligimiz
Benimkide görülürmüydü acaba ya ay şuan nasıl mutlu oldum senin adına :) günler nasıl gecicek bilmiyorum carsamba gel dedi doktor :) niye pazartesi falan demediyse artık :)iyi akşamlar benimde sonadet tarihim 19 eylüldü bugün karından keseyi gördük şükür
Ben hala karar veremedim hangi doktora gidecegimeAnkara da doktor arayan var mı
Gözün aydın canım. Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah.Bende bugun kalp atisini duydum. Cok guzel bir duyguymus. Allah herkese yasatsin.
Cnm seni endiselendirmek istemem ama ben böyle bir durumda imkan dahilindeyse hemen dra gitmekten yanayim sonucta riskli donemlerdeyiz ne olur ne olmaz onlem almakta fayda var.Suan kesildi canım gelen bişey yik dinleniyorum dr gidersem alttan muayene yapar dye korkuyorum artarsa gideyim diyorum
Çarşambaya az var bide ondan sonra kalp atışını beklemek var ki odaha fazla .. Ah bi duysak da içim rahat etseeBenimkide görülürmüydü acaba ya ay şuan nasıl mutlu oldum senin adına :) günler nasıl gecicek bilmiyorum carsamba gel dedi doktor :) niye pazartesi falan demediyse artık :)
Kalp atışı icin ne zaman gideceksin peki var ya şu 1 ay gecse saglıklı bebeklerimizin kalp atışlarını bi duysak daha da rahatlıcam :) bırak ben kendi aileme bile söylemedim herşey belli olsın istedim ondan dolayı kimseye naz da edemiyorum onca ağrılarım falan oluyor ama tutuyorum kendimi :)Çarşambaya az var bide ondan sonra kalp atışını beklemek var ki odaha fazla .. Ah bi duysak da içim rahat etsee
Haha bende aynı durumdayım. Kimselerle paylaşamıyorum korkudan bir ben bir eşim biliyoruz. Cinsiyetini ögrenene kdr söylemem benKalp atışı icin ne zaman gideceksin peki var ya şu 1 ay gecse saglıklı bebeklerimizin kalp atışlarını bi duysak daha da rahatlıcam :) bırak ben kendi aileme bile söylemedim herşey belli olsın istedim ondan dolayı kimseye naz da edemiyorum onca ağrılarım falan oluyor ama tutuyorum kendimi :)
Cinsiyete kadar da çatlarım artık :) 4 ve 5 ayda öğrenenler var düşünemiyorum :) zaten sabırsız bi yapım var :) şu keseyi ve kalp atışlarını duyuyim sonra en yakınlarıma hemen yetiştircem :)Haha bende aynı durumdayım. Kimselerle paylaşamıyorum korkudan bir ben bir eşim biliyoruz. Cinsiyetini ögrenene kdr söylemem ben
Büyük ihtimal ozaman beni de öyle cagırır bakalım nasıl olucak herşey zamanla görücez..:)Valla ben 2kasım dedim dr 9 kasım sanırım ortada biyerde gidicem
Sende İnşallah sağlıcakla bebeğini kucagına alırsın sana da hayırlı olsın canım :)Benimde son adet tarihim 16 sıydı 4 + 3 te gittim keseyi gordum acil birsey olmazsa 7 haftada gel dedi kalp atısi falan hepsini birden goruruz dedi doktor dusuk icin haftada bir igne verdi benim bundan once iki kalp atısı durması nedeniyle kurtajım var ama bir 11 yasındada oğlum var herseyin haýırlısı gebeliğini yeni ögrenen arkadaslara hayırlı uğurlu olsun hosgeldiniz
Berbat halsizlik grip gbiym limonlu suyla gozumu actm aman dikkat edin 2kati agir geciyo kapi calsa acicak halim yokiyi geceler anneler nasılsınız
Hosgeldin canm 2dusugnden sonra kaninda pihtilasma varmi bakildimi benimde kalp durmasi oldu 2tane ama kanimda pihltasma cikti we simdi hergun sulandirici igne oluyorum asprin bideBenimde son adet tarihim 16 sıydı 4 + 3 te gittim keseyi gordum acil birsey olmazsa 7 haftada gel dedi kalp atısi falan hepsini birden goruruz dedi doktor dusuk icin haftada bir igne verdi benim bundan once iki kalp atısı durması nedeniyle kurtajım var ama bir 11 yasındada oğlum var herseyin haýırlısı gebeliğini yeni ögrenen arkadaslara hayırlı uğurlu olsun hosgeldiniz