- 9 Eylül 2014
- 2.843
- 1.165
-
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #4.761
anım ben de halsizim çok, bulaşıkları makinaya dizmek dağa tırmanmak gibi geliyorBerbat halsizlik grip gbiym limonlu suyla gozumu actm aman dikkat edin 2kati agir geciyo kapi calsa acicak halim yok
Hahaha ay sormac
anım ben de halsizim çok, bulaşıkları makinaya dizmek dağa tırmanmak gibi geliyor
Seninle son adet dönemlerimiz aynı keseyi bu hafta mi gormeye gittin...ve kesen kac mm..kalp atısı icin doktora ne zaman gidiceksin...kasık agrılarin göğüs ağrıların hassasiyetin nasıl..çok da sordum sanirim ama seninle aynıyiz..Benimde son adet tarihim 16 sıydı 4 + 3 te gittim keseyi gordum acil birsey olmazsa 7 haftada gel dedi kalp atısi falan hepsini birden goruruz dedi doktor dusuk icin haftada bir igne verdi benim bundan once iki kalp atısı durması nedeniyle kurtajım var ama bir 11 yasındada oğlum var herseyin haýırlısı gebeliğini yeni ögrenen arkadaslara hayırlı uğurlu olsun hosgeldiniz
Kanamam kesildi bidaha glmedi ama bn yinede kadın Doğum acile gittim rahim duvari kalınmış.gebelik yeni olduğu için kese görünmüyor. Yarın sabah yine test için çağırdı dua edin betam yüksek olsunSanmam.
Bnce yat dinlen.
Kıpkırmızı olmadigi surece ve yogun 1-2 kez oldugu surece sorun yok diye biliyorum ben.
geçmiş olsun canım çok yeni ya inş yerleşme kanamasıdır bir sıkıntı yoktur.Kanamam kesildi bidaha glmedi ama bn yinede kadın Doğum acile gittim rahim duvari kalınmış.gebelik yeni olduğu için kese görünmüyor. Yarın sabah yine test için çağırdı dua edin betam yüksek olsun
Saol canım inşallah inşallah 3 4 damla açık kırmızı geldi gitti devamı olmasin inşallahgeçmiş olsun canım çok yeni ya inş yerleşme kanamasıdır bir sıkıntı yoktur.
Bende oylee gunaydn cnm bnde bide ucuk cikmis soguk alginligindan ama limonlu sekerli ilik su burun akintimi kesti gercekten sifagunaydin anneler nasilsiniz? pazar pazar yine erkenden uyaniyorummmmmm :)
biraz daha iyimisin peki hafifliyo mu gribin tekrar gecmis olsun.. ihlamurda icsen iyi gelir aslinda limonlu limonluBende oylee gunaydn cnm bnde bide ucuk cikmis soguk alginligindan ama limonlu sekerli ilik su burun akintimi kesti gercekten sifa
Annem gelicek bugun getiritirm ihlamur zaten limonsuz ne mumkun bisey icmek sadece burun akintim durdu ama halsizlik cok su icmeye kalkicak gucum yok zaten tam yatma havalaribiraz daha iyimisin peki hafifliyo mu gribin tekrar gecmis olsun.. ihlamurda icsen iyi gelir aslinda limonlu limonlu
Gunaydin herkese mutlu pazarlar 6:50de kalktim ama yataktan kalkacak halim yok bu grip beni öldürdü eskiden 1 hafta surerdi gebelikten heralde 9 gun oldu ne yaptiysam care yok oksurukten korkuyorum karnim kasiliyor gece artik ayaklarimin altina viks surup corap giyip oyle yattim biraz yumusadi sanki oksurugum kahvalti bile yapmadim daha Rabbim bebislerimizi korusungunaydin anneler nasilsiniz? pazar pazar yine erkenden uyaniyorummmmmm :)
Cnm viks surme bence bilgim yok ama bi arastir oyle sur ben suyu ilitip limon sktm birazda seker 2bardak ictim durdu burnum bnce ic sende acilirsinnGunaydin herkese mutlu pazarlar 6:50de kalktim ama yataktan kalkacak halim yok bu grip beni öldürdü eskiden 1 hafta surerdi gebelikten heralde 9 gun oldu ne yaptiysam care yok oksurukten korkuyorum karnim kasiliyor gece artik ayaklarimin altina viks surup corap giyip oyle yattim biraz yumusadi sanki oksurugum kahvalti bile yapmadim daha Rabbim bebislerimizi korusun
Seni le ayniyiz canim..bende sanci agri yok.gögüs hassasiyeti var sadece..bulantin oluyomu peki..bcnim sat 16 eylül 5+4 gunluk hamileyim hiç agrım sancım yok şükür Rabbim hepimize saglıklı bebekler ve hamilelikler nasip etsin İNŞAALLAH
Limonlu ilik su portakal suyu balli ihlamur limonlu ihlamur hepsini deniyorum kendim icin değil oksurmekten bebis etkilenecek diye korkuyorum calisiyorum dinlenemiyorumda havalarda yagmurlu gidiyor gecmis olsun canim sanada inşallah cabuk atlatirizCnm viks surme bence bilgim yok ama bi arastir oyle sur ben suyu ilitip limon sktm birazda seker 2bardak ictim durdu burnum bnce ic sende acilirsinn
Sanada gecmis olsun cnm bol bol beslenmek lazm korkma okdr etkilemiomus oksurmek insan panik oluyo hemen su iciyorum ama bebegimiz bize tutunduktan sonra okdar kolay etkilenmiomus dis etkenlerdenLimonlu ilik su portakal suyu balli ihlamur limonlu ihlamur hepsini deniyorum kendim icin değil oksurmekten bebis etkilenecek diye korkuyorum calisiyorum dinlenemiyorumda havalarda yagmurlu gidiyor gecmis olsun canim sanada inşallah cabuk atlatiriz
Sagol canim inşallah etkilenmezler insan bi kaybedince herseye korkarak yaklaşıyor Rabbim saglikli bi gebelik nasip etsin hepimize inşallahSanada gecmis olsun cnm bol bol beslenmek lazm korkma okdr etkilemiomus oksurmek insan panik oluyo hemen su iciyorum ama bebegimiz bize tutunduktan sonra okdar kolay etkilenmiomus dis etkenlerden