2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz hepinizin hamilelikleri hayırlı olsun. ya ben ara ara giriyorum bu sıralar sürekli okuyacak zamanım yok malesef. topiğin 1. sayfasında bir hamile listesi var ordan bakıyorum kimler var kalp atışını duymuş mu vs diye. ama yazan herkesin adı yok listede. kızlar konu sahibimiz deeplydisturbed e özelden mesaj atabiliyorsanız o şekilde değilse burdan o bilgileri yazmanız mümkün mü, sizleri de eklesin listeye. daha kolay oluyor öyle takip etmek.
Bir de şu an ilk aşermemi yaşıyorum sanırım. herkesin kolay bulacağı birşey old için yazıyorum. domates, domates suyu, ve domates çorbası nasıl canım çekiyor. sabah olsun yapcam çorba.
Bir de gebelik. org da gebelik haftama bakarken (8. hafta) birşey dikkatimi çekti.aynen koyuyorum ''Bu hafta içinde bebeğin yerleştiği rahim iç tabakasının gelişimi ve idamesinden sorumlu olan hormonun üretim işlevi yumurtalık dokusundan plasenta adı verilen yapıya devredilecektir. Bu devir esnasında bazı anne adaylarında az miktarda lekelenme tarzında kanamalar olabilmektedir ("plasental shift", yani "devir teslim" kanaması)''
yani ilk haftalarda yerleşme kanaması olduğu gibi. 8. hafta civarında da plasenta gelişimi nedeniyle hafif lekelenme olabiliyormuş. geçen haftalarda genelde 8. hafta civarında ki arkadaşlarda böyle paylaşımlar ve endişeler okumuştum. tabi her kanama veya lekelenme de doktorla iletişime geçmekte fayda var ama bunları bilirsek dr sorun yok demesine rağmen evham yapmayız inş. ben de hiçbiri olmadı çok şükür de yaşayan ve henüz bu haftaya gelmemiş arkadaşlar için yazdım. iyi geceler hepinize

Seninle son adet dönemlerimiz aynı keseyi bu hafta mi gormeye gittin...ve kesen kac mm..kalp atısı icin doktora ne zaman gidiceksin...kasık agrılarin göğüs ağrıların hassasiyetin nasıl..çok da sordum sanirim ama seninle aynıyiz..

Sanmam.
Bnce yat dinlen.
Kıpkırmızı olmadigi surece ve yogun 1-2 kez oldugu surece sorun yok diye biliyorum ben.
Kanamam kesildi bidaha glmedi ama bn yinede kadın Doğum acile gittim rahim duvari kalınmış.gebelik yeni olduğu için kese görünmüyor. Yarın sabah yine test için çağırdı dua edin betam yüksek olsun

birde deep o listenin başına herkese bir sıra numarası vermek mümkün mü acaba. kaç kişiyiz bilsek daha mı güzel olurdu sanki

biraz daha iyimisin peki hafifliyo mu gribin tekrar gecmis olsun.. ihlamurda icsen iyi gelir aslinda limonlu limonlu
Annem gelicek bugun getiritirm ihlamur zaten limonsuz ne mumkun bisey icmek sadece burun akintim durdu ama halsizlik cok su icmeye kalkicak gucum yok zaten tam yatma havalari

gunaydin anneler nasilsiniz? pazar pazar yine erkenden uyaniyorummmmmm :)
Gunaydin herkese mutlu pazarlar 6:50de kalktim ama yataktan kalkacak halim yok bu grip beni öldürdü eskiden 1 hafta surerdi gebelikten heralde 9 gun oldu ne yaptiysam care yok oksurukten korkuyorum karnim kasiliyor gece artik ayaklarimin altina viks surup corap giyip oyle yattim biraz yumusadi sanki oksurugum kahvalti bile yapmadim daha Rabbim bebislerimizi korusun

Cnm viks surme bence bilgim yok ama bi arastir oyle sur ben suyu ilitip limon sktm birazda seker 2bardak ictim durdu burnum bnce ic sende acilirsinn

bcnim sat 16 eylül 5+4 gunluk hamileyim hiç agrım sancım yok şükür Rabbim hepimize saglıklı bebekler ve hamilelikler nasip etsin İNŞAALLAH
Seni le ayniyiz canim..bende sanci agri yok.gögüs hassasiyeti var sadece..bulantin oluyomu peki..

Cnm viks surme bence bilgim yok ama bi arastir oyle sur ben suyu ilitip limon sktm birazda seker 2bardak ictim durdu burnum bnce ic sende acilirsinn
Limonlu ilik su portakal suyu balli ihlamur limonlu ihlamur hepsini deniyorum kendim icin değil oksurmekten bebis etkilenecek diye korkuyorum calisiyorum dinlenemiyorumda havalarda yagmurlu gidiyor gecmis olsun canim sanada inşallah cabuk atlatiriz

Sanada gecmis olsun cnm bol bol beslenmek lazm korkma okdr etkilemiomus oksurmek insan panik oluyo hemen su iciyorum ama bebegimiz bize tutunduktan sonra okdar kolay etkilenmiomus dis etkenlerden

Sa
Sanada gecmis olsun cnm bol bol beslenmek lazm korkma okdr etkilemiomus oksurmek insan panik oluyo hemen su iciyorum ama bebegimiz bize tutunduktan sonra okdar kolay etkilenmiomus dis etkenlerden
Sagol canim inşallah etkilenmezler insan bi kaybedince herseye korkarak yaklaşıyor Rabbim saglikli bi gebelik nasip etsin hepimize inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…