biliyor musun benim tek prensibim belkid e:) ALLAH BANA YETER.... bu sözü derdim ilk eşimn zulmünde devamlı .o anlattı.eski eşim dediki hidayete erdiken sonra : o kadar sinir olurdum ki Allahı ne kadar seviyor der daha zulmederdim sen ağladıkça dedi. Allah bana yeter der giderdin dedi ve hep fatihanın tefsirini geçemedm Allahın rahmeti kuşattı düzeldi ama sürekli durup herşeyde boş ol diyordu. fetva bulamadım mecbur ayrıldm .. psikolojık tedavi olması lazmdı olmadı. çocklarla zulmetti direndim amamsonun da kızımda düşman gibi oldu. kızım bana demiştiki annecim ALLAH seni kurtardı hz yakubun kıssanını htırla dedi. vs. ama bizi bırakma dedi bırakmadm mecburkaldm bari birini alıym dedim kızım dediki annecimsenin ayrlman lazanlıyorum. bari kardeşimden ayırmayn deynce
olanlar oldu kzım evliliğimi engel görüyor ama evlenmeden öncede görüştürmedi babası . hep gizligördüm. çevrem çok genş . birde takva bir hyatm vardı .millet nefsimiçin çocukları bıraktm düşündü. çok üzüldümçünkü mümin dediklerim bile dedi. sadece arkama bakıp ne üzülüyor nede önüme bakıp endişe ediyorum sadece Allah bana yeter deyip gülümsemeye çalışıyorum . ee arada ağladığımda oluyor.ama tevekkülü bilmesem geçen hafta bu bebği aldırmıştım. Rabbim daha iyi bilirdedim hemde odr engüvenilir dr ladan biriydi. ve rabbim kalb atışlarını gösterdi. çünkü o en güvenilecek merci. ölücezkardeş varmı ötesi ama işte derdleri böyle geçiştircez amaisyan ederek değil paylaşarak çözümleyerek konuşarak ama hep şükredip sabrederek. vesselam