2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
:) benim hesaplarıma gore de bende 5-7 haftalık falanım.
Gitsem hafta başı kese falan gorunurmu acaba.
Kalp atişlari kaçıncı haftada duyuluyor bilgin varmı
Görünebilir belki benide doktor carsamba cagırdı bakıcak sanırım ama yine de emin olamıyorum kalp atışını da 6-7-8. Haftalarda duyanlar var ama onu da tam bilmiyorum formda okudugum kadarıyla :) buarada bebeğin hayırlı olsun İnşallah ikimizde görürüz keseyi sonra da kalp atışlarını şu iki üc hafta çok önemli :))

Görünebilir belki benide doktor carsamba cagırdı bakıcak sanırım ama yine de emin olamıyorum kalp atışını da 6-7-8. Haftalarda duyanlar var ama onu da tam bilmiyorum formda okudugum kadarıyla :) buarada bebeğin hayırlı olsun İnşallah ikimizde görürüz keseyi sonra da kalp atışlarını şu iki üc hafta çok önemli :))
Amin inşallah kalbim oladar hızlı atıyor ki solumaya yetişemiyorum.
Korkuyorum bu degisikliklerden.
Rabbim yardmcımız olsun.

Acil yardım.kizlar 4 haftalik hamileyim .az önce açık kırmızı kanamam geldi yoğunluk yok ağrım da yok korkulacak bişey olur mu

Sanmam.
Bnce yat dinlen.
Kıpkırmızı olmadigi surece ve yogun 1-2 kez oldugu surece sorun yok diye biliyorum ben.
Sağol canım inşallah çamaşırda gördüm biraz bide silince açık kırmızı şeklinde gördüm suan yatıyorum ilerleyen saatlerde bakicam inşallah kesilir. Sıcak torbs kkoydm kasiklarima zarari olur mu

Sağol canım inşallah çamaşırda gördüm biraz bide silince açık kırmızı şeklinde gördüm suan yatıyorum ilerleyen saatlerde bakicam inşallah kesilir. Sıcak torbs kkoydm kasiklarima zarari olur mu
Fazla sıcak iyi degil diye biliyorum cnm ben. Çorap giyi yat çek bence su torbasını.
Dua oku. Bende okuyacagım senin icin. Rabbim bebegini saglıkla versin sana. Korkma hiç. Eger daha da lekelenirsen ki sanmam. Yarn da istiray et hafta başı ararsın doktorunu

Fazla sıcak iyi degil diye biliyorum cnm ben. Çorap giyi yat çek bence su torbasını.
Dua oku. Bende okuyacagım senin icin. Rabbim bebegini saglıkla versin sana. Korkma hiç. Eger daha da lekelenirsen ki sanmam. Yarn da istiray et hafta başı ararsın doktorunu
Allah razi olsun canım benim çok yeni dr ultrasonda görmek için 30nda gel demişti kese fln var mi ne kadarlik bilmiyorum kan degerine göre 4 haftalij dedim dediklerini yaptin yatıyorum. Evlikk yil donunumuzdu disardsydik birden panik oldum bugun evi temizledik esimle yoruldum heralde alisveris fln.

Allah razi olsun canım benim çok yeni dr ultrasonda görmek için 30nda gel demişti kese fln var mi ne kadarlik bilmiyorum kan degerine göre 4 haftalij dedim dediklerini yaptin yatıyorum. Evlikk yil donunumuzdu disardsydik birden panik oldum bugun evi temizledik esimle yoruldum heralde alisveris fln.
Normal cnm çok dikat etmemz gerek bizim bu süreçte ilk 3 ay en en en önemlisi.

bence kanama varsa hemen dr gidilmeli benim dr bana o sekilde söyledi.. beklemek yerine gidip icini ferahlatmak daha iyi ne olur ne olmaz belki bi ilac verir falan

Kizlar meraba araniza yeni katildim Rabbimin izniyle inşallah hepimiz sağlıklı gebelik geçirip sağlıkla kucagimiza alırız inşallah :emir_bebek: sat 23 eylül dün hcg 540 çıktı haftaya cuma keseyi görmeye çağırdı inşallah olumlu hayirli haberlerle dönerim :anneadayı::anneadayı: varmi bana yakin olan belirtiler ne durumda :KK17: bende kasik ve bel agrisi sik idrara cikma ve sürekli yorgunluk ve uykusuzluk ama Rabbime bin şükür bunlari bize yasattigi icin inşallah tum isteyen herkesede yasatir bu guzel duygulari

X