2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Ayy korkuttun beni.. 28 inde randevum vardı doktorda.. Beklemiyim bi gidip ultrasona girim bari..
korkma agizda tat bozukluğu normal bence bazen metalik bazen de acidan zehir gibi benim agziminda tadi yok ama bebek sağlıklı dedi en aon muayenede bugun birde kendi doktoruma soracağım sende sıkıntı yapma

TEşekkürler evde zencefil var akşamları içeyim :)

"Mayo clinic sağlıklı gebelik rehberi " kitabını aldım. Çok faydalı. Tavsiye ederim. Yalnız d&r da oahalıydı. Kitapyurdu.com da 10 tl daha ucuzdu. Ordan aldım.

Bana da 2 hafta sonra gel dedi bizde 2 hafta sonra gorcez insallah bende sabırsızlıkla beklicem :) inşallah kalbini duyarız :)

Bakırköy mazhar osman ruh ve sinir hastanesine gittim. Kadın dogum mehmet salih arda isimli doktorun randevusu bostu devlet hastanesi oldugu için çok tedirgindim ama iyiki gitmişim. Doktora cumartesi gunu olanları anlattım beni sakinleştirdi karından ultrasonla baktı kese net degildi dayanamadı alttan ultrasonla baktı hatta fotografınıda çekelim dedi. Kağıdı verdi bebegide gösterdi çok itinalı davrandı yarın sabah aç karnına gel testlerini yapalım perşembede sabah erkenden gel testlerin hakkında konusalım dedi. Devlet hastanesinde böyle ilgi beklemiyordum. Ne testi yapılacak bilmiyorum doktor anlattı ama heyecandan herşeyi unuttum

Gözün aydın

o kadar moralim bozuktuki burada destek oldular . neyse beta ya baktırdım ve dünkü sonuçta on binden yüksek yazıyormuş zaten . bugünde 21680 çıktı ama laborent dedikiperşembe bakalım yine yükselirse inşaallah herşey normal dedi.cumada dr. agtcem zaten. biraz daha ümitlendim ama kafsm darma duman....

Değerin istenildiği gibi artmış. Bu çok güzel. İnşallah diğer kontrollerde iyi haberler alırsın. Ultrasonda bakmadılar mı

2 gündür belimde sancı vardı sabah uyandım kan gelmiş apar topar hastaneye gittim dr baktı keseyi göremedi daha yeni dedi beta hcg cumartesi günü 360 tı bugün 1783 olmuş böyle olup gebeliği devam eden var mı

kendi kendimi nazar ediyorum :) sabah canim herseyi istiyo iki gundur yiyorum diyen ben mide bulantisindan delirmek uzereyim.. kahvalti sonrasi okadar kötu oldumki en son 2 saat koltukta uyuya kalmisim.. meyveyle idare etmeye calisacam bugun onu yiyebilirsem

Değerin istenildiği gibi artmış. Bu çok güzel. İnşallah diğer kontrollerde iyi haberler alırsın. Ultrasonda bakmadılar mı
artıkokadar korkuyorum ki en son cuma ve cumartesi baktılar kalp atışı yok aldır demişti. ama aldırmadım hala birümit bekliyorum perşembe de artarsa inş. yaşıyor sağlıklı. cuma doçent zaten daha sağlıklı bişey der . ultrasona cuma gircem doçentten önce kimseye gtmicem artk.sadece teste gitcem. fazla ultrasonda bu sıralar cansıkıntısı

arkadaşım bebeğime aldır diyen dr la konuşmuş.değerlerimin arttığını söylemiş. dr demişki değer artsada bebeğin kalb atışı yoktu o bebk yaşamıyor birden kanama olup şoka girebilir yani ölebilirmişim. bu dr çıldırtacak beni. cuma sabah a bekliycem artık.

Cnm zorlama kendini bende senin gbiym cubuk kraker bile kokuyo gbi geliyo bazen en iyisi elma

Cnm sen boswer o doktoru ben 3kere kurtaj oldum hemde kalbi durmus haberm yokttu 1hafta once soka falan girmedim o dis gebelikten dolayi soka girer demistir kesen gozukmediyse ama kese war bebek yoksa bekle bakalm

Cnm sen boswer o doktoru ben 3kere kurtaj oldum hemde kalbi durmus haberm yokttu 1hafta once soka falan girmedim o dis gebelikten dolayi soka girer demistir kesen gozukmediyse ama kese war bebek yoksa bekle bakalm
öye değil kese var bebek var kalb atışı yok ondan yaşamıyo demiş dr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…