- 26 Aralık 2013
- 698
- 556
-
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #4.001
korkma agizda tat bozukluğu normal bence bazen metalik bazen de acidan zehir gibi benim agziminda tadi yok ama bebek sağlıklı dedi en aon muayenede bugun birde kendi doktoruma soracağım sende sıkıntı yapmaAyy korkuttun beni.. 28 inde randevum vardı doktorda.. Beklemiyim bi gidip ultrasona girim bari..
Bizim imzalarimızın altındaki hamilelik takvimi ekle linkine tıkla. Oradanda tahmini dogum tarihini yazip degisiklikleri kaydet de. Olur insaallahMerhabalar..imza bölümüm değişmedi yardımcı olurmusunuz..
TEşekkürler evde zencefil var akşamları içeyim :)canım sarımsak dogal antıbıyotık gıbı. yemeklerınde sarımsak kullan . aynı sekılde sogan da oyle. tansıyon dusuklugun var ıse 1 dıs sarımsaktan fazlasını yeme:) benım oyle 10 larda.. ayrca zencefıl ıcebılırsın dedı bana doktorum kendı doktoruna da danıs. zencefıl ozellıkle grıbal enfeksıyonlarda antıbıyotık gorevı goruyormus. ınternetten de bakabılırsın gunde 1 bardak lımonlu veya ballı zencefıl onerırım. Allah yardımcınız olsun.
Evet mutlu oluyor insan :) Bizde 17 Ekim'de keseyi gördük. Şimdi kesenin içi dolmaya başlıycak bi dahakinde bebeği görücez hatta kalp atışını bile duyabiliriz dedi doktorum. 30 Ekim ' de randevum var sabırsızlıkla bekliyorum :)
Gözün aydınKizlar simdi ciktm doktrdan dun 6+5 cikan bebis bugun7 haftalik 1cm cikti oyuzden geriden gelme falan yokmus olcumden olcume farkediyo bulanti icinde saglikli gebelikte bulanti olur yemek istemiosan yeme annemede zorlamayan dedi hatta 3aydan sonra duzelir dedi oyle yani kiZlar
o kadar moralim bozuktuki burada destek oldular . neyse beta ya baktırdım ve dünkü sonuçta on binden yüksek yazıyormuş zaten . bugünde 21680 çıktı ama laborent dedikiperşembe bakalım yine yükselirse inşaallah herşey normal dedi.cumada dr. agtcem zaten. biraz daha ümitlendim ama kafsm darma duman....Arkadaşım çok pimpirik olmayın. Herkesin gebelik hikayesi farklıdır. Grip gibi hissetmek normal gebelikte. Bana doktorum söyledi. O arkadaşının başka sorunu vardır. Başkalarının yaşadıklarını üstünüze biçmeyin. Endişe normal herkeste var ama pozitif dülünmezsek bebişler etkilenir. Kalp atışını 7 de 8 de duyan var. Müsterih olun. Hayırlı haberlerle inşallah
tarihi tam istenilen gibi gir aralarındaki - işaretide . yoksa olmuyorMerhabalar..imza bölümüm değişmedi yardımcı olurmusunuz..
Değerin istenildiği gibi artmış. Bu çok güzel. İnşallah diğer kontrollerde iyi haberler alırsın. Ultrasonda bakmadılar mıo kadar moralim bozuktuki burada destek oldular . neyse beta ya baktırdım ve dünkü sonuçta on binden yüksek yazıyormuş zaten . bugünde 21680 çıktı ama laborent dedikiperşembe bakalım yine yükselirse inşaallah herşey normal dedi.cumada dr. agtcem zaten. biraz daha ümitlendim ama kafsm darma duman....
artıkokadar korkuyorum ki en son cuma ve cumartesi baktılar kalp atışı yok aldır demişti. ama aldırmadım hala birümit bekliyorum perşembe de artarsa inş. yaşıyor sağlıklı. cuma doçent zaten daha sağlıklı bişey der . ultrasona cuma gircem doçentten önce kimseye gtmicem artk.sadece teste gitcem. fazla ultrasonda bu sıralar cansıkıntısıDeğerin istenildiği gibi artmış. Bu çok güzel. İnşallah diğer kontrollerde iyi haberler alırsın. Ultrasonda bakmadılar mı
Cnm zorlama kendini bende senin gbiym cubuk kraker bile kokuyo gbi geliyo bazen en iyisi elmakendi kendimi nazar ediyorum :) sabah canim herseyi istiyo iki gundur yiyorum diyen ben mide bulantisindan delirmek uzereyim.. kahvalti sonrasi okadar kötu oldumki en son 2 saat koltukta uyuya kalmisim.. meyveyle idare etmeye calisacam bugun onu yiyebilirsem
Cnm sen boswer o doktoru ben 3kere kurtaj oldum hemde kalbi durmus haberm yokttu 1hafta once soka falan girmedim o dis gebelikten dolayi soka girer demistir kesen gozukmediyse ama kese war bebek yoksa bekle bakalmarkadaşım bebeğime aldır diyen dr la konuşmuş.değerlerimin arttığını söylemiş. dr demişki değer artsada bebeğin kalb atışı yoktu o bebk yaşamıyor birden kanama olup şoka girebilir yani ölebilirmişim. bu dr çıldırtacak beni. cuma sabah a bekliycem artık.
öye değil kese var bebek var kalb atışı yok ondan yaşamıyo demiş drCnm sen boswer o doktoru ben 3kere kurtaj oldum hemde kalbi durmus haberm yokttu 1hafta once soka falan girmedim o dis gebelikten dolayi soka girer demistir kesen gozukmediyse ama kese war bebek yoksa bekle bakalm