2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Midem cok bulaniyor ve iyi beslenemedigimi düşünüyorum. Ayrıca ev taşıdım bir de çalışıyorum.Zor bir donemden geçiyorum.Allah yardımcımız olsun
Allah yardımcınız olsun.. Ben de çok yoğun çalışıyorum, bir yandan grip oldum bir yandan düğünler.. Çok yorgun hissediyorum kendimi..

Kızlar bnm belim çok kötü ağrıyor ve midem aşırı derece de bulanıyor hic birsey yiyemiyrm ve cok halsizim aynı durumda olan varmi ve ne yapmalıyım

saglikli beslenmeden sonra iki gundur kendimi yemege veriyorum.. yagli yagli.. "bugun son" yarin duzene girecem tekrar :)

bende sabah uyandım aman Allahım yüzüm zombi gibi.Özelikle dudaklarım çok şişti. yavaş yavaş düzeldi. neden oldu acaba

Kızlar bendede iki gündür burun tıkanıklığı ve baş ağrısı var hep uyumak istiyorum aşırı yorgun hissediyorum kendimi üstelik oğlum da hasta grip oldu kuzum

benim ögrendikten sonraki 2 haftada cok siddetli agrilarim oluyordu ama sukur gecti.. sanirim yerlesme/yutunma agrilari.. bana dr normal dedi ve ilac icmemeye calisiyorum

Kızlar bnm belim çok kötü ağrıyor ve midem aşırı derece de bulanıyor hic birsey yiyemiyrm ve cok halsizim aynı durumda olan varmi ve ne yapmalıyım
belini destekle boşluğa birşeyler koy mutlaka dinlen bolca.mide bulantısını geçirmenin benim keşfettiğim bir yolu yok ağır yemekler yeme bol sıvı tüket biraz olsun geçiriyor tabi kısa süreliğine

saglikli beslenmeden sonra iki gundur kendimi yemege veriyorum.. yagli yagli.. "bugun son" yarin duzene girecem tekrar :)
yiyebiliyorsan ne mutlu sana melos ye yiyebildiğin kadar.ben yemeğe hasret kaldım midem çubuk krakeri bile kabul etmiyor

işte o anlattığın çalışan ve sevisi olmayan anne benim maalesef karnım büyüse de otobüste yer verseler
off off aynı duruman ben de muzdaribim sabahları işe gelmek çile keşke karnım çıksa da yer verseler diye bekliyorum vallaha o hiç sevmediğim hatta tiksindiğim yumurtalı tişörtlerden almayı düşünüorum sırf bu yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…