- 10 Temmuz 2014
- 521
- 245
-
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #3.961
Allah yardımcınız olsun.. Ben de çok yoğun çalışıyorum, bir yandan grip oldum bir yandan düğünler.. Çok yorgun hissediyorum kendimi..Midem cok bulaniyor ve iyi beslenemedigimi düşünüyorum. Ayrıca ev taşıdım bir de çalışıyorum.Zor bir donemden geçiyorum.Allah yardımcımız olsun
Normalde çözüm neNormal belirtiler, bende de oluyor, sordum doktora..
AA benim temizdi ama önceden benimde kistlerim oluyordu.benim de ayaklarım üşüyor canım .. karnım da ağrıyor kistten miş benimki
kime sorsam normal diyor, bebek yerleştiği için ağrı olurmuş.Ay evet aynen
Normalde çözüm neiş yerindeyim sıkıntı olyo
kendi kendine geçti mi, benimki 7,5 cm çapında duvarıyla birlikte görüldü..AA benim temizdi ama önceden benimde kistlerim oluyordu.
kendi kendine geçti mi, benimki 7,5 cm çapında duvarıyla birlikte görüldü..
Hayırlı olsun :) hoşgeldin. Bu ağrıarla nolcak bilmiyorum ama çalışan ve servisi olmayan annelere çok zor.kızlarr bnde haziran annesiyim
karnım ve belim çok ağrıyor ya
İş yeri mecbur hiç ilaç almadım almamda sanırım ama evde ayaklarım belim en kalınlarla kapalı dediğin gibi.Ben minoset 500 mg alıyorum çok ağrım olunca, evde çorapla patikle dolaşıyorum.. İşyerinde maalesef dayanıyorum bütün gün.
işte o anlattığın çalışan ve sevisi olmayan anne benim maalesefHayırlı olsun :) hoşgeldin. Bu ağrıarla nolcak bilmiyorum ama çalışan ve servisi olmayan annelere çok zor.
sol tarafında dedi yumurtalıklarda mi oluyor bu kist, sanırım bebeğimde sağ yumurtalıkta, yani sağıma tutup gördü kalp atımını..Evet hamile kalmadan önce 5 cm e kadar büyüyordu ama geçti hatta hamile kalamazsın böyle dendi bile ama 2 ayda çk şükür oldu.
Bende öyleyim suan ıstırahat ediyorum ama tekrar başlayınca ne olacak diye düsünüyorum; (işte o anlattığın çalışan ve sevisi olmayan anne benim maalesefkarnım büyüse de otobüste yer verseler
canım tebrıkler hamılesın:)Arkadaşlar ben daha önce yazmistim. Korunuyordu ama gebelikten supheleniyorum diye. Bugün tam 4 gün geçti gunum. Bende test yaptim. Sizce bu teste gore gebelik var mi?
İkinci çizgi var ama pek kirmizi cikmadi
belini destekle boşluğa birşeyler koy mutlaka dinlen bolca.mide bulantısını geçirmenin benim keşfettiğim bir yolu yok ağır yemekler yeme bol sıvı tüket biraz olsun geçiriyor tabi kısa süreliğineKızlar bnm belim çok kötü ağrıyor ve midem aşırı derece de bulanıyor hic birsey yiyemiyrm ve cok halsizim aynı durumda olan varmi ve ne yapmalıyım
yiyebiliyorsan ne mutlu sana melos ye yiyebildiğin kadar.ben yemeğe hasret kaldım midem çubuk krakeri bile kabul etmiyorsaglikli beslenmeden sonra iki gundur kendimi yemege veriyorum.. yagli yagli.. "bugun son" yarin duzene girecem tekrar :)
off off aynı duruman ben de muzdaribim sabahları işe gelmek çile keşke karnım çıksa da yer verseler diye bekliyorum vallaha o hiç sevmediğim hatta tiksindiğim yumurtalı tişörtlerden almayı düşünüorum sırf bu yüzdenişte o anlattığın çalışan ve sevisi olmayan anne benim maalesefkarnım büyüse de otobüste yer verseler