2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Günaydın arkadaşlar, 7+3 teyim ancak mide bulantıları kusma derken hiçbir şey yiyemez oldum ama asıl korkum şu; kapalı ve penceresi olmayan bir yerde çaluşıyorum ve bu havasız ortamda 30 kişi fln var. Havalandıramıyoruz pencere olmadığı için ve herkes hapşurup duruyor. Grip vs olmaktan çok korkuyorum. Ne yapabilirim siz olsanız naparsınız. Çok taktım buna sabah burnum akıyordu. Böyle nasıl geçecek bu kış:KK43:(( helppp me!!!!!!
canım sarımsak dogal antıbıyotık gıbı. yemeklerınde sarımsak kullan . aynı sekılde sogan da oyle. tansıyon dusuklugun var ıse 1 dıs sarımsaktan fazlasını yeme:) benım oyle 10 larda.. ayrca zencefıl ıcebılırsın dedı bana doktorum kendı doktoruna da danıs. zencefıl ozellıkle grıbal enfeksıyonlarda antıbıyotık gorevı goruyormus. ınternetten de bakabılırsın gunde 1 bardak lımonlu veya ballı zencefıl onerırım. Allah yardımcınız olsun.

belini destekle boşluğa birşeyler koy mutlaka dinlen bolca.mide bulantısını geçirmenin benim keşfettiğim bir yolu yok ağır yemekler yeme bol sıvı tüket biraz olsun geçiriyor tabi kısa süreliğine :KK51:

yiyebiliyorsan ne mutlu sana melos ye yiyebildiğin kadar.ben yemeğe hasret kaldım midem çubuk krakeri bile kabul etmiyor:KK12:

off off aynı duruman ben de muzdaribim sabahları işe gelmek çile keşke karnım çıksa da yer verseler diye bekliyorum vallaha o hiç sevmediğim hatta tiksindiğim yumurtalı tişörtlerden almayı düşünüorum sırf bu yüzden :KK23:

keşke şimdiden anlasalar bizi

Gunaydnn kizlar dun geceden beri hic uyumadm bulantidab sabah 2saat uyumusm Allah yardmmcimZ olsun bugun igne yazdrmaya gidicem doktruma solicem su bile icemiorm bsy yiyemedm kotu yani neyse bebekler iyi olsnda katlanrz
gecmıs olsun canım:) ama ıste normal boyle seler. dun gıtmedın mı sen doktora bugun neden tekrar gıdıosun.

Ayaklarım çok üşüyo :KK43: Karnım ağrıyo
gecmıs olsun canım ben cok cektım ayaklarım usuyor .karnım dehset agırıyordu sonra fark ettım kı ayaklarım usudukce gaz sancısı oluyormus:):):) sımdı cok dıkkat edıyorum agrılarım cok azaldı. o gaz sancısı ah o gaz sancısı:):):):) ayaklarını sıcak tut. ben ıkı cıft corap ustune patıkle gezıyorum. eger yemek falan yapacaksam cok ayakta kalacaksam ıcerı terlıgıde gıyıyorum:110:kendıne dıkkat et karın agrın kalmıyor:)

Kızlar sizinde kafanızda net isimler varmı benim gibi erkek olursa şu kız olursa kesinlikle bu olucak dediğiniz benimkiler kesin ve net. :) İki ismede yıllardır sempatim var bekarlığımdan beri istediğim iki isim.

Erkek olursa: Alp :KK200:
Kız olursa: Ekin :KK200:
Oh ne güzel yaa belirlemissin. Benimde var ama esimin haberi yok:KK66:))

gecmıs olsun canım ben cok cektım ayaklarım usuyor .karnım dehset agırıyordu sonra fark ettım kı ayaklarım usudukce gaz sancısı oluyormus:):):) sımdı cok dıkkat edıyorum agrılarım cok azaldı. o gaz sancısı ah o gaz sancısı:):):):) ayaklarını sıcak tut. ben ıkı cıft corap ustune patıkle gezıyorum. eger yemek falan yapacaksam cok ayakta kalacaksam ıcerı terlıgıde gıyıyorum:110:kendıne dıkkat et karın agrın kalmıyor:)
Evde yazın bile terliksiz gezmem hatta bot aldım kendime içi polarlı :) yağmurda yguymeye ama sanırım kışlık çorap giymem lazım şuan pamuklu giyiyordum.
Evet gazım çok ayakta durdukca artıyo da. :KK51:

canım inş bebişimz iyidir ama bnmkinin kalb atışını duyamadılar henüz 6. haftasında ama bir arkadaş karnında bebeği ölmüş dediki ağzında ki tat çok kötü ayrıca ter basması halsizlik oluyordu dedi. bilmiyorumseni ama aynen ağzım keş gibi sürekli ne içersem geçmiyor. birde ateş basıyo birden ve sürekli halsizlik var öğleden önce gidicem aynı hastanede batırcambeta ya inş. 10000 den yüksek çıkar ozaman bu tad normaldir. lütfen Allahım

Ayy korkuttun beni.. 28 inde randevum vardı doktorda.. Beklemiyim bi gidip ultrasona girim bari..

Kızlar kesemizi gördük şükür :) çok mutlu oldum çok duygusal bir şey.
Evet mutlu oluyor insan :) Bizde 17 Ekim'de keseyi gördük. Şimdi kesenin içi dolmaya başlıycak bi dahakinde bebeği görücez hatta kalp atışını bile duyabiliriz dedi doktorum. 30 Ekim ' de randevum var sabırsızlıkla bekliyorum :)

X