2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
günaydın kızlar. bende cumartesi günü kan testimi tekrarladım. 288 çıkmış. 3 kat artmış değerim 2 günde. bu cumartesi için dr randevu alıcam. kese gözükür mü?
1000 civarında vajinal, 3000e yakında karından görünüyor. Değerin iki gunde bir ikikatına çıktığını düsünürsek bence görebilirsin

Günaydın annişler sağlık ocaklarııza bildirim yaptırdınız mı?

Son düzenleme:
kızlar istanbul avcılarda oturuyorum, avcılar beylükdüzü civarında önerebileceğiniz dr var mı?

Testler konusunda haklısın şimdi test istedi nerde nasıl yaptırsam diye düşünüyorum Ama sürekli bir test hali yok hamilelikte idare edilebilir gibi geldi bana hayırlısı oldun canım inşallah memnun kalırsın

beylizdüzü medilife çok öneriliyor ben gitmedim ama aklımda olan bir hastaneydi. Vitale başlamıştım ben ama şimdi sefaköy medipole gidceğim
bende ilk randevumu medicana beylikdüzüne aldım canımm. daha öncede oraya gidiyordum ama şimdi başka doktora aldım. birde avcılar hospitalda nil hanım var. kararsız kaldım

Ya evet haklısın ama benim durumum daha ozel diye oldu belkide. Lekelenmem olunca tekrar bazi tetkikler istedi. Hani aksi durumlar olursa diye korkuyorum. Sen simdi kime gidiyorsun?

Tek kisilik odalar evet ben sezeryan olucagm icin normali bilmiorum sezerynda sanrm bu sene 1500flndr
doktor onemlı ama hastane daha onemlı. az once nette 6-7 bınler falan okudum. bunlar benım butcemı asarlar cok fazla sımdıye kadar ılgılenmıyordum ama dogum sartları ıle anlastıgım yerde devam etmek en dogrusu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…