- 28 Eylül 2013
- 8.292
- 15.637
- 34
-
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #3.601
1000 civarında vajinal, 3000e yakında karından görünüyor. Değerin iki gunde bir ikikatına çıktığını düsünürsek bence görebilirsingünaydın kızlar. bende cumartesi günü kan testimi tekrarladım. 288 çıkmış. 3 kat artmış değerim 2 günde. bu cumartesi için dr randevu alıcam. kese gözükür mü?
Hadi bakalım yolunda gider insallah herseyGunaydin kizlar benmde aksam7 bucukta randevum var perinatalogda bakalm nolcak ben bulantiyla uyandm hepimize mutlu gunler
beylizdüzü medilife çok öneriliyor ben gitmedim ama aklımda olan bir hastaneydi. Vitale başlamıştım ben ama şimdi sefaköy medipole gidceğimkızlar istanbul avcılarda oturuyorum, avcılar beylükdüzü civarında önerebileceğiniz dr var mı?
Testler konusunda haklısın şimdi test istedi nerde nasıl yaptırsam diye düşünüyorum Ama sürekli bir test hali yok hamilelikte idare edilebilir gibi geldi bana hayırlısı oldun canım inşallah memnun kalırsınGunlerimiz yakinmis. Bende kendisi hakkında çok sey duydum ama hastane olsa daha kolay olacak gibi. Çünkü testler veriyor mesela aynı anda hallediyorsun. Acil durumlarda hemen yönlendiriyor mudahale oluyor. Birde sonra hastane ayarlama sıkıntısı var. Simdilik medicanaya devam edeceğim ama bilemiyorum. Orasıda çok ucuz sayılmaz.
bende ilk randevumu medicana beylikdüzüne aldım canımm. daha öncede oraya gidiyordum ama şimdi başka doktora aldım. birde avcılar hospitalda nil hanım var. kararsız kaldımbeylizdüzü medilife çok öneriliyor ben gitmedim ama aklımda olan bir hastaneydi. Vitale başlamıştım ben ama şimdi sefaköy medipole gidceğim
Avcilar Medicana onur bey cnm tek gecermkızlar istanbul avcılarda oturuyorum, avcılar beylükdüzü civarında önerebileceğiniz dr var mı?
Kime gidiyorsun memnunmusun canim...bende gitmeyi düşünüyorumda..Gunaydin kizlar benmde aksam7 bucukta randevum var perinatalogda bakalm nolcak ben bulantiyla uyandm hepimize mutlu gunler
İns cnmm iyyim ama bende bikac gundur agiz kenarlarimda kasinti var heralde cildim kurudu hormonlordangunaydin cnm. hadi bakalim guzel guzel git guzel guzel haberlerle dön ins. mide bulantisi disinda iyimisin?
Memnunum cnm ztn isinde en bilinen bi doktor bakirkoyde ali gedikbasiKime gidiyorsun memnunmusun canim...bende gitmeyi düşünüyorumda..
Ya evet haklısın ama benim durumum daha ozel diye oldu belkide. Lekelenmem olunca tekrar bazi tetkikler istedi. Hani aksi durumlar olursa diye korkuyorum. Sen simdi kime gidiyorsun?Testler konusunda haklısın şimdi test istedi nerde nasıl yaptırsam diye düşünüyorum Ama sürekli bir test hali yok hamilelikte idare edilebilir gibi geldi bana hayırlısı oldun canım inşallah memnun kalırsın
Ben internetten baktım..kanuni süleyman hastahanesi mi ne ordada calısiyo mu ayni doktor mu bu...muayene ucretleri ne canım..Memnunum cnm ztn isinde en bilinen bi doktor bakirkoyde ali gedikbasi
Bende duydum yaptirmak gerektiğini ama neden gerekiyormus? Ayrica onlarda mi bir takipte bulunuyorlar?Günaydın annişler sağlık ocaklarııza bildirim yaptırdınız mı?
canım ya medıcanada normal dogum ne kadar ? odalar tek kısılık mı? aklıma takıldıAvcilar Medicana onur bey cnm tek gecerm
beylikduzu kolana gidiyorum.. medilife iyi ama iyi olan doktorlar hep dolu.. avcilar medicanayi önerenlerde var bende oraya bi gidecemkızlar istanbul avcılarda oturuyorum, avcılar beylükdüzü civarında önerebileceğiniz dr var mı?
Tek kisilik odalar evet ben sezeryan olucagm icin normali bilmiorum sezerynda sanrm bu sene 1500flndrcanım ya medıcanada normal dogum ne kadar ? odalar tek kısılık mı? aklıma takıldı
Kanuni sultan suleymanin bashekimi evetBen internetten baktım..kanuni süleyman hastahanesi mi ne ordada calısiyo mu ayni doktor mu bu...muayene ucretleri ne canım..
Orasi üniversite hastahanesi mi...ya zahmet olmazsa bana muayenehane adresini ve telefonunu mesaj olarak atabilirmisin....kardeşimle gitmeyi düşünüyorumda...Kanuni sultan suleymanin bashekimi evet
doktor onemlı ama hastane daha onemlı. az once nette 6-7 bınler falan okudum. bunlar benım butcemı asarlar cok fazla sımdıye kadar ılgılenmıyordum ama dogum sartları ıle anlastıgım yerde devam etmek en dogrusu:)Tek kisilik odalar evet ben sezeryan olucagm icin normali bilmiorum sezerynda sanrm bu sene 1500flndr