2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Kizlar doktorunuz progestani ne zaman verdi sizlere..ben cuma ilk gittim sadece folik asit kullan dedi..birde hangi folik asiti kullaniyosunuz..folik1 mi folik plus mı..yada baskası
canım progestanı 8 gundur kullanıyorum 100 luk ıkıkere gunde . folık asıtı 20-25 gundur kullanıyorum folidoce 400 luk gunde bır kere ac. bu folık asıtı ıkıncı doktorumda beyendı. en ıyılerınden bırı devam et dedı. progestanı suan sorunum yok ama yınede verdıler. aklımda soru ısaretlerı oluyor bazen ama artık kurcalamıyorum:)

Her medicanada degisiyo burdada beylikduzu medicana ucuyo mesela avcilar uygun sansimiza

cin takvimi bana erkek diyo annemde hamile kalmadan önce bana sanki oglun olacak demisti ama kardesim hep kiz kiz kiz diyo :)
melos ya benım ablam hamıle kaldıgında ben dırek kız o dedım. doktor 4 aylıken erkek dedı. bıdaha gostermedı 7 aylık olana kadar ablam erkek dıye esyalar aldı bende dahıl. ısmını koydular falan. ama ben hala kız hıssedıyorum dıorum :) 7 ayda enıstem kontrole gıdemedı ablam benı cagırdı ısten ızın aldım gıttık:) doktordan bır ses cok saglıklı kızımız:):):) suan dunya tatlısı evın nesesı benımde herseyım:) kısacası kardesler hıssedıyor:)

hahaha ay erkek diye esya alirken birden kiz demisler ya bizimde basimiza gelebilir :)) emin olmadan hazirlik yapmamak en iyisi :))

Bende sevmiorm abartli isimleri mina diye bi arkadasm vardi zaten bliosn kutsal topraklarda seytan taslanan yerde bi dag ismi hep sevmisdr o geliyo aklima kimblir daha kackere fikir degsittrm ben:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…