2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Ya evet haklısın ama benim durumum daha ozel diye oldu belkide. Lekelenmem olunca tekrar bazi tetkikler istedi. Hani aksi durumlar olursa diye korkuyorum. Sen simdi kime gidiyorsun?

Cihangir Çakıcı'ya gidiyorum 2li 3'lü testleri Düzen lab'da yaptırırım diğer kan testlerini tıp merkezi sanırım ..

doktor onemlı ama hastane daha onemlı. az once nette 6-7 bınler falan okudum. bunlar benım butcemı asarlar cok fazla sımdıye kadar ılgılenmıyordum ama dogum sartları ıle anlastıgım yerde devam etmek en dogrusu:)
en mantiklisi bence bu konuda medilife cok iyi ama medicana stndartini tutmaz sanirim ama tahliller falan hersey baya uygun diger hastanelere göre dogum ayni sekilde.. odalar falanda yenilendi

Hala hastane ve doktor bulamayanlara özel gaziosmanpaşa hastanesini tavsiye ediyorum kızlar. Daha önce orda doğum yapan çok tanıdığım var ama hepsinin doktorları başka biryerlere gitti. Ama hastaneden çok memnunlar. Bende şuan oraya gidiyorum doktorum nefize meriç Gerçekten ilk görüşmede bile yeterli oldu doktora güvenmem onu sevmem. hastane çok temiz kaliteli a sınıf bir hastane ve insanlarıda öyle..

bende ayni sekilde dusunuyorum simdilik..
Ben avcilar medicanaya gidiyorum daha gecen sene en yakin arkadasim dogum yapti 6.7 bin imkansiz fiyatlar belki beylikduzu medicanadir ama avcilar normal yani tahlil konusundada muayene ucreti konusundada tabi herkesin butcesi farkli ama standrtlara gore uygun geliyo bana

Ben avcilar medicanaya gidiyorum daha gecen sene en yakin arkadasim dogum yapti 6.7 bin imkansiz fiyatlar belki beylikduzu medicanadir ama avcilar normal yani tahlil konusundada muayene ucreti konusundada tabi herkesin butcesi farkli ama standrtlara gore uygun geliyo bana
benim haberim yok fiyatlardan ben sezeryan icin bende ayni dusunuyorum simdilik dedim:))

bende ilk randevumu medicana beylikdüzüne aldım canımm. daha öncede oraya gidiyordum ama şimdi başka doktora aldım. birde avcılar hospitalda nil hanım var. kararsız kaldım
Avcılar hospitalde komşum iki doğum yaptı orasıda güzelmiş. Ama doktor kimdi hatırlamıyorum.

Bende duydum yaptirmak gerektiğini ama neden gerekiyormus? Ayrica onlarda mi bir takipte bulunuyorlar?

Evet canım banada ablam söyledi. Onlarda takip edip doğumdan hemen sonra eve geçişte eve geliyorlar ve evde bebeği anneyi muayene ediyorlar. Anneye 18. haftada tetenoz aşısı yapılıyo burada ücretsiz olarak.

hayatım pekı personel nasıl? ablam ıkı sene once anadolu hastanesı bursada dogum yapmıstı. cok guzel bır personel vardı guler yuzlu falan. cok yardımcı olmuslardı. ıns bole sıcak kanlı ınsanlarla karsılasırız:)

hayatım pekı personel nasıl? ablam ıkı sene once anadolu hastanesı bursada dogum yapmıstı. cok guzel bır personel vardı guler yuzlu falan. cok yardımcı olmuslardı. ıns bole sıcak kanlı ınsanlarla karsılasırız:)
Valla ben orda kurtajda oldum en yakin arkdasm dedgm gbi dogum yapti ebeleride hemsirelirde guleryuzlu temizlk gorevlilerine kdar cok ilgilendiler hepsi kadin dogum servisi temiz ve samimi zaten kendime uygun bulmadgm bi ortami hic bi arkadasima onermem benim tavsiye sebebim iyi biyer yakalamisken isteyende bulamayanda gitsn bu devirde hem iyi doktor hem iyi hem uygun hastane bulmak cok zor ben bu bolgede hepsine gittim 3u bi arada burayi uygun gordum

Kizlar doktorunuz progestani ne zaman verdi sizlere..ben cuma ilk gittim sadece folik asit kullan dedi..birde hangi folik asiti kullaniyosunuz..folik1 mi folik plus mı..yada baskası

Eğer fiyatlar böyleyse cok şasırdım. Medicana ankarada 2 yıl once normal 2500 sezeryanda 3000 liraydı. Hatta normal doģum mesai saatleri dısındaysa birde ekstra 400 lira ödeniyordu. Simdi ne oldu bilmiyorum ama dahada artmıstır. 1500 sezeryan fiyati cok iyi istanbuldami dogursam dedim:KK45:

Kizlar doktorunuz progestani ne zaman verdi sizlere..ben cuma ilk gittim sadece folik asit kullan dedi..birde hangi folik asiti kullaniyosunuz..folik1 mi folik plus mı..yada baskası
Progestan bir tehlike varsa, daha once düşük varsa ya da tup bebek asılama durumu varsa veriliyor ondan vermemistir. Banada başta vermemisti. Folic iod benim kullandığim.

X