- 23 Haziran 2015
- 1.049
- 710
-
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #3.581
O ağızdan da alınıyor canım. Ben öyle alıyorum. Doktorum istersen vajinana koy yan etkisi olmaz dedi ama gece yatarken aldığım için sıkıntı olmuyor. Uyuyorum hemen :)Benimki de vaginal progestan ama beyaz
Progestanı ne zaman verdi doktorunuz...ben cuma ilk kez gittim bana sadece folik asit kullan dediO ağızdan da alınıyor canım. Ben öyle alıyorum. Doktorum istersen vajinana koy yan etkisi olmaz dedi ama gece yatarken aldığım için sıkıntı olmuyor. Uyuyorum hemen :)
Oluyo cnm.Mide bulantin oluyomu sabahları...peynir tarzi seylere aserme falan oluyomu...kız bebekte oluyomus deniyo da...
Allah hiç bir anayasa gözü yaşlı bırakması bitsin artık bu düşmanlık hepimiz Türk vatandaşıyızOncelikle sehit haberleriyle yine kotu bir haftaya başladık. Allahim artik bitsin bu düşmanlık,kin nefret.Anneler esler yavrular aglamasin
Hamisler benim asermelerim basladidun sabah sabah patlamış misir kokusu geldi burnuma nasil yedim anlatamam. Aserme bu oluyormus demekki
Geçmiş olsun sağlıcakla al kucağınagünaydın, haftasonları hiç bakamıyorum ben oğlum sağolsuninşallah herkes iyidir. benim galiba dün itibarı ile lekelenmem durdu, progestan işe yaradı galiba. kalp atışını duymak için hala gitmedim, sabredebilirsem bu hafta sonuna doğru gidicem. herkese kolay gelsin
günaydın, haftasonları hiç bakamıyorum ben oğlum sağolsuninşallah herkes iyidir. benim galiba dün itibarı ile lekelenmem durdu, progestan işe yaradı galiba. kalp atışını duymak için hala gitmedim, sabredebilirsem bu hafta sonuna doğru gidicem. herkese kolay gelsin
aa çok sevindim canımgünaydın cnm,
ben haftasonu duydummmsen benden öncesin mutlaka duyarsın bu gunlerde nasıl dayanıyorsun
bir hafta geçtiğinde sanırım vajinal ultrasonda görünürgünaydın kızlar. bende cumartesi günü kan testimi tekrarladım. 288 çıkmış. 3 kat artmış değerim 2 günde. bu cumartesi için dr randevu alıcam. kese gözükür mü?
Hayırlı olsun bebeğinbende ankaradayım ve iyi bir hastane doktor arayısındayim ama bulamadım. Suan medicanada seda hanıma gidiyorum ama emin degilim yinede. Doktordan yana değilde hastaneden yana süphelerim var.
Gunlerimiz yakinmis. Bende kendisi hakkında çok sey duydum ama hastane olsa daha kolay olacak gibi. Çünkü testler veriyor mesela aynı anda hallediyorsun. Acil durumlarda hemen yönlendiriyor mudahale oluyor. Birde sonra hastane ayarlama sıkıntısı var. Simdilik medicanaya devam edeceğim ama bilemiyorum. Orasıda çok ucuz sayılmaz.Merhaba canım bu hastane doktor kararı çok zorÖzel hastane mi düşünüyorsun muayehane düşünürsen Cihangir Çakıcı' ya gittim hakkında da hep olumlu şeyler duydum ilk görüşmede de çok pozitif elektrik aldım kısmet bakalım.. ama bu şekilde doğum toplamda çok pahalıya geliyor o da ayrı bir sıkıntı ..
gunaydin cnm. hadi bakalim guzel guzel git guzel guzel haberlerle dön ins. mide bulantisi disinda iyimisin?Gunaydin kizlar benmde aksam7 bucukta randevum var perinatalogda bakalm nolcak ben bulantiyla uyandm hepimize mutlu gunler