Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 75 41,2%
  • erkek

OY: 95 52,2%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,3%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    182
Hanımlar markette satılan hangi bebek deterjanı daha temiz? Ebebekten gidip alacaktım ama doktor çok yorulmamı istemedi rapor işlerini bile eşime demiş sen hallet orange gidip gelmesin diye. Marketten sipariş vereyim diyorum. Var mı şu da temiz hem de sanal markette bulabilirsin dediğiniz bi marka?
Migrosta frosch marka var canım organiktir o ürün güvenilir bir sürü normal temizlik malzemeleri de var. Biraz daha tuzlu sivenolara göre ama acelen varsa bugün hallediceksen camasırlar alabilirsin

Bende nstde sancı çıktığında tam olarak böyle oluyodu cano. Hatta karnımı izledim böyle aşama aşama tık tık tık diye yükseldi kasıldı tek bi taraf, eğer ağrı yapıyosa 100 çıktı nst sadece kasılma hissettiysem 40'larda kaldı
Ayy ben artık 38 oluyorum zaten zamanım geldi ama sürekli sürekli olmuyor bu aralar akşamları o da dün akşam biraz sık oldu sadece. Salı günü kontrolum var bakayım ne dicek doktor

Migrosta frosch marka var canım organiktir o ürün güvenilir bir sürü normal temizlik malzemeleri de var. Biraz daha tuzlu sivenolara göre ama acelen varsa bugün hallediceksen camasırlar alabilirsin
Evet ya kayınvalidem de bi ton şey getirmiş sende bebek deterjanı vardır burada yıkayalım diye yıkamadım dedi. Ben sadece 1 tane aldıydım siveno'yu kaldı sonra, bugünü kurtarsak sonra eşim çıkıp alır ebebekten yine. Frosch gördüydüm bakayım anam teşekkürler

Ayy ben artık 38 oluyorum zaten zamanım geldi ama sürekli sürekli olmuyor bu aralar akşamları o da dün akşam biraz sık oldu sadece. Salı günü kontrolum var bakayım ne dicek doktor
Benim 3 dakikada 1 geliyodu aşağı yukarı. 3 saatte birkaç kere geldiyse dert değildir bence yine doktor da bağlar zaten

Evet ya kayınvalidem de bi ton şey getirmiş sende bebek deterjanı vardır burada yıkayalım diye yıkamadım dedi. Ben sadece 1 tane aldıydım siveno'yu kaldı sonra, bugünü kurtarsak sonra eşim çıkıp alır ebebekten yine. Frosch gördüydüm bakayım anam teşekkürler
reca ettim beybi. Senelerdir kendi ve cocukları organik beslenen arkadasım onun bulaşık deterjanlarını falan kullanıyordu da ordan biliyorum bebek için olanı da iyidir bence

@seydaseydas benimde arada rahimde zonklama oluyor. Geçen çarşamba doktora gittiğimde bir iki hafta içinde alalım bebeği dedi. Ama ben 38+1 de sezeryan olmak istiyorum daha erken gelmez ise.
Bir de spinal mi olsam yoksa komple mi narkoz alsam aşırı git gel yaşıyorum 🙄
Ay ben deli spinal sezaryandan sonra akıllanmadım bunda da spinal olmayı düşünüyorum iş sezaryana giderse. Doktorum da beni teskin etti ben yanında olucam zaten hiç merak etme diye. Anestezi ekibine güveniyorum hastanenin fenalaşcak olursam yine cakarlar bir sedatif atlatırım diye düşünüyorum 😃 cünkü genel anesteziden daha cok korkuyorum uyanması sersemliği felan. Spinalde ne güzel güle oynaya girmiştim ameliyata😊

Hanımlar markette satılan hangi bebek deterjanı daha temiz? Ebebekten gidip alacaktım ama doktor çok yorulmamı istemedi rapor işlerini bile eşime demiş sen hallet orange gidip gelmesin diye. Marketten sipariş vereyim diyorum. Var mı şu da temiz hem de sanal markette bulabilirsin dediğiniz bi marka?
Trendyol kullaniyosan trendyol markete bak baby sana yakin marketleri gosterir orada. Hemde baska ihtiyacin varsa da soylemis olursun

Sabahin seyinde ust katimdaki manyak temizlik yapiyo gercekten bazi insanlara apartmanda yasama kurallarini anlatmak lazim . Tamam ben asiri erken uyaniyorum ama uyanmayabilirim yani bugun pazar ve kadin ev hanimi tek gunu de degil ki olsa bile pazar gunu 9 da ne temizligi yahu.

Sabahin seyinde ust katimdaki manyak temizlik yapiyo gercekten bazi insanlara apartmanda yasama kurallarini anlatmak lazim . Tamam ben asiri erken uyaniyorum ama uyanmayabilirim yani bugun pazar ve kadin ev hanimi tek gunu de degil ki olsa bile pazar gunu 9 da ne temizligi yahu.
Medeniyet bazılarına ugramamış işte napıcan kardeş. Akıl var fikir yok

Şu mühendisinoğlu granülleri önermiş Duru'nun falan ama onlar da durulanmıyo dediydiniz sanki
Ben 2 kızımda da hep o granülleri kullanmıştım ama oyle cok da arastırmamıştım markette onlar var diye alıyodum☺️ hiç oyle durulanmama sıkıntısı falan yasadıgımı hatırlamıyorum. Bunda bi indirimli siveno akımına kapıldım onları stokladım😀

Ben 2 kızımda da hep o granülleri kullanmıştım ama oyle cok da arastırmamıştım markette onlar var diye alıyodum☺️ hiç oyle durulanmama sıkıntısı falan yasadıgımı hatırlamıyorum. Bunda bi indirimli siveno akımına kapıldım onları stokladım😀
Eltim de onlardan kullanmış hiç durulama sorunu olmadı diyolar koyulan miktara göre mi değişiyo ki acep ben de alayım madem

X