Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 75 41,2%
  • erkek

OY: 95 52,2%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,3%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    182
İstanbullu anadolu yakalı bacılarım cok alakasız bir soru sorcam. Cocuklarla kadıköye gidesim var bugün sekerci cafer erolu süsledilerse yılbası için? Süslemişler mi istakramım da yok bakamadım. Bi deli cesareti vapurla gidip gezesim var hem de cocuklara da değişiklik olur tabi eşim beyefendi mızırdanmazsa. dogum oncesi köprüden once son cıkış😅 gecen yıl galataporttakine gtmiştik de orasında bit kadar

İstanbullu anadolu yakalı bacılarım cok alakasız bir soru sorcam. Cocuklarla kadıköye gidesim var bugün sekerci cafer erolu süsledilerse yılbası için? Süslemişler mi istakramım da yok bakamadım. Bi deli cesareti vapurla gidip gezesim var hem de cocuklara da değişiklik olur tabi eşim beyefendi mızırdanmazsa. dogum oncesi köprüden once son cıkış😅 gecen yıl galataporttakine gtmiştik de orasında bit kadar
Suslemisler canim gordum nette ben cok super olmus . 😬Bak sana amme hizmeti de yapiyim 🤣🤣

Eklentiler

• IMG_9298.jpeg
    IMG_9298.jpeg
    173,1 KB · Görüntüleme: 28
ben 36 dayim aynilarini yasiyorum surekli sertlesme toplanma ve bagirsak hareketliligi. dogumun yaklasmasi demek mi oluyor bunlar
İlk iki hamileligmde de bi hafta oncesnden ishal baslamsti. Evet hepsi dogum yaklaştığının gostergesi kaslar gevşemeye basladigi icin oluyormuş internetten de okudum.

Bu baya kokulu hatta güzel koktuğunu bildiğim için bir dönem kendi kıyafetlerim için almıştım. Yenidoğan için değil belki ama ilerleyen süreçte kullanılabilir. Ben şu an için sıvı deterjanlardan yanayım.
Ay sanal marketlerde hiç yok sıvı 🥹 aldım şimdilik en kötü 2 durulama yaparım

Az önce yazdım bende 😂 36. Hafta üç gündür karnım taş gibi mahvetti beni normal heralde kasılma sayılıyor galiba o
Kızlar nasılsınız? Bugün 36 oldum. Sancım ağrım yok ama karnım taş gibi sert. Acaba doğum yaklaştığı için mi böyle? Sizde durumlar nasıl?
ben 36 dayim aynilarini yasiyorum surekli sertlesme toplanma ve bagirsak hareketliligi. dogumun yaklasmasi demek mi oluyor bunlar

Pazartesi 36 bitecek dün azıcık hareket sert bir bir karınla gezdim ödüm koptu. Ondan önceki gün de sancım vardı hafif. Bugün biraz daha hareketli gibi. Sanırım sona yaklaştıkça böyle. Kızım tatilde diye bir sürü plan yapmış planları iptal edip hastaneye de gidemedim. Dün ama diken üstünde gezdim hareket olmayınca. Sona yaklaşıyoruz sanırım artık. Normali bu galiba. İlk hamilelikte sanki hiç böyle şeyler yaşamamıştım. Ya da silmişim tamamen. 🤷🏻‍♀️

Leydiyz kayınvalidem geldi bugün. Ben biberon koymicaktım çantaya ama mamayı ölçmek açısından iyi oluyor dedi. Kaşık biberon zor oluyor dedi normal silikon kaşıklardan almışlar ne farkı var bilemedim o da kaşık bu da kaşık 😅 neysem götürürüz bakalım. Hanymish diye bi set almışlar biberon ama ben avent'i götürürüm herhalde
Mamayı hemşireler yapıyor onlar ölçü konusunu hallederler diye düşünüyorum. Ölçülü kaşıklar da var bildiğim. Ya da şırınga ile çok rahat veriyor hemşireler.

Pazartesi 36 bitecek dün azıcık hareket sert bir bir karınla gezdim ödüm koptu. Ondan önceki gün de sancım vardı hafif. Bugün biraz daha hareketli gibi. Sanırım sona yaklaştıkça böyle. Kızım tatilde diye bir sürü plan yapmış planları iptal edip hastaneye de gidemedim. Dün ama diken üstünde gezdim hareket olmayınca. Sona yaklaşıyoruz sanırım artık. Normali bu galiba. İlk hamilelikte sanki hiç böyle şeyler yaşamamıştım. Ya da silmişim tamamen. 🤷🏻‍♀️
ben de yasamamistim, ilki zTen kafa yukardaydi hic asagida inmemisti hem kalbimin altinda midemde hissettim, oyle sertlesme de pek hatirlamiyorum. bu sefer bas asagida ve baya inmis asagiya da sertlik yapiyor kasilma oluyor tamamen yeni seyler benim icin.

Evet ya kayınvalidem de bi ton şey getirmiş sende bebek deterjanı vardır burada yıkayalım diye yıkamadım dedi. Ben sadece 1 tane aldıydım siveno'yu kaldı sonra, bugünü kurtarsak sonra eşim çıkıp alır ebebekten yine. Frosch gördüydüm bakayım anam teşekkürler
Minies’e bakabilirsin Migros’ta olabilir.

X