2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
O ağızdan da alınıyor canım. Ben öyle alıyorum. Doktorum istersen vajinana koy yan etkisi olmaz dedi ama gece yatarken aldığım için sıkıntı olmuyor. Uyuyorum hemen :)
Progestanı ne zaman verdi doktorunuz...ben cuma ilk kez gittim bana sadece folik asit kullan dedi

Merhaba kızlar,
Ben de hep kendi kendime bhcg takibi yapıyordum, düzenli artıyordu çok şükür.
Bu akşam gittim, ultrason yaptırdım, gebelik kesemi de gördüm çok şükür.

Şimdi iyice inandım gebe olduğuma. 10 gün sonra kalp atımını duycam inşallah.
O zaman daha çok inanırım.

Bir de bu ay ev taşıyacağız. Annemlerin yan apartmanına taşınıyorum. Nasıl altından kalkacağım bu halde bilmiyorum, eşim iş yaptırmayacak bana ama sağolsun.

Lekelenmesi, kanaması olan arkadaşlar üzülüp bebeklerini de üzmesinler lütfen. Allah yardımcınız olur.

Bir de Ankara'da nereye takipli olacağımı hala bulamadım.

Aşermiyorum aslında ama canım hep ekşili çorba ve salatalar çekiyor. Normalde de severim ekşiyi. Bir de hiç zeytin yemeyen ben zeytine düştüm bu aralar.
Bu aşermek mi demek?

Selam ben de inşallah haziran annesi olucam. Cumartesi kan testi 670 çıktı bu cumartesi bir doktora gidicem belki kese görünür

günaydın, haftasonları hiç bakamıyorum ben oğlum sağolsun:KK55: inşallah herkes iyidir. benim galiba dün itibarı ile lekelenmem durdu, progestan işe yaradı galiba. kalp atışını duymak için hala gitmedim, sabredebilirsem bu hafta sonuna doğru gidicem. herkese kolay gelsin:KK15:

Oncelikle sehit haberleriyle yine kotu bir haftaya başladık. Allahim artik bitsin bu düşmanlık,kin nefret.En Büyük TÜRKİYE Anneler esler yavrular aglamasin:KK61:

Hamisler benim asermelerim basladi:anneadayı::kk77: dun sabah sabah patlamış misir kokusu geldi burnuma nasil yedim anlatamam. Aserme bu oluyormus demekki:emir_bebek:
Allah hiç bir anayasa gözü yaşlı bırakması bitsin artık bu düşmanlık hepimiz Türk vatandaşıyız

günaydın, haftasonları hiç bakamıyorum ben oğlum sağolsun:KK55: inşallah herkes iyidir. benim galiba dün itibarı ile lekelenmem durdu, progestan işe yaradı galiba. kalp atışını duymak için hala gitmedim, sabredebilirsem bu hafta sonuna doğru gidicem. herkese kolay gelsin:KK15:
Geçmiş olsun sağlıcakla al kucağına

günaydın cnm,
ben haftasonu duydummm :KK200: sen benden öncesin mutlaka duyarsın bu gunlerde nasıl dayanıyorsun :KK45:

günaydın kızlar. bende cumartesi günü kan testimi tekrarladım. 288 çıkmış. 3 kat artmış değerim 2 günde. bu cumartesi için dr randevu alıcam. kese gözükür mü?

günaydın cnm,
ben haftasonu duydummm :KK200: sen benden öncesin mutlaka duyarsın bu gunlerde nasıl dayanıyorsun :KK45:
aa çok sevindim canım:nazar: maşallah. ilk hafta şu lekelenme nedeni ile birde kese varmı yokmu boşmu dolumu , yanlış dr seçimi derken galiba yıpratmış beni. iyice emin olayım tarihten diye oyalıyorum kendimi. ama dr uma bi sorucam nöbetçiliği varsa bu hafta gece giderim, haftasonunu beklemem:KK49:

Günaydın hepinize. Bende çok heyecanlı yım perşembe günü kalp atışlarını duymak için Dr. A gideceğim günler nasıl geçecek bilmiyorum. Bende hala gaz şişkinlik göğüsler de hassasiyet devam ediyor birde son günlerde aşırı gerinme isteği oluyor öyle ki uykumda gerinme ye çalışırken uyanıyor um ara ara da bulantılarım oluyor.

Hayırlı olsun bebeğin:KK66: bende ankaradayım ve iyi bir hastane doktor arayısındayim ama bulamadım. Suan medicanada seda hanıma gidiyorum ama emin degilim yinede. Doktordan yana değilde hastaneden yana süphelerim var.

Merhaba canım bu hastane doktor kararı çok zor :KK43: Özel hastane mi düşünüyorsun muayehane düşünürsen Cihangir Çakıcı' ya gittim hakkında da hep olumlu şeyler duydum ilk görüşmede de çok pozitif elektrik aldım kısmet bakalım.. ama bu şekilde doğum toplamda çok pahalıya geliyor o da ayrı bir sıkıntı ..

Merhaba canım bu hastane doktor kararı çok zor :KK43: Özel hastane mi düşünüyorsun muayehane düşünürsen Cihangir Çakıcı' ya gittim hakkında da hep olumlu şeyler duydum ilk görüşmede de çok pozitif elektrik aldım kısmet bakalım.. ama bu şekilde doğum toplamda çok pahalıya geliyor o da ayrı bir sıkıntı ..
Gunlerimiz yakinmis. Bende kendisi hakkında çok sey duydum ama hastane olsa daha kolay olacak gibi. Çünkü testler veriyor mesela aynı anda hallediyorsun. Acil durumlarda hemen yönlendiriyor mudahale oluyor. Birde sonra hastane ayarlama sıkıntısı var. Simdilik medicanaya devam edeceğim ama bilemiyorum. Orasıda çok ucuz sayılmaz.

X