2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Uyku hali vardı bende hep. Bide yemek kokuları rahatsız ediyordu tadları kötü geliyordu arada midem bulanıyordu. Beyaz su gibi değişik bir akıntı vardı. Göğüslerim çok büyümüştü. Sağ kasığımda hafif yanma hissi vardı. Adet olucakmışım gibi ağrılarım olmadı hiç. Ama hep uyuyordum. Kan testi yaptır canım şüpheleniyorsan ama benim adetim 3 gün geçtiğinde ucuz testlerden yaptım iki çizgide belirgin çıkmıştı.

Kizlar selam. Allahima binlerce kere sukurki bizde duyduk minigimi bugun 6+5de. Benden size tavsiye hic bukadar kendinizi uzmeyin nekadar stres yaparsaniz okadar kotu ve sadece Allaha samimi bi sekilde inanin. Rabbim gönlünüzden geceni saglikli bi sekilde versin hepinizin hepimizin...

gözünüz aydın canım. çok sevindim sizin adınıza darısı bizim başımıza bende pazartesi günü gideceğim.

benim belirtim hep adet gecikmesi olmuştur , o da gecikeli 5.günde falan yaparım çünkü 3 -5 gün hep oynar
hakkında hayırlısı olsun

benim azcık keyfim kaçtı ,duyamadık kalp atışlarını,dr var gibi ama duyamayız daha çok küçük 5haftalık dedi
bana göre 6+lardayız
pazartesi çağırdı tekrar

gözunuz aydin darisi basimiza.. bende tam bi hafta sonra gidecem ins

Kizlarrr yine bi cins soru sorcam bazen hamile diilmis gibi hisseden varmi ben ne zaman oyle hissetsem pat bi bas donmesi bulanti oluyo ama ne blim insan hep belrti olsun istio dimi kaderdaslarim:))

Kizlar vital hospitaldeydim hastane cok temiz ve duzenli doktorum da cok iyiydi memnun kaldim cok heycanliydim. 5+4 u keseyi gordk 10 gun snra susasimla tekrr bulscaz darisi basiniza

Kizlarrr yine bi cins soru sorcam bazen hamile diilmis gibi hisseden varmi ben ne zaman oyle hissetsem pat bi bas donmesi bulanti oluyo ama ne blim insan hep belrti olsun istio dimi kaderdaslarim:))

Ben ilk bikac gun bi sn aklimdan cikmiyodu otururken kalkarken dikkatliydim. Simdi ogreneli 10 gunu gecti belirtide yok unutuyorum ha die oturuyorum kalkiorum aa hamileyim ben diorum :)

Bende hamile degilimde hastayım dinlenyorum gibi hissediyorum. Kalp atısını duyunca inanırim dedm ama degismedi. Herhalde karnim cıkınca inanacagım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…