-
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #3.321
faydası varmı peki arkadaşım.bazen çok bazen az kaşınıyr ama sinir ediyorBana sebametin yıkama jelini kullan dedi. Akıntı için.
Uyku hali vardı bende hep. Bide yemek kokuları rahatsız ediyordu tadları kötü geliyordu arada midem bulanıyordu. Beyaz su gibi değişik bir akıntı vardı. Göğüslerim çok büyümüştü. Sağ kasığımda hafif yanma hissi vardı. Adet olucakmışım gibi ağrılarım olmadı hiç. Ama hep uyuyordum. Kan testi yaptır canım şüpheleniyorsan ama benim adetim 3 gün geçtiğinde ucuz testlerden yaptım iki çizgide belirgin çıkmıştı.Arkadaşlar ne gibi belirtileriniz var?
Korunduğumuz halde gebe olabilir miyim diye düşünüyorum çünkü göğüslerinde ciddi bi sızı ve 1 haftadir devam eden bel ağrım var her ay olandan farklı. Şüphelenip adet tarihinden bir gün önceidrar testi yaptim ama negatifti olsa cikardi dedim ama dun adet gunumdu ama hala adet olmadim.
Bir de sürekli adet olmuşum hissi veren bir akıntım var. Sizde de bu belirtiler var mı?
Günde 3 kere kullan faydası olur tabi. Bende kaşıntı olmadığı için bilemiyorum ama eskiden beri kullanırım denemeden bilemezsin.faydası varmı peki arkadaşım.bazen çok bazen az kaşınıyr ama sinir ediyor
gözünüz aydın canım. çok sevindim sizin adınıza darısı bizim başımıza bende pazartesi günü gideceğim.Kizlar selam. Allahima binlerce kere sukurki bizde duyduk minigimi bugun 6+5de. Benden size tavsiye hic bukadar kendinizi uzmeyin nekadar stres yaparsaniz okadar kotu ve sadece Allaha samimi bi sekilde inanin. Rabbim gönlünüzden geceni saglikli bi sekilde versin hepinizin hepimizin...
Allah razi olsun canim. İnsallah seninde hayirli haberlerini aliriz.gözünüz aydın canım. çok sevindim sizin adınıza darısı bizim başımıza bende pazartesi günü gideceğim.
Arkadaşlar ne gibi belirtileriniz var?
Korunduğumuz halde gebe olabilir miyim diye düşünüyorum çünkü göğüslerinde ciddi bi sızı ve 1 haftadir devam eden bel ağrım var her ay olandan farklı. Şüphelenip adet tarihinden bir gün önceidrar testi yaptim ama negatifti olsa cikardi dedim ama dun adet gunumdu ama hala adet olmadim.
Bir de sürekli adet olmuşum hissi veren bir akıntım var. Sizde de bu belirtiler var mı?
Kizlar selam. Allahima binlerce kere sukurki bizde duyduk minigimi bugun 6+5de. Benden size tavsiye hic bukadar kendinizi uzmeyin nekadar stres yaparsaniz okadar kotu ve sadece Allaha samimi bi sekilde inanin. Rabbim gönlünüzden geceni saglikli bi sekilde versin hepinizin hepimizin...
Allah razi olsun canim senin nezamandi pek takip edemiyorumda buara geri kalmis olabilirimtazeanne gözünaydın ,ve diğer duyan arkadaş da (alıntı yapmadım,unuttum adını :) )
Amin canim seninde hayirli haberlerini aliriz insallah. Hic merak etme gecmicek gibi geliyo gunler ama ogun gelince anlamiyosun bilegözunuz aydin darisi basimiza.. bende tam bi hafta sonra gidecem ins
2 kere dusugum oldu cnm biri 8 hafta diğeri 5 hafta lik ti ama beta hcg değerlerim çok düşük çıkmisti onlardaCanim daha once hic dusugun varm peki
Bnde oyleym cnm :)Kizlarrr yine bi cins soru sorcam bazen hamile diilmis gibi hisseden varmi ben ne zaman oyle hissetsem pat bi bas donmesi bulanti oluyo ama ne blim insan hep belrti olsun istio dimi kaderdaslarim:))
Kizlarrr yine bi cins soru sorcam bazen hamile diilmis gibi hisseden varmi ben ne zaman oyle hissetsem pat bi bas donmesi bulanti oluyo ama ne blim insan hep belrti olsun istio dimi kaderdaslarim:))
Bnmde 3 dusuk vrdi kalp atisi 1inde yavasti durdu 2de normaldi durdu 7.haftada lekelenmem vardi smdi yok hrsy normal kalp atisinda gordk gerisi allaha manet hepimizn2 kere dusugum oldu cnm biri 8 hafta diğeri 5 hafta lik ti ama beta hcg değerlerim çok düşük çıkmisti onlarda
Bende hamile degilimde hastayım dinlenyorum gibi hissediyorum. Kalp atısını duyunca inanırim dedm ama degismedi. Herhalde karnim cıkınca inanacagımKizlarrr yine bi cins soru sorcam bazen hamile diilmis gibi hisseden varmi ben ne zaman oyle hissetsem pat bi bas donmesi bulanti oluyo ama ne blim insan hep belrti olsun istio dimi kaderdaslarim:))
Bence hepimz bebisleriz braz buyunce rahatlicazzBende hamile degilimde hastayım dinlenyorum gibi hissediyorum. Kalp atısını duyunca inanırim dedm ama degismedi. Herhalde karnim cıkınca inanacagım