2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Bnmde 3 dusuk vrdi kalp atisi 1inde yavasti durdu 2de normaldi durdu 7.haftada lekelenmem vardi smdi yok hrsy normal kalp atisinda gordk gerisi allaha manet hepimizn
benimde iki dusuk var benimkide ilki cok yagastı durdu ikincisinde hersey normaldi kalp atısı oda durdu 2 ay arayla hamile kalmıstım bakalım bu sefer nelerle karsılacagız allah hayırlısını nasip etsin onun icin erkenden alıs veris yapmam sonra cok uzuluyorum

Mrb kızlar iyi değilim dr um kürtaj dedi kalb atışı yok. 6.hafta dedi. Ama inanıyorumki geç döllenme. Vajinada baktı. Yardim edin napiyim. Beta hcg baktirsammi iki günde bir. Napcam :’-(

Kan sulnadrici iciomuydun sen cnm

Hanimlar yardim edin !!!!dün test yaptım akşam negatifti uyandığımda ise ikinci cizgi hafif belirginleşmişti.gögüs hassasiyetim hiç yok dolgunlaşmadılar bile.bu teste inanayımmı

Eklentiler

• image.jpeg
    60,8 KB · Görüntüleme: 41
Hanimlar yardim edin !!!!dün test yaptım akşam negatifti uyandığımda ise ikinci cizgi hafif belirginleşmişti.gögüs hassasiyetim hiç yok dolgunlaşmadılar bile.bu teste inanayımmı
5 dakikadan sonra çıkan sonuç geçersiz oluyor ama tekrar yap sabah ilk idrarla ya da kan testi

Mrb kızlar iyi değilim dr um kürtaj dedi kalb atışı yok. 6.hafta dedi. Ama inanıyorumki geç döllenme. Vajinada baktı. Yardim edin napiyim. Beta hcg baktirsammi iki günde bir. Napcam :’-(
Canım bekle derim bende martta kaybettim malesef kürtaj yapmadılar önermediler düşük başladıysa kendi düşer.kanaman varmı.Rabbim esirgesin biraz sabret bence

Geçmiş olsun canım öncelikle panik yapma sakin ol. Doktora güvenmiyorsan başka iyi bir doktora gitmeni tavsiye ederim. Bence kan tahliline gerek yok ultrasonda değerlendirir doktor. Hayırlısı canım inşallah herşey yolundadır Allahtan ümit kesilmez.

Kasık ağrılarında var 1 haftadır
Batma şeklinde bir sag tarafta bir sol tarfta
Olsa idrarda çıkardı ama değilmi adete bir gün kala?
erken gosterenler var onlardan dene ılk ıdrarınla test yap. daha garantı olur. ben hamılelıgın ılk gunlerımde adet oluyorum sandım. cunku ıkısıde benzer agrılardı. yanı ıkısının arasında pek bır fark yok.

Canim gaz ve kabizliktanda olabilir rahat tuvaletw cikmiyorsan oda agri yapar agrilar devam edip de Allah korusun kanama oluraa o riakli iste dikkat et

kanama yoksa bi kac gun daha bekle ya da en güzeli kamera ile bakıyorlarmis ya ondan yaptir birde acele etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…