- 28 Eylül 2013
- 8.292
- 15.637
- 34
-
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #3.341
Evet ben hala inanamiyorum. Böyle sitelere bakıyorum ama sonra kendimi frenliyorum. Cünku korkuyorum. Bir sorun olmayacak insaallah ama yinede su 1 ay gecsin diye bekliyorum.Bence hepimz bebisleriz braz buyunce rahatlicazz
Alttan bakmadi cnm. Bilmiyorum ki ya bakalim bidaha ki sefere nasıl cikicak.alttan bakti mi canım bende de dun oyle oldu alttan bakinca uyumlu çıktı normal seyrine devam ediyormus
benimde iki dusuk var benimkide ilki cok yagastı durdu ikincisinde hersey normaldi kalp atısı oda durdu 2 ay arayla hamile kalmıstım bakalım bu sefer nelerle karsılacagız allah hayırlısını nasip etsin onun icin erkenden alıs veris yapmam sonra cok uzuluyorumBnmde 3 dusuk vrdi kalp atisi 1inde yavasti durdu 2de normaldi durdu 7.haftada lekelenmem vardi smdi yok hrsy normal kalp atisinda gordk gerisi allaha manet hepimizn
Çok teşekkür ederim.benim yazimin altinda hamilelikgunlugunu imza alanina eklemek yaziyor ordan tikla.. beklenen dogum tarihi yazip kaydet cnm
Kese tekte olsa ikiz olabilir cnm bende kasimin ilk haftasi gidecem sen sat kacEvet tek kese.26 ekime randevu aldım. Herşey ozaman belli olacak.hala içime sinmeyen bir durum var umarım yanılıyorumdur.
Kan sulnadrici iciomuydun sen cnmbenimde iki dusuk var benimkide ilki cok yagastı durdu ikincisinde hersey normaldi kalp atısı oda durdu 2 ay arayla hamile kalmıstım bakalım bu sefer nelerle karsılacagız allah hayırlısını nasip etsin onun icin erkenden alıs veris yapmam sonra cok uzuluyorum
Bekle canm sakin oll bnmde gecen hafta yoktu bu hafta basladi bebek kac milimMrb kızlar iyi değilim dr um kürtaj dedi kalb atışı yok. 6.hafta dedi. Ama inanıyorumki geç döllenme. Vajinada baktı. Yardim edin napiyim. Beta hcg baktirsammi iki günde bir. Napcam :’-(
alma canım. ton balıgı ıyı degılmıs hamıleler ıcın. derın du balıklarını kımse onermıyor. yerlı hamsı en guzelıKizlar ton baligi almiyimmi simdi markettey,m hicmi yarari yok
5 dakikadan sonra çıkan sonuç geçersiz oluyor ama tekrar yap sabah ilk idrarla ya da kan testiHanimlar yardim edin !!!!dün test yaptım akşam negatifti uyandığımda ise ikinci cizgi hafif belirginleşmişti.gögüs hassasiyetim hiç yok dolgunlaşmadılar bile.bu teste inanayımmı
Canım bekle derim bende martta kaybettim malesef kürtaj yapmadılar önermediler düşük başladıysa kendi düşer.kanaman varmı.Rabbim esirgesin biraz sabret benceMrb kızlar iyi değilim dr um kürtaj dedi kalb atışı yok. 6.hafta dedi. Ama inanıyorumki geç döllenme. Vajinada baktı. Yardim edin napiyim. Beta hcg baktirsammi iki günde bir. Napcam :’-(
Hemen bidaha yap bnceHanimlar yardim edin !!!!dün test yaptım akşam negatifti uyandığımda ise ikinci cizgi hafif belirginleşmişti.gögüs hassasiyetim hiç yok dolgunlaşmadılar bile.bu teste inanayımmı
Geçmiş olsun canım öncelikle panik yapma sakin ol. Doktora güvenmiyorsan başka iyi bir doktora gitmeni tavsiye ederim. Bence kan tahliline gerek yok ultrasonda değerlendirir doktor. Hayırlısı canım inşallah herşey yolundadır Allahtan ümit kesilmez.Mrb kızlar iyi değilim dr um kürtaj dedi kalb atışı yok. 6.hafta dedi. Ama inanıyorumki geç döllenme. Vajinada baktı. Yardim edin napiyim. Beta hcg baktirsammi iki günde bir. Napcam :’-(
erken gosterenler var onlardan dene ılk ıdrarınla test yap. daha garantı olur. ben hamılelıgın ılk gunlerımde adet oluyorum sandım. cunku ıkısıde benzer agrılardı. yanı ıkısının arasında pek bır fark yok.Kasık ağrılarında var 1 haftadır
Batma şeklinde bir sag tarafta bir sol tarfta
Olsa idrarda çıkardı ama değilmi adete bir gün kala?
eşim sağolsun çok odundur, ne doğum günü bilir ne özel gün[/QUOTE
Cnm benimkide okuzun onde gideni canini sikma.bu dunyada encok esine ilgi gosteren erkeklerin karilarini kiskandim
Bende stres yapmamak icin bekleyi tercih ediyorum 8. Haftada gidecem bendeEvet haklısın ama bir hafta geriden geliyormuşum ve bazılarının sekiz hafta sonrasında kalp atışları duyulabiliyormuş
Canim gaz ve kabizliktanda olabilir rahat tuvaletw cikmiyorsan oda agri yapar agrilar devam edip de Allah korusun kanama oluraa o riakli iste dikkat et2GÜNDÜR KARNIM AĞRIYO ADET OLUCAKMIŞIM GİBİ, ÖNCEKİ GÜNLERDE HİÇ YOKTU YENİ ÇIKTI .O DA ENDİŞELENDİRİYO BENİ ACIKCASI
REGL AĞRISI NORMAL DİYOLARA EVET AMA GÜNÜM GEÇTİĞİNDE BİLE BÖYLE AĞRIMAMIŞTI
kanama yoksa bi kac gun daha bekle ya da en güzeli kamera ile bakıyorlarmis ya ondan yaptir birde acele etmeMrb kızlar iyi değilim dr um kürtaj dedi kalb atışı yok. 6.hafta dedi. Ama inanıyorumki geç döllenme. Vajinada baktı. Yardim edin napiyim. Beta hcg baktirsammi iki günde bir. Napcam :’-(