- 1 Mart 2015
- 1.411
- 1.105
- 36
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #3.301
ben marketteki kutu tonbalik yeniliyor diye biliyorum. abartmadan ama normal taze tonbaligi yasak diye biliyorumKizlar ton baligi almiyimmi simdi markettey,m hicmi yarari yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben marketteki kutu tonbalik yeniliyor diye biliyorum. abartmadan ama normal taze tonbaligi yasak diye biliyorumKizlar ton baligi almiyimmi simdi markettey,m hicmi yarari yok
Bende ekleedim benim cekirdek ailem yazio o snrmekledim cnm yeni instagramimdan
ekledim cnm yeni instagramimdan
Bende ekleedim benim cekirdek ailem yazio o snrm
Canim sagol tulay hanimin spyadini sylermisin sgk myayene ucretsZ dogm fiyatltlarida cok iyi. Sefakoydkeo mepipol nasl buyuk mu biraz anlatrmsn syfasi olmadgi icn doktrlari goremiyrmhastanenin yerini bende zor buldum inanki. inönü mahallesi tarafındaymış. maslak çeşme caddesi diye uzuun bir cadde. biz navigasyonla gittik rahat bulduk. tülay abla bizim aile dostumuzun kızı. ist. cerrahpaşada okumuştu . uzmanlık sınavına başörtüsüyle girmesine izin verilmeyince radikal bir kararla londraya yerleştiler eşiyle. e tabi denklik vs için nerdeyse baştan okudu tıp fakültesini. başörtü ile çalışabileceği bir ortam oluşuncada döndü bu sene. ben çok deneyimli olduğunu düşünüyorum, insanı rahatlatıyor ve kesinlikle güven veriyor.
Yeni ve ferah bir hastane olmuş canım ben beğendim. Diğer hastanelerinden sakin üstelik, yeni olduğu için.Canim sagol tulay hanimin spyadini sylermisin sgk myayene ucretsZ dogm fiyatltlarida cok iyi. Sefakoydkeo mepipol nasl buyuk mu biraz anlatrmsn syfasi olmadgi icn doktrlari goremiyrm
Operator dktr mu acaba dogum yptiriyormu? Surekli ulasabilecegim birimi hastane yakin armoninin ilesnde bnde havuzn ordaym cnm :)Yeni ve ferah bir hastane olmuş canım ben beğendim. Diğer hastanelerinden sakin üstelik, yeni olduğu için.
Dr tülay yorulmaz. umarım sende memnun kalırsın
Usutmekten olablir sick tut aygni bnce beline falan dikkat etkızlar merhaba..bende 7+2 yim..bugün hafif bel ağrım,vajınaya hani üşüttüğünde ya giren iğneleme hissetme birde karnıma çok az kramp gibi ağrım oldu.sizce nedendir
merhaba canım hayırlı olsun. vajinada yanma mı ağrımı bilemediğim birşey bir iki gün bana da oldu şuan geçti. sebebini bilmiyorum ama yalnız değilsinkızlar merhaba..bende 7+2 yim..bugün hafif bel ağrım,vajınaya hani üşüttüğünde ya giren iğneleme hissetme birde karnıma çok az kramp gibi ağrım oldu.sizce nedendir
sağol canım..bişey olcak diye korktum fazla uzun sürmedi gerci sizler bilirsiniz diye sorayım dedim.sağol canımUsutmekten olablir sick tut aygni bnce beline falan dikkat et
anladım canım.benim beyaz akıntım var birde öncesinde de vardı mantar zaten.hamilelikte zaten artıyomuş mantar.kaşıntıda oluyor arada.doktor ilac vermesede gene yardımcı olurmu acabamerhaba canım hayırlı olsun. vajinada yanma mı ağrımı bilemediğim birşey bir iki gün bana da oldu şuan geçti. sebebini bilmiyorum ama yalnız değilsin
doğum yaptırıyordur, ulaşma konusunda ben sorun yaşamıyorum:) sende yaşamazsın bence. Bir randevu al canım için rahatlasınOperator dktr mu acaba dogum yptiriyormu? Surekli ulasabilecegim birimi hastane yakin armoninin ilesnde bnde havuzn ordaym cnm :)
olur tabi hijyenik zararsız yıkama jellerinden önerir belki kaşıntı içinanladım canım.benim beyaz akıntım var birde öncesinde de vardı mantar zaten.hamilelikte zaten artıyomuş mantar.kaşıntıda oluyor arada.doktor ilac vermesede gene yardımcı olurmu acaba
Rahim buyudugu icin olablio kasilmalar korkma cnmsağol canım..bişey olcak diye korktum fazla uzun sürmedi gerci sizler bilirsiniz diye sorayım dedim.sağol canım
Suan vital de randevum var oraya gidym de snra medipolu denicem :) cok sagoldoğum yaptırıyordur, ulaşma konusunda ben sorun yaşamıyorum:) sende yaşamazsın bence. Bir randevu al canım için rahatlasın
Arkadaşlar ne gibi belirtileriniz var?
Korunduğumuz halde gebe olabilir miyim diye düşünüyorum çünkü göğüslerinde ciddi bi sızı ve 1 haftadir devam eden bel ağrım var her ay olandan farklı. Şüphelenip adet tarihinden bir gün önceidrar testi yaptim ama negatifti olsa cikardi dedim ama dun adet gunumdu ama hala adet olmadim.
Bir de sürekli adet olmuşum hissi veren bir akıntım var. Sizde de bu belirtiler var mı?
Canim benimm en onemli belirtimm adet gunumden 1 hafta once adet sancisi cektim hayatimda bir ilkti.. goguslerimin agrisi gec basladi ama en once baslayan kasik agrisi die biliorum
Doktorum bana ikili test ve ayrıntılı ultrason ense kalınlığı vs. lerin yapılacağı tarihleri yazdı. Özel bir labaratuar ve görüntüleme merkezinde yapılacak hepsi. Sonomed adı İstabulda bu konuda en iyi yerlerden. İkili iyi çıkarsa amniyo senteze ve 3 lü 4 lü taramalara gerek kalmaz dedi.kızlar mide bulantıları beni iyice etkiliyor artık bişey yemek istemez oldum
kalp atışlarını duyan anneler acaba doktor size ikili testten bahsetti mi? benimki 1 ay sonra gel tekrar zeka testini de yaparız dedi.
Bana sebametin yıkama jelini kullan dedi. Akıntı için.olur tabi hijyenik zararsız yıkama jellerinden önerir belki kaşıntı için