2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
dr umu buldum yarın gidicem kızlar, hemde tanıdık; ingilterede çalışıyordu yeni gelmiş türkiyeye. Medipol sefaköy hastanesinden Tülay hanım. çok mutluyum, içimi rahatlatacağına eminim
canım bende beşyoldayım bu medipol sefaköy nerde? Fiyatları nedir muayene vs. Tülay hanımal ilgili biraz açıklama yaparmısın

kızlar mide bulantıları beni iyice etkiliyor artık bişey yemek istemez oldum
kalp atışlarını duyan anneler acaba doktor size ikili testten bahsetti mi? benimki 1 ay sonra gel tekrar zeka testini de yaparız dedi.

canım gozun aydın

aaaa
o neymiş kiiii hemen bi araştırayım

Aaa dua arkadaşım
Hoşgeldin çok sevindim canım.
Bebişin sana sımsıkı tutunsun inşallah amin

http://www.amazon.co.uk/Sounds-Doppler-Monitor-Ultrasound-Bundle/dp/B002YHQ524
aa bu super bıseymıs, kesın alırım eger saglıklı devam ederse gebelığimm

canım bende beşyoldayım bu medipol sefaköy nerde? Fiyatları nedir muayene vs. Tülay hanımal ilgili biraz açıklama yaparmısın
hastanenin yerini bende zor buldum inanki. inönü mahallesi tarafındaymış. maslak çeşme caddesi diye uzuun bir cadde. biz navigasyonla gittik rahat bulduk. tülay abla bizim aile dostumuzun kızı. ist. cerrahpaşada okumuştu . uzmanlık sınavına başörtüsüyle girmesine izin verilmeyince radikal bir kararla londraya yerleştiler eşiyle. e tabi denklik vs için nerdeyse baştan okudu tıp fakültesini. başörtü ile çalışabileceği bir ortam oluşuncada döndü bu sene. ben çok deneyimli olduğunu düşünüyorum, insanı rahatlatıyor ve kesinlikle güven veriyor.

zeyzey fiyatı sormadım hiç ben personel olduğum için muayene ücretsiz. 70 tl olabilir ama emin değilim, bir arayıp sor istersen

kızlar mide bulantıları beni iyice etkiliyor artık bişey yemek istemez oldum
kalp atışlarını duyan anneler acaba doktor size ikili testten bahsetti mi? benimki 1 ay sonra gel tekrar zeka testini de yaparız dedi.
benimde bulantı çok yok ama dün balık kokusu mahvetti. ikili test 12. haftada diye hatırlıyorum canım

Kızlar. Bugün ilk kez midem bulandı. Kötü bir koku karşısında kusacak gibi oldum. Aslında o koku hep vardı orada, hiç bulanmazdım ama bugün bulandım. Ay çok fenaydım.

Bol bol ıspanak brokoli yiyin kızlar. Folik asit varmış.

Bu arada instagramdan takipleşelim mi?
Fatoskedi ben instagramda

benimde bulantı çok yok ama dün balık kokusu mahvetti. ikili test 12. haftada diye hatırlıyorum canım
balığı seviyorum şuan için hatta bol limonlu iyi gidiyor bende
şimdi baktım canım 11 hafta 0 gün - 13 hafta 6 gün arası yapılıyormuş tam 1 ay sonra bugün 11. haftaya girmiş olucam inşallah.benim ultrasonda haftam 6 gün ileride çıkıyor sanırım doktor o hesaba göre çağırdı beni

şahsen ben ilk oğlumda yaptırmamıştım o testleri yine yaptırmayı düşünmüyorum. Şüpheli bir durum varsa gebeliği sonlandırmak dışında hiçbir çözüm öne süremiyor doktorlar, sadece detaylı ultrason müdahale edilebilir rahatsızlıkları ortaya çıkardığı için onu yaptırmıştım.
Allah hepsini korusun minişlerimizin

ekledim cnm yeni instagramimdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…