• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
[Q:anne:UOTE="bebekicin, post: 47906115, member: 693346"]Kizlaaaaaaaar benide yokluyor bu kasılmalar bugün :confused: regl sancısı gibi bişeyler oluyor ve Karnım sertlesiyor. Birde vajinada ve belimde sanki bir an için birisi cimdik atiyormus gibi birsey oluyor ve geçiyor. Yalancı kasılmalar mi bunlar. Yoksa başlıyor muyuz :KK71:[/QUOTE]
Galiba yavaş yavaş basliyoruz canim :halay: benimde regl sancısı gibi ağrım var ve belim de ağrıyor. Cumartesiye kadar bekliyecez kendi gelirse diye yoksa suni sancıyla dogumu baslatcaklar inşallah sağlıklıca elimize almak nasip olur canim

Arkadaşlar çok acil fikirlerinize ihtiyacım var. Buraya yazmıştım sabah sızıntı şeklinde su gelmişti diye, eşim isten gelince evin yakınındaki hastaneye gittik, doktor muayenesinde doğum sancılarımın başladığını ancak açılma olmadığını söyledi, sürekli belim ağrıyı ve hicbir şey hissetmiyorum. Kendi doktorum 1.5 cm açılma var demişti ama ebe yeni yaptığı muayenede açılma yok ama su çok az var dedi, takip etmem için turnusollu ped verdiler, renk değiştirirse su geliyor ve açılma olmadığı için acil sezeryan dediler. İsin ilginç yani ped eve gelip taktıktan sonra renk değiştirdi :KK43: forumlarda özel hastanelerin sezaryan yönlendirmeleri ile ilgili okuduklarından dolayı ister istemez bi acaba yönlendirme mi diyorum, bebek daha 36 +5. Fikirlerinize ihtiyacım var :KK43:(
Canim baska bir dr a daha git biz ne desek olmaz ki. Sonucta en iyisini dr lar bilir ve riske atma sakin

Açıklık yoktu demişsin, sancı da mı yoktu? Bir de direkt serum mu verdiler, ilk fitil mi?
Yok sancı da yoktu. Fitil koydular. Serumu hiç hatırlamıyorum
Arkadaşlar çok acil fikirlerinize ihtiyacım var. Buraya yazmıştım sabah sızıntı şeklinde su gelmişti diye, eşim isten gelince evin yakınındaki hastaneye gittik, doktor muayenesinde doğum sancılarımın başladığını ancak açılma olmadığını söyledi, sürekli belim ağrıyı ve hicbir şey hissetmiyorum. Kendi doktorum 1.5 cm açılma var demişti ama ebe yeni yaptığı muayenede açılma yok ama su çok az var dedi, takip etmem için turnusollu ped verdiler, renk değiştirirse su geliyor ve açılma olmadığı için acil sezeryan dediler. İsin ilginç yani ped eve gelip taktıktan sonra renk değiştirdi :KK43: forumlarda özel hastanelerin sezaryan yönlendirmeleri ile ilgili okuduklarından dolayı ister istemez bi acaba yönlendirme mi diyorum, bebek daha 36 +5. Fikirlerinize ihtiyacım var :KK43:(
Yerinde olsam yakındaki bir devlet hastanesine muayene olurdum. En azından bilgi alma açısından aciline giriş yaptırıp suyum geldi sanırım diye bilgilendirme yaparak muayene olabilirsin. Hafta olarak erkenmiş, Allah kolaylık versin. açılman varmış,su da gelmiş neden suni denemiyorlar acaba
[Q:anne:UOTE="bebekicin, post: 47906115, member: 693346"]Kizlaaaaaaaar benide yokluyor bu kasılmalar bugün :confused: regl sancısı gibi bişeyler oluyor ve Karnım sertlesiyor. Birde vajinada ve belimde sanki bir an için birisi cimdik atiyormus gibi birsey oluyor ve geçiyor. Yalancı kasılmalar mi bunlar. Yoksa başlıyor muyuz :KK71:
Galiba yavaş yavaş basliyoruz canim :halay: benimde regl sancısı gibi ağrım var ve belim de ağrıyor. Cumartesiye kadar bekliyecez kendi gelirse diye yoksa suni sancıyla dogumu baslatcaklar inşallah sağlıklıca elimize almak nasip olur canim[/QUOTE]
Neden 40 haftayı beklemiyor canım doktorun. Bir sebep mi vardı erken doğması için ?

[Q:anne:UOTE="bebekicin, post: 47906115, member: 693346"]Kizlaaaaaaaar benide yokluyor bu kasılmalar bugün :confused: regl sancısı gibi bişeyler oluyor ve Karnım sertlesiyor. Birde vajinada ve belimde sanki bir an için birisi cimdik atiyormus gibi birsey oluyor ve geçiyor. Yalancı kasılmalar mi bunlar. Yoksa başlıyor muyuz :KK71:
Galiba yavaş yavaş basliyoruz canim :halay: benimde regl sancısı gibi ağrım var ve belim de ağrıyor. Cumartesiye kadar bekliyecez kendi gelirse diye yoksa suni sancıyla dogumu baslatcaklar inşallah sağlıklıca elimize almak nasip olur canim[/QUOTE]
Amin cnm saglikla kavusalim. Benim randevum 5 eylülde dr o güne kadar doğmaz dedi bakalım gelecek mi. Bugün ilk defa kasık ve belde bişeyler hissediyorum. Ama sürekli değil ve hareket edince geçiyor.

Yok sancı da yoktu. Fitil koydular. Serumu hiç hatırlamıyorum

Yerinde olsam yakındaki bir devlet hastanesine muayene olurdum. En azından bilgi alma açısından aciline giriş yaptırıp suyum geldi sanırım diye bilgilendirme yaparak muayene olabilirsin. Hafta olarak erkenmiş, Allah kolaylık versin. açılman varmış,su da gelmiş neden suni denemiyorlar acaba

Galiba yavaş yavaş basliyoruz canim :halay: benimde regl sancısı gibi ağrım var ve belim de ağrıyor. Cumartesiye kadar bekliyecez kendi gelirse diye yoksa suni sancıyla dogumu baslatcaklar inşallah sağlıklıca elimize almak nasip olur canim
Neden 40 haftayı beklemiyor canım doktorun. Bir sebep mi vardı erken doğması için ?[/QUOTE]
Geçen hafta cumartesi günü 3 cm açıklık varmis canim doktorum da haftaya geldiginde 4 yada 5 cm olur açıklık sonra da doğuma aliriz dedi. Galiba acikligim var diye dogumu başlatacak. Bende bir hafta kalmasini istiyorum ama bakalım cumartesi gittigimizde ne diyecek büyük ihtimalle dogumu yaptircak

Bu tip ağrılar bu dönemde sıkça olabiliyor aslında, neden cımartesi başlatacaksınız doğumu? Problem mi var başka? Daha gününe de çok varmış

tiphareth tiphareth canim kayinvaliden ve kayinbabanla ayni evde kalmak cok zor cidden ama en azindan senin esin yaninda..Ben esim askere gittiginden beri kayinvalidem kayinbabamla yasiyorum ve sıkıntılarimi esime de anlatamiorum ki akli bende kalmasin die kv annem gibidir liseden beri evlerine gider gelirim cok ii anlasiriz ama kayinbabam inanilmaz anlayissizdir..Kac defa uyarmalarina ragmen adam evin icinde günde bir paket sigarayı bitirio sabahlari son ses radyo acio sabah sabah uzunhava dinlio falan içim bayilio resmen :işsiz: ama bunlarin hepsine ne zaman sinirlenmeye baslasam hemen bebegimi düşünüyorum dogacak ve ona sarilicam hepsini unutucamm diorum..geçecek biraz daha sabret kuzum sakın kendini üzme ağlama sütüne yansimasin emi hersey geçer elbet bi zamani vardır..Allah yavrularimizi bize bagislasin da gerisi halledilir insallah :anne:

Benimkinin hareketlerinde de azalma var dr yeri daraldigi icin normal dedi. Zaten hareket ettikce canim aciyo. Ins esin izin alabilir canim. En buyuk destegimiz. Anneni yaninda istemenden daha normal bir sey olamaz. Ins gonlune gore olur her sey
Evet canım yerleri daraldi kalabalik icerisi ve bi de ustune benimki yan durdugu için sanirim hareketleri iyice kisitlanio..Az önce 1 saat 43 dakika sonra hareket etti sagdan dürtüom solda dürtüom yok cikolata yedim yine yok instagramda zynpzeze var onun kizinin sesine tepki verirdi benim kiza onu dinlettim baktim yine tık yok kaşıntı bi taraftan aglicaktim artik kayinvalidem geldi beni yatirdi sag tarafimdan hafif hafif salladi karnimi baktim bizimki hareketlendi..uyumuş meğerse cimcime!! Senin ogluşun annesini hiç uzmez inşallah telaslandirmadan normal bi sekilde sagliklica gelsin kuzular :anne:

Canim o turnusollarda zaman gectikce renk değişebilio diye biliorum ben..Mesela gebelik testlerinde testi yaparsin tek cizgi cikar ama on dk sonra bi bakarsin cift olmuş..Sen telaslanma hic ama yine de yarin bi dr daha görün istersen

Canim o turnusollarda zaman gectikce renk değişebilio diye biliorum ben..Mesela gebelik testlerinde testi yaparsin tek cizgi cikar ama on dk sonra bi bakarsin cift olmuş..Sen telaslanma hic ama yine de yarin bi dr daha görün istersen
Kendi doktorumu aradım, sezeryan öncelikli değil önce suni sancı deneyecez sonra sezeryan açılma olmazsa dedi, çok korkuyorum ve hastaneye gidiyoruz

Kendi doktorumu aradım, sezeryan öncelikli değil önce suni sancı deneyecez sonra sezeryan açılma olmazsa dedi, çok korkuyorum ve hastaneye gidiyoruz
Hiç korkma canım Allah'ın izniyle sağ salim bebeğini kucagina alacaksın inşallah..Sabret, sana ii gelen şeyler yap mesela müzik dinleyebilirsin seviosan..minigi kucagina alacagin anı düşün..Hadi hayirli haberlerini beklioruz kuzum

Sevgili anneler anne adayları bizde adaylıktan anneliğe geçmiş bulunuyoruz :) hemde çok ilginç bi şekilde :) ani bi şekilde suyum geldi hemen hastaneye geldik muayene ettiler ve sonuç 8-9 cm açıklık :))) ama bende ne sancı vardı ne bişey güle oynaya doğum yaptım herşey bi anda oldu. Bebeğim iyi güzel emiyo çok şükür. Herkese hayırlı böyle güzel doğumlar dilerim ❤️

Hiç korkma canım Allah'ın izniyle sağ salim bebeğini kucagina alacaksın inşallah..Sabret, sana ii gelen şeyler yap mesela müzik dinleyebilirsin seviosan..minigi kucagina alacagin anı düşün..Hadi hayirli haberlerini beklioruz kuzum
Sezeryan a giriyorum kızlar korkudan 1 saat ağladım, suni sancı mi sezeryan mi diye dusunurken birden sezeryan kararında buldum kendimi, hemoroidim olduğu için teker hemoroid agrisi ile uğraşmak istemediğim için ya ikinamazsam bebeğimi itemezsem diye korktuğum icin... sanki sezeryan eksiklik gibi ama artik çok gec

Sezeryan a giriyorum kızlar korkudan 1 saat ağladım, suni sancı mi sezeryan mi diye dusunurken birden sezeryan kararında buldum kendimi, hemoroidim olduğu için teker hemoroid agrisi ile uğraşmak istemediğim için ya ikinamazsam bebeğimi itemezsem diye korktuğum icin... sanki sezeryan eksiklik gibi ama artik çok gec
Allah yardımcın olsun kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle bi karar vermişsindir eminim her şeyde bi hayır vardır unutma. Bende sezeryana hazırlanırken normal yaparken buluverdim kendimi her şey kader kısmet yani. Sağlıkla bebeğine kavuş inşallah.

canimm sezaryen de bir dogum şekli niye üzüyosun kendini de bizi de..Bak ben de mecburiyetten sezaryen olucam ama kendimi hiç de eksik hissetmiyorum yeter ki meleim saglikli olsun..Gerçi su siralar kucagina almış herseyi unutmussundur inşallah :anne: Iyi haberlerle gel inşallah canım :anneadayı:

Sevgili anneler anne adayları bizde adaylıktan anneliğe geçmiş bulunuyoruz :) hemde çok ilginç bi şekilde :) ani bi şekilde suyum geldi hemen hastaneye geldik muayene ettiler ve sonuç 8-9 cm açıklık :))) ama bende ne sancı vardı ne bişey güle oynaya doğum yaptım herşey bi anda oldu. Bebeğim iyi güzel emiyo çok şükür. Herkese hayırlı böyle güzel doğumlar dilerim ❤️
Ayy bu ne güzel bir doğum. Allah'ım inş bize de böyle kolay bir doğum nasip eder zira ben çok korkuyorum doğumun her şeklinden :KK17:

Herkese merhaba teyzelerimiz.
Mirza aras 3.300 kg 49 cm doğdu 9:30 sularında . Iyiyiz çok şükür rabbim bekleyen herkesin yar ve yardımcısı olsun..
Spinal le başlayıp bebegimi gördükten sonra genel anezteziye döndü tansionum düşünce. Aslında korkmadim ama açlıktan olsa gerek.
Hepinizi sewgiyle kucaklıyorum..
hayırlı olsun analı babalı büyüsün

Back