• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Herkese merhaba teyzelerimiz.
Mirza aras 3.300 kg 49 cm doğdu 9:30 sularında . Iyiyiz çok şükür rabbim bekleyen herkesin yar ve yardımcısı olsun..
Spinal le başlayıp bebegimi gördükten sonra genel anezteziye döndü tansionum düşünce. Aslında korkmadim ama açlıktan olsa gerek.
Hepinizi sewgiyle kucaklıyorum..

Maşallah Allah anali babali büyütsün cok tatli :KK46::KK200:

Mirza aras 3.300 kg 49 cm doğdu 9:30 sularında . Iyiyiz çok şükür rabbim bekleyen herkesin yar ve yardımcısı olsun..
Spinal le başlayıp bebegimi gördükten sonra genel anezteziye döndü tansionum düşünce. Aslında korkmadim ama açlıktan olsa gerek.
Maşallah canım çok tatlı görünüyor Mirza Aras:nazar::nazar: Böyle gördükçe aşka geliyoruz biz de, sağlıkla kavuşalım hepimiz inşallah, öpüyoruz sizleri, gözünüz aydın:KK200:

Kızlaaar:KK53:

Eki Görüntüle 1878829

Bolbol uykusuz ve emikli bir sabahtan merhaba :KK45:
Hepinize çok çok teşekkür ederiz.
Öncesindeki uykusuzluk ve doğum vs birleşince baya şaftım kaydı. Fırsat buldukça uyuyorum. 1-2 saat bile yetiyor:KK51:
Bugün kontrolümüz var hastaneye gideceğiz. Şimdilik bir sıkıntımız görünmüyor.
Ben biraz daha toparladım ama sezeryan biraz hırpaladı beni:olamaz: fazla hareketli bir insan olunca yatmak istemiyor ve acı çekiyorum:kızgın:
Aldığım 3 ayrı pijama takımı vardı 1 tanesini bile giymedim :KK70:
Full gecelik modu takıldım. Hastanede en çok iç gömlek kullandık bebişe. 3 tane 5li takım yetti.
Yanınıza mutlaka göğüs kremi alınız!:KK51: Ve fırsat buldukça telefonu kenara fırlatıp 10 dk bile olsa uyuyun:KK45:
Oyy yerim o rüzgarcığı:) geçmiş olsun canım. Ama zor zamanlar geçiyor yavaş yavaş. İç gömleğin üzerine direkt tulum mu giydirdin?

sağlıklı mutlu uzun bir ömrü olsun ailesiyle birlikte, hoşgelmiş oğluşun. sana da çok geçmiş olsun canım. bizden de kucak dolusu sevgiler size :KK36:

Arkadaşlar bugün dr a gittim hiç doğumdan bahsetmedim erken diye caz geçtim ama bebeğin suyunda azalma olmuş bi kaç tahlil istedi doğurtabiliriz bugun dedi tahliler iyi çkti p.tesi tekrar gel eğer dahada azalma olursa doğurturuz dedi
Kaç cm olmuş canım? Benim ctesiden beri 5cm. İlk görünce sezeryan istediler. Sonra 2 doktor daha gördü. Beklettik zorla. Ama zamanımız doldu artık:(

Geçmiş olsun. Maşallah Mirza Aras beye de:)

Kontrolden geldim kizlar. Nst cok iyi cikti. Suyum yerindeymis. Benim paşanın gelmeye niyeti yokmus. Doktor ilk defa bugun çatı muayenesi yapti ve "Daha tık yok"dedi. 1cm bile açılma olmamış. Çatım normal dogum için musaitmis. Haftaya 7sinde tekrar gel dedi :KK43:
Aynı durumdayız peki ayın 7 sinde yatış falan mı olucak suni sancı falan mı aynı durumdayız diye merak ettim doktorunun görüşünü

Kaç cm olmuş canım? Benim ctesiden beri 5cm. İlk görünce sezeryan istediler. Sonra 2 doktor daha gördü. Beklettik zorla. Ama zamanımız doldu artık:KK43:
Canım aklım almıyor 5 cm açıklıkla nasıl bırakıyorlar öyle ya büyük cesaret ağrın sancın varmı peki ihmal etme sakın ayin 2 falan bir git zamanın doluyor artık

Masallah Allah analı babalı guzel günlerde büyütmeyi nasip etsin canim

-seda- -seda- ve hanfendi25 hanfendi25 benim de hiç tık yok ve günüm doldu. Bugün 40+0, suyum da azalmış. Cuma tekrar kontrol edilecek. Akşamına artık indüksiyon yapılacak:KK43: ben de suni sancıdan korkuyorum, ama sezeryandan daha çok korkuyorum.
Canım ya anlıyorum seni ama bebişlerimiz çok beklememeli bu bir risk kızımda geç doğdu çok bekledim ama olmadı açılmam da sancimda 41+2 de suni sancı fitille falan doğdu zordu evet ama gerçekten zamanı dolduysa doğurtulmalı kızım geç doğdu diye kakasini yutmustu ve kuveze falan girdi bu sefer beklemeye hiç niyetim yok 40 haft dolduğu gibi doğurtmasıni isteyecem doktordan doktorumda aynı görüşte

Canım aklım almıyor 5 cm açıklıkla nasıl bırakıyorlar öyle ya büyük cesaret ağrın sancın varmı peki ihmal etme sakın ayin 2 falan bir git zamanın doluyor artık
Açıklık değil o 5cm. Su seviyesi. Keşke açıklık olsa:( açıklık yok, rahim ağzı yukarıda, baş geliş ama İnmemiş aşağıya:(

Canım ya anlıyorum seni ama bebişlerimiz çok beklememeli bu bir risk kızımda geç doğdu çok bekledim ama olmadı açılmam da sancimda 41+2 de suni sancı fitille falan doğdu zordu evet ama gerçekten zamanı dolduysa doğurtulmalı kızım geç doğdu diye kakasini yutmustu ve kuveze falan girdi bu sefer beklemeye hiç niyetim yok 40 haft dolduğu gibi doğurtmasıni isteyecem doktordan doktorumda aynı görüşte
Ayy umut oldun bana. Ben hiç açılma ve sancı yok diye suni sancı tutmaz diye korkuyordum. Benim de ilk alttan fitil koyulacak, 5-6 saat sonra gidişat belli olurmuş.

Aynı durumdayız peki ayın 7 sinde yatış falan mı olucak suni sancı falan mı aynı durumdayız diye merak ettim doktorunun görüşünü
Ayin 7sinde ne yapacagimiza karar veririz dedi. Bilmiyorum ki hic acilma yokken suni sanciyla dogum olur mu acaba ? :/ Bu anormal bi durum degil aksine her sey yolunda gidiyor dedi ama ben beklemekten yoruldum sanki bi an once dogsun istiyorum:)

-seda- -seda- ve hanfendi25 hanfendi25 benim de hiç tık yok ve günüm doldu. Bugün 40+0, suyum da azalmış. Cuma tekrar kontrol edilecek. Akşamına artık indüksiyon yapılacak:KK43: ben de suni sancıdan korkuyorum, ama sezeryandan daha çok korkuyorum.
Ben kesinlikle sezaryen olmak istemiyorum bunu da bastıra bastıra söyledim. Suni sancı nasil olur bilemiyorum benim de ilk dogumum olacak ama Rabbim bi kolaylik verir insallah. Sezaryen isteseydim simdiye kadar on kere yapardi kac defa sordu bana emin misin normal dogum yapmaya diye... Rabbim kadina bu yeteneği verdiyse olmasi gereken buysa ben bunu istiyorum dedim. Hakkimizda hayirlisi saglikli olsunlar da bekleriz artik napalim

Ben kesinlikle sezaryen olmak istemiyorum bunu da bastıra bastıra söyledim. Suni sancı nasil olur bilemiyorum benim de ilk dogumum olacak ama Rabbim bi kolaylik verir insallah. Sezaryen isteseydim simdiye kadar on kere yapardi kac defa sordu bana emin misin normal dogum yapmaya diye... Rabbim kadina bu yeteneği verdiyse olmasi gereken buysa ben bunu istiyorum dedim. Hakkimizda hayirlisi saglikli olsunlar da bekleriz artik napalim
Selam sana ve diğer suni sancıyla doğumu başlatılacak olan arkadaşlara seslenmek istedim. Ben de ilk hamileliğimde hiç açıklık yokken, 40.haftada suni sancıyla doğum yaptım. Daha sonra iki kere de kendi sancımla doğum yaptım. Suni sancıda ilk saatler kesinlikle sancı olmadı. Sonra başladığında da 5 saat falan çektim. Bitti gitti. Diğer doğumlardan ve sancılardan farklı olarak suni sancı daha sık geliyor evet. Ama aynı oranda da daha hızlı oluyor bebeğin doğması. Allah yardımcınız olsun. Benim de bebeğim büyük göründüğü için suniyle başlatabilirler sancımı. İnşallah kendi gelir ama bakalım kısmet herşey

Canım sana o kadar söyledim eşim şöyle söyledi böyle söyledi diye sen hiç merak etme yalnız değilsin kayınvalidem yapıştı kaldı bi de babam şehir dışından geldi mecbur kalıyo o da kaldı ama sağolsun düşüncesizlikte çığır açtı annem temizlik yaparken peşinde geziyo uyucam diyorum yatağıma oturuyo muhabbete başlıyo emzirme koltuğumdan kalkmıyo bebek kavgası yapıyolar resmen annemle en son o bebeği beşiğe yatırdı bi baktım tülbent kızımın ağzını burnunu kapamış evden kovasım var eşim de herşey söyledi ama anlamamazlıktan geliyo Allah sabır versin canım sana da akşamları sinirden ağlıyorum sütüm kesilmesin diye dua ediyorum bi yandan

Allah sabir versin canim. Takmamaya calis boyle seyleri. Sonucta bebisine sut veriyosun. Uzme kendini hic.

Masallah canim Mirza Aras'a saglikla buyusun hayirli evlat olsun insallah :)

Selam sana ve diğer suni sancıyla doğumu başlatılacak olan arkadaşlara seslenmek istedim. Ben de ilk hamileliğimde hiç açıklık yokken, 40.haftada suni sancıyla doğum yaptım. Daha sonra iki kere de kendi sancımla doğum yaptım. Suni sancıda ilk saatler kesinlikle sancı olmadı. Sonra başladığında da 5 saat falan çektim. Bitti gitti. Diğer doğumlardan ve sancılardan farklı olarak suni sancı daha sık geliyor evet. Ama aynı oranda da daha hızlı oluyor bebeğin doğması. Allah yardımcınız olsun. Benim de bebeğim büyük göründüğü için suniyle başlatabilirler sancımı. İnşallah kendi gelir ama bakalım kısmet herşey
Ben razıyım acı çekmeye canım acık değil... Belki 4-5 saat sıkıntı çekeceğim ama sonra rahat edecegim. Sezaryen olup günlerce farkli sıkıntılar cekmektense buna razıyım. Sag olasin aydınlattığin icin

Back