- 17 Eylül 2014
- 2.516
- 2.120
- 133
Masallah canim nekadarda tatli Ayyy biran önce dogursakda kurtulsak artik bebisleri görünce icim gidiyor biran önce sancilarim tutsun die dua ediyorumKızlaaar
Eki Görüntüle 1878829
Bolbol uykusuz ve emikli bir sabahtan merhaba
Hepinize çok çok teşekkür ederiz.
Öncesindeki uykusuzluk ve doğum vs birleşince baya şaftım kaydı. Fırsat buldukça uyuyorum. 1-2 saat bile yetiyor
Bugün kontrolümüz var hastaneye gideceğiz. Şimdilik bir sıkıntımız görünmüyor.
Ben biraz daha toparladım ama sezeryan biraz hırpaladı benifazla hareketli bir insan olunca yatmak istemiyor ve acı çekiyorum
Aldığım 3 ayrı pijama takımı vardı 1 tanesini bile giymedim
Full gecelik modu takıldım. Hastanede en çok iç gömlek kullandık bebişe. 3 tane 5li takım yetti.
Yanınıza mutlaka göğüs kremi alınız!Ve fırsat buldukça telefonu kenara fırlatıp 10 dk bile olsa uyuyun
Masallah ruzgar adi gibi girmis hayatiniza sutu bol gazi az uykusu bol olsun insallahKızlaaar
Eki Görüntüle 1878829
Öncesindeki uykusuzluk ve doğum vs birleşince baya şaftım kaydı. Fırsat buldukça uyuyorum. 1-2 saat bile yetiyor
Ben biraz daha toparladım ama sezeryan biraz hırpaladı benifazla hareketli bir insan olunca yatmak istemiyor ve acı çekiyorum
Full gecelik modu takıldım. Hastanede en çok iç gömlek kullandık bebişe. 3 tane 5li takım yetti.
Yanınıza mutlaka göğüs kremi alınız!Ve fırsat buldukça telefonu kenara fırlatıp 10 dk bile olsa uyuyun
Canm çok şükür daha iyiyiz, arada yokluyor sancılar ama dayanılmayacak gibi değil, umarım siz de iyisinizdir, öpüyorum sizi.sinemnur nasilsin canim sancilarin devammi ediyor tatlim
Teşekkür ederim canım, çok geçmiş olsun sana da, inşallah test sonuçları temiz çıkacaktır, hiç bozma moralini, sonuna kadar geldik, hayırlısıyla alacağız inşallah kıcaklarımıza da, güzel haberlerini bekliyorum bugün ben de, sevgiler tatlım...ayyy ama seni yormasinlaarrperşembe günü güzel haberlerin gelsin canım inşallah..Biz de kızımla kaşınıp duruyoruz bakalım kolestaz belirtilerine cok benzio ama bugün öğleden sonraya belli olur ne olup ne bittiği inşallah kuzum..Kolestazda bebegin kakasini yeme ihtimali varmis surekli hareket takibi yapiorum uykuya hasret Sona yaklastikca sabrım tukenio Allah affetsin Hayırlısıyla bi koklasaydik yavrulari
Bildiğin gülücük atıyor, hem de çapkın çapkın bakışlarlaaa, yerim ben onuuu, maşallah canım , çok tatlıı Rüzgar oğlanKızlaaar
Eki Görüntüle 1878829
inşallah canım ogleden sonra güzel haberlerle doneriz insallah..sen de kendini cok yorma baktın ecnebiler seni cok yoruyo hemen karnini göster oturTeşekkür ederim canım, çok geçmiş olsun sana da, inşallah test sonuçları temiz çıkacaktır, hiç bozma moralini, sonuna kadar geldik, hayırlısıyla alacağız inşallah kıcaklarımıza da, güzel haberlerini bekliyorum bugün ben de, sevgiler tatlım...
:))) inşallah canım. Büyük bir pazarlığın içerisindeyiz ecnebilerle , bebeğimi kullanıp ciddi pazarlıklar yapıyoruzinşallah canım ogleden sonra güzel haberlerle doneriz insallah..sen de kendini cok yorma baktın ecnebiler seni cok yoruyo hemen karnini göster otur
ahaha eşin haklı baktın pazarlık istediğin gibi gitmiyo olay cikacak gibi hemen ayy ben bi fena oluyorum doguruyorum galiba dersin iş tamam:))) inşallah canım. Büyük bir pazarlığın içerisindeyiz ecnebilerle , bebeğimi kullanıp ciddi pazarlıklar yapıyoruz" eşimi yormayın, uğraştırmayın, bu kadar stres fazla ona bu gidişle pazarlığı ambulansta bitireceğiz " diyor eşim yarın akşama uğurluyoruz, bakalım misafirleri, olaysız biter toplantı inşallah, öpüyoruz sizi de canım.
Bilmiyordum Allah yardımcın olsun canım. İnşallah sağlıkla hayırla kucağımıza alırız. Genel olarak sıkıldık ya Eylül anneleri olarak bebeklerimiz sağlıklı mı, doğum nasıl olacak, ne zaman olacak, ikimiz de sağlıklı kavuşacak mıyız birbirimize diye düşünmek ve beklemekten =) önce kendime sonra naçizane size söylemek istedimBiliyorm bende 23. Haftadan beri yatıyorm yatarak yemek yedim hiç kalkmadım rahmin açılması benim kolay bebek sadece dikişlerde durmus rahim boyum 17mm dikişler alınsa zaten sancı büyük bi ihtimalle başlar bide kaldıkça korkuyorm benim 3 kaybim var bu saatten sonra içerde olması daha tehlikeli gibi geliyor bana zaten dr 8 9 eylül dedi doğurtum tatile çıkacam dedi
:))) keske izlemeseydin bencedeBugun doguracaklar ne yaptilar acaba merak icerisindeyim.gecenlerde normal dogum ve sezaryen videolari izledim cok korkuyorum kurbanliklar gibi bekliyoruz keske izlemeseydim
Masallah canim yaa. Senin oglan annesinin fotografci oldugunu biliyor sanirim. Cok guzel pozlar veriyor. Bizim dogru duzgun bir fotomuz olamadi dahaKızlaaar
Eki Görüntüle 1878829
Canim ben dependi cok kullandim. Hatta asiri bir kanamam olmadigi halde camasir ve pedden daha rahat hissettigim icin evdeyken bile onu kullandim. Kesinlikle tavsiye ederimmerhaba çok şeker maşallahbir şey sorcam sezeryanda depend çamaşır kullanılıyor mu yanımda bulundursam mı yada normal çamaşır ve orkid yeterlimi:)
Masallah Allah gülüşünü hiç bozmasın capkin bakıyor annesi bu pasaKızlaaar
Eki Görüntüle 1878829
çok sağol canım cevabın içinCanim ben dependi cok kullandim. Hatta asiri bir kanamam olmadigi halde camasir ve pedden daha rahat hissettigim icin evdeyken bile onu kullandim. Kesinlikle tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?