• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Sorma canim bende lohusalik ne bilmedim bilmiyorum. Dogumun 3. Gunu evde yemek yapmaya yardim bile ettim. Kaynanam bilemiyormus o yemegi :sinirli: birde hemoroidle cebellesiyorum. Gece duzgun uyku yok zaten. Gunduzleri hic yok. Keske basta kendimi guclu olarak gostermeseydim
Canım sana o kadar söyledim eşim şöyle söyledi böyle söyledi diye sen hiç merak etme yalnız değilsin kayınvalidem yapıştı kaldı bi de babam şehir dışından geldi mecbur kalıyo o da kaldı ama sağolsun düşüncesizlikte çığır açtı annem temizlik yaparken peşinde geziyo uyucam diyorum yatağıma oturuyo muhabbete başlıyo emzirme koltuğumdan kalkmıyo bebek kavgası yapıyolar resmen annemle en son o bebeği beşiğe yatırdı bi baktım tülbent kızımın ağzını burnunu kapamış evden kovasım var eşim de herşey söyledi ama anlamamazlıktan geliyo Allah sabır versin canım sana da akşamları sinirden ağlıyorum sütüm kesilmesin diye dua ediyorum bi yandan

Canim bize hastaneden cikis vermeden once 3. Gunu icin randevu verdiler cocuk doktorundan. O gun sarilik icin test yapildi. Cok sukur onemli olmayacak seviyedeydi ama insanin ici yine de rahat etmiyor. Hep acaba oluyor aklinda. Su bir ayi bir atlatsak rahatlicaz ama
Y yapayalniz1 kızlar benim kızın gözlerinde de hafif bi sararma vardı doktorunuz günde ikikez gün ışığı görücek dedi ama direk camın arkasından değil çok şükür atlattık 7 günlüğe kadar maksimuma çıkıp sonra düşüyormuş

:))) keske izlemeseydin bencede
Ben sezaryen olacagim icin normal dogum izliyorum ama sezaryen asla izlemiyorum
ilk dogumumdan sonra esim izletmisti :))benidemi boyle yaptilar diye uxun sure kendime gelememistim
bu yuzden simdiki dogumumda uyuyup uyumamakta kararsizim :/
off sezeryan olacak olsam uyumayi tercih ederdim heralde ama normal dogum oldugu icin boyle bi sansim yok.ilk dogumun sezeryanmiydi senin

Herkese merhaba teyzelerimiz.
Mirza aras 3.300 kg 49 cm doğdu 9:30 sularında . Iyiyiz çok şükür rabbim bekleyen herkesin yar ve yardımcısı olsun..
Spinal le başlayıp bebegimi gördükten sonra genel anezteziye döndü tansionum düşünce. Aslında korkmadim ama açlıktan olsa gerek.
Hepinizi sewgiyle kucaklıyorum..

Eklentiler

• IMG-20160831-WA0001.jpg
    IMG-20160831-WA0001.jpg
    62,5 KB · Görüntüleme: 161
Y yapayalniz1 kızlar benim kızın gözlerinde de hafif bi sararma vardı doktorunuz günde ikikez gün ışığı görücek dedi ama direk camın arkasından değil çok şükür atlattık 7 günlüğe kadar maksimuma çıkıp sonra düşüyormuş
Benm bebişte de yüzünde sarılık var dedi ama 6. Günü artık yayılmaz dedi doktor gözünde de var gibi henüz geçmedi ama bakalım cuma tekrar kontrol var inşallah artmadan atlatırlar

Mirza aras 3.300 kg 49 cm doğdu 9:30 sularında . Iyiyiz çok şükür rabbim bekleyen herkesin yar ve yardımcısı olsun..
Spinal le başlayıp bebegimi gördükten sonra genel anezteziye döndü tansionum düşünce. Aslında korkmadim ama açlıktan olsa gerek.
Maşallah :nazar: hayırlı olsun Aras ismine bayılıyorumm sağlıkla büyüsün annesi ;)

Kontrolden geldim kizlar. Nst cok iyi cikti. Suyum yerindeymis. Benim paşanın gelmeye niyeti yokmus. Doktor ilk defa bugun çatı muayenesi yapti ve "Daha tık yok"dedi. 1cm bile açılma olmamış. Çatım normal dogum için musaitmis. Haftaya 7sinde tekrar gel dedi :(

Canım sana o kadar söyledim eşim şöyle söyledi böyle söyledi diye sen hiç merak etme yalnız değilsin kayınvalidem yapıştı kaldı bi de babam şehir dışından geldi mecbur kalıyo o da kaldı ama sağolsun düşüncesizlikte çığır açtı annem temizlik yaparken peşinde geziyo uyucam diyorum yatağıma oturuyo muhabbete başlıyo emzirme koltuğumdan kalkmıyo bebek kavgası yapıyolar resmen annemle en son o bebeği beşiğe yatırdı bi baktım tülbent kızımın ağzını burnunu kapamış evden kovasım var eşim de herşey söyledi ama anlamamazlıktan geliyo Allah sabır versin canım sana da akşamları sinirden ağlıyorum sütüm kesilmesin diye dua ediyorum bi yandan
Ahh kuzum ya napcaz bilmiyorum. Opup duruyorlar zeynebi. Esime soyledim uyar diye tamam dedi. Baktim hala devam ediyorlar. Bugun saglik ocagindan donuste soyledin mi sen opmeyin diye dedim. Yok soylemedim opmuyor ki dedi. Nasil opmuyorlar annen opup duruyor dedim. Dogum oncesinde kac kez soyledim eger simdi ben soylersem cok agir konuscam oyle de olsun istemiyorum dedim. Daha ben 1 kez bile dudagimi degdirmedim onlarda opmesin dedim. Umarim bu kez anlamistir ve uyarir. Bide kucaga alistirmaya calisiyor resmen kizi. Neymis kucakta sikica sarip sallayinca cabuk uyurmus. Kucaga alisacak sonra buyuyunce de ister basa cikamayiz diyoruz esimle hala kendi bildigini savunuyor. Annem 1 hafta yanimdaydi kadin dogru duzgun kucagina bile almadi. Dun gitmeden zorla kucagina verdim onda da 5 dk tutmadi kadin. Benim dusuncemin ne oldugunu anladi hak verdi cunku. Bide bunlara anlatabilsem :sinirli:

Bizimde gecti canim. Sutum cogalip sik sik emmeye baslayinca hem sariliktan kurtulduk hem mamadan :halay:

DIPTISDIPTIS DIPTISDIPTIS canım rüzgar çok tatlı çok da hınzır gülmüş. uzun sağlıklı ömrü olsun. bu arada sezeryan ağrısı ilk başta bende hiç geçmicek sandım şimdi çok rahatım. eğilip ayakkabı mı giyebiliyorum hamilelik te bile giyemiyordum düşün. hepsi geçer. bende bebiş uyudukça arada uyuyorum çok iyi geliyor sağlıkla kal

Masallah allah anali babali buyutsun canim. Kurtuldunuz ya onemli olan o. Ya bu bebislerin hepsi birbirine benziyor. Hepsi cok tatli masallah subhanallah

oy maaşallah paşaya yaaa,şuan hayal edemiyorum benim karnımdada bu kadar bi bebek mi var? yakında kucağmda mı olacak? böyle gördükçe sizinkileri daha da sabırszlanıyorum ama bi şok olcam heralde kucağma geldiğinde

Ahh kuzum ya napcaz bilmiyorum. Opup duruyorlar zeynebi. Esime soyledim uyar diye tamam dedi. Baktim hala devam ediyorlar. Bugun saglik ocagindan donuste soyledin mi sen opmeyin diye dedim. Yok soylemedim opmuyor ki dedi. Nasil opmuyorlar annen opup duruyor dedim. Dogum oncesinde kac kez soyledim eger simdi ben soylersem cok agir konuscam oyle de olsun istemiyorum dedim. Daha ben 1 kez bile dudagimi degdirmedim onlarda opmesin dedim. Umarim bu kez anlamistir ve uyarir. Bide kucaga alistirmaya calisiyor resmen kizi. Neymis kucakta sikica sarip sallayinca cabuk uyurmus. Kucaga alisacak sonra buyuyunce de ister basa cikamayiz diyoruz esimle hala kendi bildigini savunuyor. Annem 1 hafta yanimdaydi kadin dogru duzgun kucagina bile almadi. Dun gitmeden zorla kucagina verdim onda da 5 dk tutmadi kadin. Benim dusuncemin ne oldugunu anladi hak verdi cunku. Bide bunlara anlatabilsem :sinirli:
bizde aileler olmayınca yabancılara da öpmeyin diye kolaylıkla diyorum.hatta kucağımda baktırıyorum. eline değen de olursa hemen içeri kaçıp ellerini yıkıyorum. çünkü elleri sürekli ağzında bebişimin. düşünce sıfır canım direk söyle bence

Maşallah çok tatlı Allah analı babalı büyütsün. Hayırlı ve güzel bir ömrü olsun. Bizde yarın kavuşacağız inşallah :)

cnm hayirli olsun masallh kuzuya ...sana da cok gecmis olsun

Merhaba arkadaşlar bugün kontrolüm vardı bebeğim gayet iyi keyfi yerinde beyfendinin 3 kilo 100 gram olmuş
Daha kanala girmemiş sanırım girmeye de niyeti yok :) nst de sancıda çıkmadı doktorum son güne kadar beklicez gibi görünüyor dedi bu arada rahim ağzını ölçtü başlarda sıkıntı yaşamamıştım o sebepten maşallah oda 3.7 cm civarı çıktı doktorumda şaşırdı çok ve herşey güzel görünüyor dedi haftaya kontrolüm var işte bakalım bol bol yürü dedi bi canımı sıkan bayram haftası da kontrol olmam lazım ama resmi tatil mecbur 19 eylülde gidicem zaten doğum 23 eylül görünüyor nasıl olucak bilmem inşallah bayramda gelmez bizim ki
Benim gibi kontrolü normalde bayrama gelipte sonrasına kalan varmı arkadaşlar

Benm bebişte de yüzünde sarılık var dedi ama 6. Günü artık yayılmaz dedi doktor gözünde de var gibi henüz geçmedi ama bakalım cuma tekrar kontrol var inşallah artmadan atlatırlar
benim kizda da az var cuma birdaha kontrol var ins azalir iyice 2 saate 1 emziriom zombi oldum resmen

Oyyy şu tatlılığa bakın:KK200: hoşgeldin mirza aras:nazar: maşallah sana:nazar: canım seninde gözün aydın sağlıkla büyüsün inşallah:KK36:

Back