• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Ahh canım bende öyleyim hiç belirtim yok sanki hiç doğmayacak gibime geliyo günümüz yakın gelmezse de bir şekilde dogurtacaklar suni sancı falan olursa çok tırsiyorum Rabbim yardımcımız olsun
Belirti olmamasi sinir bozucu zaten... Insanin hic mi sancisi olmaz yaaa ... Bakalim ne diyecek doktor :/

aramızda doğum iznine ayrılamayan var mıııııı.....
ben hala çalışıyorum. pztesi için yıllık iznimden aldım salı da 30 ağustos haftasonuyla birleştirip 4 günde ev işlerini ve bebek cicilerini halledeceğim. tüm yaz ev kapalıydı annemde kaldığım için. müdürüm çarşamba doğum olmazsa gel diyor. bıktım artık taşeron olmaktan.:KK61:
yok artık doğum olmazsa gel ne demek yahu?

Kizlar slm uzun suredir giremedim baya gelismeler olmus :) bizde dun dr kontrolune gittik cati muayenesi yapti ve sonuc olark sezeryan dedi. Gun verdi. Sezeryan sonrasi dikisler fln nasi oluo zor mu uzunlugu fln kac cm oluo dikislrn .

kızlar merhaba, benimde bebek aşağı inemiyor bir türlü, sezeryan gözüküyor sanırım. doktorum normal doğumcu ama aşağı inemediği için sezeryan olabilir dedi. tam da 40.haftam bayrama denk geliyor. işin kötüsüde bayramda doktorum tatilde. nasıl yapsam bilemedim :KK17:

Arkadaşlar merhaba, sabah kalktıgımda vajinadan yoğun bi akıntı hissettim ama çamaşırı kontrol ettiğinde ıslaklık oldugunu gördüm, hic sancı yok, 2 gündür bel ağrısı var gelip giden o kadar arada da düzensiz.kasiLmalar, arkadaslarin dediği gibi yoğun bi su da değildi, çok azdı, doktora gideceğim zaten ama önce size sormak istedim

kızlar merhaba, benimde bebek aşağı inemiyor bir türlü, sezeryan gözüküyor sanırım. doktorum normal doğumcu ama aşağı inemediği için sezeryan olabilir dedi. tam da 40.haftam bayrama denk geliyor. işin kötüsüde bayramda doktorum tatilde. nasıl yapsam bilemedim :KK17:
Bayramdan hemen önceki cmt si doktorun çalışıyor mu canım, ya da içerebileceği nöbetçi bir doktor var mi

Bayramdan hemen önceki cmt si doktorun çalışıyor mu canım, ya da içerebileceği nöbetçi bir doktor var mi
nöbetçi kadın doğumcu olacak evet, bayramdan önceki cmt çalışıyor mu bu cumartesi öğreneceğiz. ama ben kendi doktorumla devam etmek istiyorum, bir yandan da erken alınsın istemiyorum. ne zaman gelmek isterse bebek diyorum. hem daha ele avuca gelir kızım.

Arkadaşlar merhaba, sabah kalktıgımda vajinadan yoğun bi akıntı hissettim ama çamaşırı kontrol ettiğinde ıslaklık oldugunu gördüm, hic sancı yok, 2 gündür bel ağrısı var gelip giden o kadar arada da düzensiz.kasiLmalar, arkadaslarin dediği gibi yoğun bi su da değildi, çok azdı, doktora gideceğim zaten ama önce size sormak istedim
hadi bakalım hayırlısı, bakalım doktorunuz ne diyecek.

Kızlaaar:KK53:

Eki Görüntüle 1878829

Bolbol uykusuz ve emikli bir sabahtan merhaba :KK45:
Hepinize çok çok teşekkür ederiz.
Öncesindeki uykusuzluk ve doğum vs birleşince baya şaftım kaydı. Fırsat buldukça uyuyorum. 1-2 saat bile yetiyor:KK51:
Bugün kontrolümüz var hastaneye gideceğiz. Şimdilik bir sıkıntımız görünmüyor.
Ben biraz daha toparladım ama sezeryan biraz hırpaladı beni:olamaz: fazla hareketli bir insan olunca yatmak istemiyor ve acı çekiyorum:kızgın:
Aldığım 3 ayrı pijama takımı vardı 1 tanesini bile giymedim :KK70:
Full gecelik modu takıldım. Hastanede en çok iç gömlek kullandık bebişe. 3 tane 5li takım yetti.
Yanınıza mutlaka göğüs kremi alınız!:KK51: Ve fırsat buldukça telefonu kenara fırlatıp 10 dk bile olsa uyuyun:KK45:

O nasil capkin bakis oyle... Masallah yaaa coook tatli annesi. Yirimm

Canım hamilelik seni yormuş, bunalmış olabilirsin ama inan ne kadar kalsa o kadar iyi karnında. 37 çok bi hafta değil ki. Artık prematürelikten çıkıyor diye onları dünyaya gelmeye zorlamayalım sabredelim inşallah. Zaten doktorlar izin vermez de. Suni sancının işe yaraması için rahim ağzının açıklığından ziyade incelmesi gerekiyormuş. Daha olmamıştır muhtemelen sende ve suni sancı işe yaramadığında sezeryane alınıyor biliyorsun. Diğer yorulan sıkılan ve bebeğine bir an önce kavuşmak isteyen öannelere de söylemek isterim. Benim iki tane çocuğum var. Biri 5 biri 1.5 yaşında. Bel fıtığım var ve ayağa ilk kalktığımda çok uzun süre hareket edemiyorum. Kilom çok, Adana civarında yaşıyorum. Yani aşırı sıcak. 40.haftaya girdim bugün itibariyle. Zorlanıyorum ben de ama doktorun 40hafta dolmadan suni sancı lafını edeceğini düşünmüyorum. Hiç söz etmedi çünkü. Sizler de sabredin, zamanı gelince doğacaklar. Sezeryan olacaksanız mümkün olduğu kadar doğum gününe yakın bir tarih almaya çalışın. Naçizane..
Biliyorm bende 23. Haftadan beri yatıyorm yatarak yemek yedim hiç kalkmadım rahmin açılması benim kolay bebek sadece dikişlerde durmus rahim boyum 17mm dikişler alınsa zaten sancı büyük bi ihtimalle başlar bide kaldıkça korkuyorm benim 3 kaybim var bu saatten sonra içerde olması daha tehlikeli gibi geliyor bana zaten dr 8 9 eylül dedi doğurtum tatile çıkacam dedi

Belirti olmamasi sinir bozucu zaten... Insanin hic mi sancisi olmaz yaaa ... Bakalim ne diyecek doktor :/
Canım benim doktor 40 haftayı dolduralım gelmezse suni sancı falan dedi senin doktorun ne diyecek çok merak ettim canım doktor dan çıkınca yaz hatta beni alıntı yap merak ettim doktorunun görüşünu

Eki Görüntüle 1878829

Öncesindeki uykusuzluk ve doğum vs birleşince baya şaftım kaydı. Fırsat buldukça uyuyorum. 1-2 saat bile yetiyor:KK51:
Ben biraz daha toparladım ama sezeryan biraz hırpaladı beni:olamaz: fazla hareketli bir insan olunca yatmak istemiyor ve acı çekiyorum:kızgın:
Full gecelik modu takıldım. Hastanede en çok iç gömlek kullandık bebişe. 3 tane 5li takım yetti.
Yanınıza mutlaka göğüs kremi alınız!:KK51: Ve fırsat buldukça telefonu kenara fırlatıp 10 dk bile olsa uyuyun:KK45:
merhaba çok şeker maşallah:nazar: bir şey sorcam sezeryanda depend çamaşır kullanılıyor mu yanımda bulundursam mı:KK37: yada normal çamaşır ve orkid yeterlimi:)

Eki Görüntüle 1878829

savulun kızlarrrr rüzgar geliyooo,çok can yakacak çapkınn:cool::cool:

Ewet arkadaşlar bu gece 9 ayımın son gecesi...
Şuan içimde canımı acıtarak oynayan oğlumu yarın kucağıma alicam. Hem çok mutluyum, heyecanliyim hem de çok stresliyim çünkü başıma gelecekleri biliorum :)
Ama hepsi gecicek herşeyin yerini iki evladımın huzuru kapliyacak.. (rabbim vicdanı ve mermaheti olup isteyen herkese nasip etsin inşallah )
Son kez tıka basa yedim 9 ayın finalini gerçekleştirdim yani :KK70:
Yemek içmek yok artık :stop:
Yarın sabah saat 7de hastanede olucam muhtemelen 10 da odamda olurum. Toparlanır toparlanmaz ilk fırsatta sizlere oğlumla merhaba dicez :KK68:
Hoşçakalın hepinizi sewgiyle kucaklıyorum dualarınızı bekliorum..
canım Allah kurtarsın muhtemelen şu saatlerde bebişin kollarındadır,heyecanla bekliyoruz haberlerini:anne:

Eki Görüntüle 1878829

ahaayy ben senin o çapkın bakışını yerimmm bin kere maşallah canim gözlerden belli "annemi uyutmuyoruum nihaha" der gibi bakiyo:halay: Allah sağlıklı ömür versin.
Göğsüne hangi kremi kullandin canim? Benim doguma 10 gün civari falan var simdiden ucu acio

Seni cok iyi anliyorum benimde ikinci cocuk ve 3.aydan itibaren agrim oluyor ve dr.her seferinde normal ikinci gebelikler daha zor gecer diyo :/
Bu ara birde sanki igne batiyor gibi oluyor bebekten mi yoksa enfeksiyon mu var anlayamadim gerci enfeksiyon belirtim yok ama bilemedim
seninle tarihlerimizde yakin :) dogum nezaman olacak kismetse,benim 22eylul kismetse

Benim de durum aynı, 2.bebek ve aylardır kemiklerim ayrılıyor gibi ağrıyor. İlginç ama yürüyüş iyi geliyor, sanki yatınca hiç kalkamıyorum. Benim doğum hedef 24 eylül, normal diye bekliyoruz bakalım. İnşallah bayrama gelmez

Back