• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Kızlaaar:KK53:

Eki Görüntüle 1878829

Bolbol uykusuz ve emikli bir sabahtan merhaba :KK45:
Hepinize çok çok teşekkür ederiz.
Öncesindeki uykusuzluk ve doğum vs birleşince baya şaftım kaydı. Fırsat buldukça uyuyorum. 1-2 saat bile yetiyor:KK51:
Bugün kontrolümüz var hastaneye gideceğiz. Şimdilik bir sıkıntımız görünmüyor.
Ben biraz daha toparladım ama sezeryan biraz hırpaladı beni:olamaz: fazla hareketli bir insan olunca yatmak istemiyor ve acı çekiyorum:kızgın:
Aldığım 3 ayrı pijama takımı vardı 1 tanesini bile giymedim :KK70:
Full gecelik modu takıldım. Hastanede en çok iç gömlek kullandık bebişe. 3 tane 5li takım yetti.
Yanınıza mutlaka göğüs kremi alınız!:KK51: Ve fırsat buldukça telefonu kenara fırlatıp 10 dk bile olsa uyuyun:KK45:
Masallah canim nekadarda tatli Ayyy biran önce dogursakda kurtulsak artik bebisleri görünce icim gidiyor biran önce sancilarim tutsun die dua ediyorum

Eki Görüntüle 1878829

Öncesindeki uykusuzluk ve doğum vs birleşince baya şaftım kaydı. Fırsat buldukça uyuyorum. 1-2 saat bile yetiyor:KK51:
Ben biraz daha toparladım ama sezeryan biraz hırpaladı beni:olamaz: fazla hareketli bir insan olunca yatmak istemiyor ve acı çekiyorum:kızgın:
Full gecelik modu takıldım. Hastanede en çok iç gömlek kullandık bebişe. 3 tane 5li takım yetti.
Yanınıza mutlaka göğüs kremi alınız!:KK51: Ve fırsat buldukça telefonu kenara fırlatıp 10 dk bile olsa uyuyun:KK45:
Masallah ruzgar adi gibi girmis hayatiniza sutu bol gazi az uykusu bol olsun insallah

ayyy ama seni yormasinlaarr :110: perşembe günü güzel haberlerin gelsin canım inşallah..Biz de kızımla kaşınıp duruyoruz bakalım kolestaz belirtilerine cok benzio ama bugün öğleden sonraya belli olur ne olup ne bittiği inşallah kuzum..Kolestazda bebegin kakasini yeme ihtimali varmis surekli hareket takibi yapiorum uykuya hasret :uykucu: Sona yaklastikca sabrım tukenio Allah affetsin :110: Hayırlısıyla bi koklasaydik yavrulari :KK16:
Teşekkür ederim canım, çok geçmiş olsun sana da, inşallah test sonuçları temiz çıkacaktır, hiç bozma moralini, sonuna kadar geldik, hayırlısıyla alacağız inşallah kıcaklarımıza da, güzel haberlerini bekliyorum bugün ben de, sevgiler tatlım...

Eki Görüntüle 1878829

Bildiğin gülücük atıyor, hem de çapkın çapkın bakışlarlaaa, yerim ben onuuu, maşallah canım , çok tatlıı Rüzgar oğlan:KK200::nazar:

Teşekkür ederim canım, çok geçmiş olsun sana da, inşallah test sonuçları temiz çıkacaktır, hiç bozma moralini, sonuna kadar geldik, hayırlısıyla alacağız inşallah kıcaklarımıza da, güzel haberlerini bekliyorum bugün ben de, sevgiler tatlım...
inşallah canım ogleden sonra güzel haberlerle doneriz insallah..sen de kendini cok yorma baktın ecnebiler seni cok yoruyo hemen karnini göster otur :anneadayı:

inşallah canım ogleden sonra güzel haberlerle doneriz insallah..sen de kendini cok yorma baktın ecnebiler seni cok yoruyo hemen karnini göster otur :anneadayı:
:))) inşallah canım. Büyük bir pazarlığın içerisindeyiz ecnebilerle , bebeğimi kullanıp ciddi pazarlıklar yapıyoruz:halay:" eşimi yormayın, uğraştırmayın, bu kadar stres fazla ona bu gidişle pazarlığı ambulansta bitireceğiz " diyor eşim:KK70:yarın akşama uğurluyoruz, bakalım misafirleri, olaysız biter toplantı inşallah, öpüyoruz sizi de canım.

:))) inşallah canım. Büyük bir pazarlığın içerisindeyiz ecnebilerle , bebeğimi kullanıp ciddi pazarlıklar yapıyoruz:halay:" eşimi yormayın, uğraştırmayın, bu kadar stres fazla ona bu gidişle pazarlığı ambulansta bitireceğiz " diyor eşim:KK70:yarın akşama uğurluyoruz, bakalım misafirleri, olaysız biter toplantı inşallah, öpüyoruz sizi de canım.
ahaha eşin haklı baktın pazarlık istediğin gibi gitmiyo olay cikacak gibi hemen ayy ben bi fena oluyorum doguruyorum galiba dersin iş tamam :KK48: yarınki kontrolünde güzel haberler al da gerisi bebisin sansina ii olur insallah kuzum kismetleriyle geliolar minik melekler:anne: Sen doğum iznine niye ayrilmadin kuzum sonrasina mi kullanacaksin?

Biliyorm bende 23. Haftadan beri yatıyorm yatarak yemek yedim hiç kalkmadım rahmin açılması benim kolay bebek sadece dikişlerde durmus rahim boyum 17mm dikişler alınsa zaten sancı büyük bi ihtimalle başlar bide kaldıkça korkuyorm benim 3 kaybim var bu saatten sonra içerde olması daha tehlikeli gibi geliyor bana zaten dr 8 9 eylül dedi doğurtum tatile çıkacam dedi
Bilmiyordum Allah yardımcın olsun canım. İnşallah sağlıkla hayırla kucağımıza alırız. Genel olarak sıkıldık ya Eylül anneleri olarak bebeklerimiz sağlıklı mı, doğum nasıl olacak, ne zaman olacak, ikimiz de sağlıklı kavuşacak mıyız birbirimize diye düşünmek ve beklemekten =) önce kendime sonra naçizane size söylemek istedim

Bugun doguracaklar ne yaptilar acaba merak icerisindeyim.:KK17: gecenlerde normal dogum ve sezaryen videolari izledim cok korkuyorum kurbanliklar gibi bekliyoruz keske izlemeseydim :KK17::KK64:
:))) keske izlemeseydin bencede
Ben sezaryen olacagim icin normal dogum izliyorum ama sezaryen asla izlemiyorum
ilk dogumumdan sonra esim izletmisti :))benidemi boyle yaptilar diye uxun sure kendime gelememistim
bu yuzden simdiki dogumumda uyuyup uyumamakta kararsizim :/

Eki Görüntüle 1878829

Masallah canim yaa. Senin oglan annesinin fotografci oldugunu biliyor sanirim. Cok guzel pozlar veriyor. Bizim dogru duzgun bir fotomuz olamadi daha

merhaba çok şeker maşallah:nazar: bir şey sorcam sezeryanda depend çamaşır kullanılıyor mu yanımda bulundursam mı:KK37: yada normal çamaşır ve orkid yeterlimi:)
Canim ben dependi cok kullandim. Hatta asiri bir kanamam olmadigi halde camasir ve pedden daha rahat hissettigim icin evdeyken bile onu kullandim. Kesinlikle tavsiye ederim

Eki Görüntüle 1878829

Masallah Allah gülüşünü hiç bozmasın capkin bakıyor annesi bu pasa

Back