Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Ahh canım bende öyleyim hiç belirtim yok sanki hiç doğmayacak gibime geliyo günümüz yakın gelmezse de bir şekilde dogurtacaklar suni sancı falan olursa çok tırsiyorum Rabbim yardımcımız olsun
Belirti olmamasi sinir bozucu zaten... Insanin hic mi sancisi olmaz yaaa ... Bakalim ne diyecek doktor :/

yok artık doğum olmazsa gel ne demek yahu?

Kizlar slm uzun suredir giremedim baya gelismeler olmus :) bizde dun dr kontrolune gittik cati muayenesi yapti ve sonuc olark sezeryan dedi. Gun verdi. Sezeryan sonrasi dikisler fln nasi oluo zor mu uzunlugu fln kac cm oluo dikislrn .

kızlar merhaba, benimde bebek aşağı inemiyor bir türlü, sezeryan gözüküyor sanırım. doktorum normal doğumcu ama aşağı inemediği için sezeryan olabilir dedi. tam da 40.haftam bayrama denk geliyor. işin kötüsüde bayramda doktorum tatilde. nasıl yapsam bilemedim

Arkadaşlar merhaba, sabah kalktıgımda vajinadan yoğun bi akıntı hissettim ama çamaşırı kontrol ettiğinde ıslaklık oldugunu gördüm, hic sancı yok, 2 gündür bel ağrısı var gelip giden o kadar arada da düzensiz.kasiLmalar, arkadaslarin dediği gibi yoğun bi su da değildi, çok azdı, doktora gideceğim zaten ama önce size sormak istedim

Bayramdan hemen önceki cmt si doktorun çalışıyor mu canım, ya da içerebileceği nöbetçi bir doktor var mi

Bayramdan hemen önceki cmt si doktorun çalışıyor mu canım, ya da içerebileceği nöbetçi bir doktor var mi
nöbetçi kadın doğumcu olacak evet, bayramdan önceki cmt çalışıyor mu bu cumartesi öğreneceğiz. ama ben kendi doktorumla devam etmek istiyorum, bir yandan da erken alınsın istemiyorum. ne zaman gelmek isterse bebek diyorum. hem daha ele avuca gelir kızım.

hadi bakalım hayırlısı, bakalım doktorunuz ne diyecek.

O nasil capkin bakis oyle... Masallah yaaa coook tatli annesi. Yirimm

Biliyorm bende 23. Haftadan beri yatıyorm yatarak yemek yedim hiç kalkmadım rahmin açılması benim kolay bebek sadece dikişlerde durmus rahim boyum 17mm dikişler alınsa zaten sancı büyük bi ihtimalle başlar bide kaldıkça korkuyorm benim 3 kaybim var bu saatten sonra içerde olması daha tehlikeli gibi geliyor bana zaten dr 8 9 eylül dedi doğurtum tatile çıkacam dedi

Belirti olmamasi sinir bozucu zaten... Insanin hic mi sancisi olmaz yaaa ... Bakalim ne diyecek doktor :/
Canım benim doktor 40 haftayı dolduralım gelmezse suni sancı falan dedi senin doktorun ne diyecek çok merak ettim canım doktor dan çıkınca yaz hatta beni alıntı yap merak ettim doktorunun görüşünu

merhaba çok şeker maşallah bir şey sorcam sezeryanda depend çamaşır kullanılıyor mu yanımda bulundursam mı yada normal çamaşır ve orkid yeterlimi:)

savulun kızlarrrr rüzgar geliyooo,çok can yakacak çapkınn

canım Allah kurtarsın muhtemelen şu saatlerde bebişin kollarındadır,heyecanla bekliyoruz haberlerini

ahaayy ben senin o çapkın bakışını yerimmm bin kere maşallah canim gözlerden belli "annemi uyutmuyoruum nihaha" der gibi bakiyo Allah sağlıklı ömür versin.
Göğsüne hangi kremi kullandin canim? Benim doguma 10 gün civari falan var simdiden ucu acio

Benim de durum aynı, 2.bebek ve aylardır kemiklerim ayrılıyor gibi ağrıyor. İlginç ama yürüyüş iyi geliyor, sanki yatınca hiç kalkamıyorum. Benim doğum hedef 24 eylül, normal diye bekliyoruz bakalım. İnşallah bayrama gelmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…