• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Hanımlar ben doğurmak istiyorm artık kaldıkça çok korkuyorum bu perşembe 37.hafta bitiyo kontrlümde var bu perşembe dr desem suni sancı verse bebekte bi sıkıntı çıkmaz bence serkajlıyım ciğrer geliştiriciyi23 24 .haftalarda yapmıştık ciğeri gelişmiş gecen hafta 3 kilo olmuştu siz ne diyorsunuz erken mi sizce
arkadasim sen bilirsin tabiki ama bebegin anne karninda gecirdigi bir gun bile disardaki bikac gune bedel.egerki bir sıkıntı yoksa kendi gelene kadar bekle derim.vucut direnci iyice artar minnak bebegin

Dogum yapan arkadaslar oldu isimlerinizi tek tek alintilayamadim ne olur kusura bakmayin hepinizin gözü aydin olsun inşallah hayirli evlat olur sizlere. Benim dr son haftaya veriyor sezeryan gününü o da bayram dönüşü oluyor. Ikinci gebelik olduğu icin tekrar sezeryan olucam ama bu biraz daha agrili geciyor her sabah uyandigimda vajina agrisi ile uyaniyorum dr normal diyor dinlen diyor ama dinlenmek ne mümkün

Dogum yapan arkadaslar oldu isimlerinizi tek tek alintilayamadim ne olur kusura bakmayin hepinizin gözü aydin olsun inşallah hayirli evlat olur sizlere. Benim dr son haftaya veriyor sezeryan gününü o da bayram dönüşü oluyor. Ikinci gebelik olduğu icin tekrar sezeryan olucam ama bu biraz daha agrili geciyor her sabah uyandigimda vajina agrisi ile uyaniyorum dr normal diyor dinlen diyor ama dinlenmek ne mümkün
Seni cok iyi anliyorum benimde ikinci cocuk ve 3.aydan itibaren agrim oluyor ve dr.her seferinde normal ikinci gebelikler daha zor gecer diyo :/
Bu ara birde sanki igne batiyor gibi oluyor bebekten mi yoksa enfeksiyon mu var anlayamadim gerci enfeksiyon belirtim yok ama bilemedim
seninle tarihlerimizde yakin :) dogum nezaman olacak kismetse,benim 22eylul kismetse

Seni cok iyi anliyorum benimde ikinci cocuk ve 3.aydan itibaren agrim oluyor ve dr.her seferinde normal ikinci gebelikler daha zor gecer diyo :/
Bu ara birde sanki igne batiyor gibi oluyor bebekten mi yoksa enfeksiyon mu var anlayamadim gerci enfeksiyon belirtim yok ama bilemedim
seninle tarihlerimizde yakin :) dogum nezaman olacak kismetse,benim 22eylul kismetse
Canim benimki batma degil de agri seklinde oluyor kemiklerim aciyor sanki. Dr sen karar ver gününe dedi 20 ya da 21 eylül düşünüyorum bi aksilik cikmazsa. Erkek çocuğunu geç aliyorum dedi dr. Kizimda cok rahatmisim bu cok agrili kasilmali geciyor Allah yardim etsin inşallah bize. Sen de bi idrar tahlili yaptirsaydin keske inşallah enfeksiyon yoktur

Merhaba hanımlar
Eylül annesi olacağımı düşünerek katıldığım bu grubu Ağustos annesi olarak tamamladım:) 24 Ağustos günü 37+1 haftalikken aniden suyum gelmesi sonucu sezaryen doguma alındım. Hayırlısı böyleymiş çok şükür bebeğimiz sağlıklı doğdu. Allah hepinize yardım etsin sizlerde bebeklerinizi sağ salim kucağınıza alın inşallah...

Hanımlar ben doğurmak istiyorm artık kaldıkça çok korkuyorum bu perşembe 37.hafta bitiyo kontrlümde var bu perşembe dr desem suni sancı verse bebekte bi sıkıntı çıkmaz bence serkajlıyım ciğrer geliştiriciyi23 24 .haftalarda yapmıştık ciğeri gelişmiş gecen hafta 3 kilo olmuştu siz ne diyorsunuz erken mi sizce
Canım hamilelik seni yormuş, bunalmış olabilirsin ama inan ne kadar kalsa o kadar iyi karnında. 37 çok bi hafta değil ki. Artık prematürelikten çıkıyor diye onları dünyaya gelmeye zorlamayalım sabredelim inşallah. Zaten doktorlar izin vermez de. Suni sancının işe yaraması için rahim ağzının açıklığından ziyade incelmesi gerekiyormuş. Daha olmamıştır muhtemelen sende ve suni sancı işe yaramadığında sezeryane alınıyor biliyorsun. Diğer yorulan sıkılan ve bebeğine bir an önce kavuşmak isteyen öannelere de söylemek isterim. Benim iki tane çocuğum var. Biri 5 biri 1.5 yaşında. Bel fıtığım var ve ayağa ilk kalktığımda çok uzun süre hareket edemiyorum. Kilom çok, Adana civarında yaşıyorum. Yani aşırı sıcak. 40.haftaya girdim bugün itibariyle. Zorlanıyorum ben de ama doktorun 40hafta dolmadan suni sancı lafını edeceğini düşünmüyorum. Hiç söz etmedi çünkü. Sizler de sabredin, zamanı gelince doğacaklar. Sezeryan olacaksanız mümkün olduğu kadar doğum gününe yakın bir tarih almaya çalışın. Naçizane..

Son düzenleme:
Merhaba hanımlar
Eylül annesi olacağımı düşünerek katıldığım bu grubu Ağustos annesi olarak tamamladım:) 24 Ağustos günü 37+1 haftalikken aniden suyum gelmesi sonucu sezaryen doguma alındım. Hayırlısı böyleymiş çok şükür bebeğimiz sağlıklı doğdu. Allah hepinize yardım etsin sizlerde bebeklerinizi sağ salim kucağınıza alın inşallah...
Hayırlı olsun :) darısı basimiza

Merhaba hanımlar
gözün aydın canım, hep mutlu olun inşallah.

Resmen yarin oglen 1de dogum yapiyorum ya hala inanmakta gucluk cekiyorum. Eylul anneligini 1gunle kaciriyorum.
9ay nasil gececek diyordum geciyormus hakikaten.
Bu gece dualarinizda beni de unutmayin arkadaslar ben de herkese dua edicem. Toparlaninca detaylari yazarim sizlere:KK19:
sağlıklı güzel ve kolay bir doğumun olsun umarım. haberlerini bekliyoruz canım.

Resmen yarin oglen 1de dogum yapiyorum ya hala inanmakta gucluk cekiyorum. Eylul anneligini 1gunle kaciriyorum.
Bu gece dualarinizda beni de unutmayin arkadaslar ben de herkese dua edicem. Toparlaninca detaylari yazarim sizlere:KK19:
Ayyy çok güzel bi duygu olsa gerek canimm Allah yardimciniz olsun dualarimiz seninle :KK200:

Doğum yapanlar bebeklerinizi kontrole ilk ne zaman goturdunuz ya da gotureceksiniz? Sarılık için test ne zaman yapılıyor? Korkuyorum sarılık olmasından :KK43:

5. Gun kontrole cagrilmistik. Hem topuk kani hem tarti hem sarilik kontrolu hem de isitme testi yapildi. Besleniuosa cok uykucu degilse korkma sariliktan canim.

Merhaba hanımlar

Ayni gun gelmis meleklerimiz saglikla buyusun insallah canim :))

Saglikla gelsin canim minigin dualarimmiz seninle..

Dr um 37. Yada 38. Haftada alıyoruz kolestazi ise dedi. Eğer çıksaydı 2-3 gün sonra alırdık dedi.
Ha ama benim 38+4 olacak yarın canim inşallah bi sorun çıkmaz hareketleri çok şükür ii gibi ama takip edicem diye uyumamaya çalışıyorum cok uykum var uyuyunca ya bişey olursa Allah korusun:110: Yarin bi olsaydı hayırlısıyla

Ewet arkadaşlar bu gece 9 ayımın son gecesi...
Şuan içimde canımı acıtarak oynayan oğlumu yarın kucağıma alicam. Hem çok mutluyum, heyecanliyim hem de çok stresliyim çünkü başıma gelecekleri biliorum :)
Ama hepsi gecicek herşeyin yerini iki evladımın huzuru kapliyacak.. (rabbim vicdanı ve mermaheti olup isteyen herkese nasip etsin inşallah )
Son kez tıka basa yedim 9 ayın finalini gerçekleştirdim yani :KK70:
Yemek içmek yok artık :stop:
Yarın sabah saat 7de hastanede olucam muhtemelen 10 da odamda olurum. Toparlanır toparlanmaz ilk fırsatta sizlere oğlumla merhaba dicez :KK68:
Hoşçakalın hepinizi sewgiyle kucaklıyorum dualarınızı bekliorum..

Back