Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306

son 1 güne kadar kullanacakmışım ilacı. aşılamayla oldu bizimki. bi de bebeğin iri olduğunu söylüyor. ben de tam alıştırmıştım kendimi normale. dr değiştirmek zorunda kaldım bi de bu saatten sonra bu dr a güvenmekten başka çarem de yok. bi daha ki randevuda tekrar konuşuruz dedi.

Canım Allah kavuştursun sizi de, ben sevgiliyken asker yolu bekledim, zordur bilirim, sizin için daha da zor, Rabbim sağlıkla hayırlısıyla kavuştursun inşallah, sanırım Ankarada asker eşin, Rabbim yardımcısı olsun tüm askerlerin, polislerin.

sinemnur Aynen ya doktora güvenmek sanırım bi zamandan sonra daha mantıklı bütün akrabalarımız bu sene sezeryan oldu aslında bizim normal doğum şansımız var ama hafif kanamamda olunca ben korktum ya,doktorla konuşcaz eşim kameraman olduğu için kan konusunda sıkıntısı yok,ameliyata girmesini istiorum beni sakin tutabilcek yegane insan o ihtiyacım var ona bakalım izin çıkarsa...büyük kavuşma desene,Allah ayırmasın sizi maşallah

Benim bebeğimde iri maşallah hem kilo olarak hem baş çevresi olarak 2 hafta kadar önden gidiyor ama biz son dk ya kadar normal denicez acil bir durumda sezeryana dönücez gerçekten bu doktorlar varya herşeye bi kılıf buluyorlar doğumumu tedavimi yapan doktorum yaptırıcak o da sezeryan der diye önceleri onunla hiç doğumu konuşmamıştık bu sebeple kaç doktor gezdim normal yaptıran biri olsun diye ama hepsi kestirip attı sezeryan dedi en son kendi doktorumla konuştum ve en baştan onunla konuşmadığıma pişman oldum çünkü doktorum normal olmaması için ciddi bir engelimiz yok bekleyip ona göre hareket edicez dedi :) çarşamba kontrolüm var bakalım neler konuşucaz bebeğim nasıl ne kadar olmuş görümcem rabbim hepimize hayırlı doğum nasip etsin inşallah

Allah hakkımızda hayırlısını versin canım, benim eşim duygusaldır, instagramdan doğum videosu paylaşıyorum da ağlamaklı oluyor adam, çaktırmamaya çalışıyor ama çok etkileniyor, doğumuma giremez, zannetmiyorumeşinin ki iyi cesaret, tebrik ederim, aslında o anlarda elimi tutsun ben de çok isterim.
Kavuştuk canım eşimle çok şükür, bebişler başka bir aşk yaratıyor arada, gün geçtikçe daha çok bağlanıyoruz birbirimize, daha çok özlüyoruz, Rabbim kimseyi sevdiğinden ayrı koymasın, amin

Son 1 gün ve ben sinir küpüyüm
Doğum öncesi agresifliği mi desem, insanların göstermelik yanındayız pışpışına mı uyuz oluyorum desem bilemedim. Adam gitti içeride tv karşısında çiğdem çitliyor
Akşama kadar çamaşır yıkadım yemek yaptım anam ağladı. Azıcık nazlatılmak istiyorum
Kafasını boşaltacakmış beyefendi. Doğum stresi varmış o kadar sinirliyimki odanın içinde ne var ne yok duvara fırlatıp parçalamak istiyorum
Manava karpuz almaya gidecek gibiyim, sanki çocuğu ben değil bunlar doğuracak

Benim enfeksiyon olunca öyle ağrım olmuştu tabi ama senin daha önce yaşadığın bi durum war ondan dolayı acile felan gitseydin keşke canım. Umarım ciddi birşey yoktur bekleme iki gün war daha..
Gittim doktora canım , sanırım evham yapmisim :) bir sorun sikinti yokmuş. Nst de 100lerde bi sanci cikti ama o da normal dediler. 10 gün icinde gelir dediler bakalım cani ne zaman isterse artık

Cati muaynesini her doktor yapiyor mu kizlar? Benim pazartesi randevum var 37.haftadayiz yapar mi acaba?
Bende 37 deyim canim iki hafta önce doktorum randevunu al 37. Haftada çatı kontrolü yapcaz dedi ve o gün geldi çattı yarin sabah randevum var bakalım doktor neler diyecek

Canim bende iğne kullaniyorum merak ettim 34. Haftada igneyi biraktin mi

slm kizlar biz aksam ustu 5 6 gibi hastaneden ayrildik cok sukur evimizdeyiz gaz cikaramadim diye lavman oldum iyi ki olmusum baya rahatlatti...benim kucuk zilli de meme delisi oldu cikti basima surekli emiyor ya uyutmuo beni..kendimi baya yorgun hissediyorum..cok sukur emiyor mutluyum ama benimde dinlenmem lazim

Gittim doktora canım , sanırım evham yapmisim :) bir sorun sikinti yokmuş. Nst de 100lerde bi sanci cikti ama o da normal dediler. 10 gün icinde gelir dediler bakalım cani ne zaman isterse artık
Ay iyi çok şükür hadi zamanında gelsin annesinide çok bekletmesin meleğin
100 lerde normal mi oluomus ben çok anlamıyorum su sancidan :)
Peki ne ağrısı acaba yaşadığın?

Bazı erkekler gerçekten hic anlamıyorlar gebelik psikolojiisni, eşler de bazen maalesef vurdumduymaz olabiliyor bizim kadar duygusal değiller, anlayamıyorlar empati kuramıyorlar o yüzden takılma canım streslenme son 1 günün, kendini üzüp yorma bence.

Ne zaman ilgiye ihtiyacım olsa eşime ihtiyacım olsa o zaman onun bana daha çok ihtiyacı olduğunu görüp benim ondan beklerken ona yapıyor olarak kendimi bulmam kadar çok sinirlenmissin
Onlar herzaman haklıdır canım hiç uğraşma kendini de boşa yıpratma

Gözün aydın canım ewinizede geldiniz demek. Ay çok güzel ya mis kokuodur şimdi buram buram ew...
Uyuduğu her anı iyi degerlendir canım allah kolaylık wersin en tatlı yorgunluklar bunlar..

Ay iyi çok şükür hadi zamanında gelsin annesinide çok bekletmesin meleğin
100 lerde normal mi oluomus ben çok anlamıyorum su sancidan :)
Peki ne ağrısı acaba yaşadığın?
Aslında kasıntı gibiydi, tam kasıldim dedim hastanede, nst de sancı 20lerden 100e cikti,şancı değil de kasılma diyim daha doğru olur ben de hic aci ağrı yoktu, 32. Haftada da gözüken sancılarda ağrı yoktu, hic anlamadigimdan endişelendim bu gece de. Doktor yalancı doğum sancısı dedi artik durdurmamizaa gerek yok dedi, olurmus sancilar, sen daha deneyimlisindir canım kasılmalara :))

Arkadaşım ya lavman ne oluyor duyuyorum da sormadım kimseye kalın bagırsağın temizlenmesi işlemi snaırım dmi netten araştırdığım kadarıyla. Her doğum yapacak kişiye yapılıyor mu? Yoksa bizim tercihimiz mi ? Hangi aşamada oluyor o ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…