Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
@rootstock canım çok tebrik ederim giremedim foruma Allah analı babalı büyütsün şanslı mutlu sağlıklı uzun ömürlü bi bebek olsun inşallah

Kızlar benim minik kozam da doğdu 24.08 21.50 de doğum hikayemi de bi ara yazarım inşallah şimdi toparlanmaya çalışıyorum 7 cm açıklıkla hastaneye gittim suyum gelmediği için de ne zaman gideceğime karar veremedim çok da rutin değildi çünkü sancılar annem kızınca arabaya atladık ve arabada sancılarım rutine bağladı çok kolay bi normal doğum oldu ama sonrasında kılcal damarımdaki bi çatlak sebebiyle çok kan kaybettim başımda en son doktorlar kanamamın nerden olduğunu anlyamadığı için panikti sonrasını hatırlamıyorum bayılmışım neyse ki doğru müdahalelerle şimdi iyiyim ama kendime gelene kadar bebeğime çoktan mamalar verilmiş şimdi emiyo ama sütüm gelmiyo uğraşıyorum inşallah emzirebilirim
Herşeye rağmen harika bi duygu kendimde olmamama rağmen tek duyduğum şey içerdeki kızımın ağlama sesiydi tek endişem ona kavuşamamak bakamamaktı
Allah herkese sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah herkes benden daha güzel daha sağlıklı bi şekilde kavuşur bebeğine
gözün aydın canım, güzel prensesin hoşgelmiş, sağlıklı mutlu olsun hep, yüzünden gülücükler eksilmesin. sana da çok geçmiş olsun, öpüyoruz sizi :KK68:

Arkadaşlar Emir Hamza'm saat 11 de doğdu:halay: genel anestezi oldum kendime çok kısa sürede geldim emzirdim doktorum plasentayi elle çıkarttığını söyledi :cry: şükür iyiyiz ikimizde darısı tüm bekleyen annelere :anne:
tebrik ederim canım, hoşgelmiş oğluşun, hep mutlu olsun inşallah, sana da çok geçmiş olsun :KK68:

Arkadaşlar daha önce de sormuştüm ama yanıt alamadım tecrübeli olan anneler lütfen cevaplayın, dünden beri karnımda bir ağrı var uzanınca geçmiyor fakat bebek hareketli yarin 36+0, arada bi kasılmalara oluyo olması gerektiği gibi ama sürekli olab ağrı takıldı aklıma, acile gitmeli miyim endişe mi ediyorum gaz sancısı vs olabilir mi, hic anlayamıyorum :( daha önce de 32. Haftada nstde 60 70lerde sancı cikmis hastaneye yatışım yapılmıştı ama onları da hic anlamamıştım

Arkadaşlarımla oglusumun kurabilerni de yaptık kızlar. Birlikte kapı susumuzude yapmıştık. Ewde sepetim wardı onuda ben susledim. Yarın hawlu terligim gelicek kalın taban onuda arkadaşımla suslicez. Şimdilik yaptıklarımı sizlerle paylasayım..

Eklentiler

• 20160826_200849.jpg
    20160826_200849.jpg
    65,4 KB · Görüntüleme: 131
  • 20160826_200906.jpg
    20160826_200906.jpg
    33 KB · Görüntüleme: 126
  • 20160826_183041.jpg
    20160826_183041.jpg
    38,3 KB · Görüntüleme: 129
arkadaşlar benim dr um çatı muayenesi yapmak istemiyor, ben normal doğum istiyorum,doğumda belli olur normal olup olmayacağı diyor bende engel varsa niye sancı çekeyim sezeryan olurum diyorum ama anlatamıyorum bu durumu yaşayan var mı

Sancı çekmen aslında iyi birşey bebek için. Bebeğin geleceği zamanda gelmesi çok önemli, doktorun belirlediği zamanda değil. Tam gelişimini sağlamış oluyor. Zaten temelde sezaryen, acil bir operasyon. Yani normal doğum olmuyorsa sezaryene alınıyor. Bence doktorunuz oldukça iyi bir karar vermiş. Onu dinleyin derim. Bir de sezaryene zaten son saniyede almıyorlar. Öyle son büyük sancılara gelmiyorsunuz genelde, korkulacak birşey olmuyor. Arkadaşım 5 cm açıklıkla sezaryene alınmıştı. Sancıları vardı, ama asıl sancılar zaten 5 cmden 10 cm'ye geçerken oluyor, bir de doğum sırasında :)

Arkadaşlar daha önce de sormuştüm ama yanıt alamadım tecrübeli olan anneler lütfen cevaplayın, dünden beri karnımda bir ağrı var uzanınca geçmiyor fakat bebek hareketli yarin 36+0, arada bi kasılmalara oluyo olması gerektiği gibi ama sürekli olab ağrı takıldı aklıma, acile gitmeli miyim endişe mi ediyorum gaz sancısı vs olabilir mi, hic anlayamıyorum :KK43: daha önce de 32. Haftada nstde 60 70lerde sancı cikmis hastaneye yatışım yapılmıştı ama onları da hic anlamamıştım
Canım karnındaki nasıl bi ağrı ?
Kasiklarda mı ağrı karnım derken yani anlayamadım. Doğum sancısı gibi ağrılar kasıkda hissedilir enfeksiyon ağrısı da kaskda hissedilir. Karın ağrısı genellikle gaz dan gelir. Bobrekle alakalı sıkıntı oldu mu hiç ?
Doktoruna gitseydin keşke için rahat ederdi..

Canım karnındaki nasıl bi ağrı ?
Kasiklarda mı ağrı karnım derken yani anlayamadım. Doğum sancısı gibi ağrılar kasıkda hissedilir enfeksiyon ağrısı da kaskda hissedilir. Karın ağrısı genellikle gaz dan gelir. Bobrekle alakalı sıkıntı oldu mu hiç ?
Doktoruna gitseydin keşke için rahat ederdi..
Tesekkur ederim cevap için, ağrı karnımın alt tarafında ve maalesef doktorum bu hafta tatildeydi pztsi dönecek, önceki sancıları da hissetmediğim için endişelendim acikcasi, vajinaya doğru da iki gündür bi ağrı var, tecrübesiz olduğum için hic anlayamıyorum, en ufak bişeyde doktora gitmek de istemiyrom ama maalesef iste tecrubesizlikten anlayamadim

Arkadaşlar çok şükür bebeğimiz doğdu sabah geldiğimde nstye bağladılar sancılarım başlamış 90ları gördük ilk sezeryan beni aldı doktorum sancım var diye. Ultrason da 3250 gözüküyordu 3600 doğdu 51 cm çok şükür iyi benimde sancılarım var henüz afedersiniz gaz çıkaramadım yürüyorum ama fayda etmedi henüz doğum yapanlara hayırlı olsun darısı yapmayanlara inşallah

Tesekkur ederim cevap için, ağrı karnımın alt tarafında ve maalesef doktorum bu hafta tatildeydi pztsi dönecek, önceki sancıları da hissetmediğim için endişelendim acikcasi, vajinaya doğru da iki gündür bi ağrı var, tecrübesiz olduğum için hic anlayamıyorum, en ufak bişeyde doktora gitmek de istemiyrom ama maalesef iste tecrubesizlikten anlayamadim
Benim enfeksiyon olunca öyle ağrım olmuştu tabi ama senin daha önce yaşadığın bi durum war ondan dolayı acile felan gitseydin keşke canım. Umarım ciddi birşey yoktur bekleme iki gün war daha..

Arkadaşlar çok şükür bebeğimiz doğdu sabah geldiğimde nstye bağladılar sancılarım başlamış 90ları gördük ilk sezeryan beni aldı doktorum sancım var diye. Ultrason da 3250 gözüküyordu 3600 doğdu 51 cm çok şükür iyi benimde sancılarım var henüz afedersiniz gaz çıkaramadım yürüyorum ama fayda etmedi henüz doğum yapanlara hayırlı olsun darısı yapmayanlara inşallah
Allah analı babalı büyütsün canım sağlıcakla büyüsün meleğin...:nazar:

@rootstock canım çok tebrik ederim giremedim foruma Allah analı babalı büyütsün şanslı mutlu sağlıklı uzun ömürlü bi bebek olsun inşallah

Kızlar benim minik kozam da doğdu 24.08 21.50 de doğum hikayemi de bi ara yazarım inşallah şimdi toparlanmaya çalışıyorum 7 cm açıklıkla hastaneye gittim suyum gelmediği için de ne zaman gideceğime karar veremedim çok da rutin değildi çünkü sancılar annem kızınca arabaya atladık ve arabada sancılarım rutine bağladı çok kolay bi normal doğum oldu ama sonrasında kılcal damarımdaki bi çatlak sebebiyle çok kan kaybettim başımda en son doktorlar kanamamın nerden olduğunu anlyamadığı için panikti sonrasını hatırlamıyorum bayılmışım neyse ki doğru müdahalelerle şimdi iyiyim ama kendime gelene kadar bebeğime çoktan mamalar verilmiş şimdi emiyo ama sütüm gelmiyo uğraşıyorum inşallah emzirebilirim
Herşeye rağmen harika bi duygu kendimde olmamama rağmen tek duyduğum şey içerdeki kızımın ağlama sesiydi tek endişem ona kavuşamamak bakamamaktı
Allah herkese sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah herkes benden daha güzel daha sağlıklı bi şekilde kavuşur bebeğine

Canim gozunuz aydin saglikla buyusun kozacik. Sana da cok gecmis olsun. Daha buyuk bir probleme neden olmadan halledilmesine cok cok sevindim. Gecmis olsun canim.

Arkadaşlar Emir Hamza'm saat 11 de doğdu:halay: genel anestezi oldum kendime çok kısa sürede geldim emzirdim doktorum plasentayi elle çıkarttığını söyledi :cry: şükür iyiyiz ikimizde darısı tüm bekleyen annelere :anne:

Gozunuz aydin, hayirli evlat olsun saglikla buyusun Emir Hamza :)

4 gün temizlik yerleşme derken buralarda olamayabilirim hanımlar lütfen doğumlara biraz ara verin maceraları kaçırmak istemiyorum. hem artık kalan bebekler eylülde gelsin de eylül annesi olalım yoksa topic de kimse kalmayacak. :KK200:

Kolay gelsin cok ama bu ara hareketli baya cok sey kacirabilirsin :))

Aynen canım benim minik de kafayı yerlestiremiyo bi türlü. Valla insanın hayat arkadaşı yanında olunca hersey daha da kolay gelio bi de dusunceliyse cok daha güzel oluyo hersey.Bugun yemin torenine gittim hamilelere ozel giris yeri yapmislar girdim eşimi gördüm cok duygulandim ama onu ve minigi uzmemek icin tuttum kendimi.Bu 4 ay nasil gececek bilmiorum kendimi uzmeyim sütüm gelmez diye düşüne düşüne uyuyorum. Askerligi hic planli deildi bizim hatamizdan askere gitmek zorunda kaldı aniden apar topar gidince alisamadim bi türlü :/ Allah hepimizin yardimcisi olsun valla

Allah kavustursun canim ne zormus sizin durum oyle. Bebisin icin saglam dur, zaten geldikten sonra minigin vakit oyle hizli gececek ki.

Aman Allahım ne kadar çok bebişimiz gelmiş :KK57:
olbey olbey @rootstock belinayidil belinayidil @tiphareth ASSELL87 ASSELL87 öyle çok mutluyum ki sizin adınıza, Rabbim onlara uzun sağlıklı ömürler versin sağlıkla büyüsünler benim için cennet kokularını içinize çekin :nazar: maşallah onlara, darısı vakti gelince hepimize inşallah

Amin canim hepimizinkine insallah.

Arkadaşlarımla oglusumun kurabilerni de yaptık kızlar. Birlikte kapı susumuzude yapmıştık. Ewde sepetim wardı onuda ben susledim. Yarın hawlu terligim gelicek kalın taban onuda arkadaşımla suslicez. Şimdilik yaptıklarımı sizlerle paylasayım..

Cok guzel olmuslar ellerinize saglik :)

Gozunuz aydin, masallah kilosu cok guzelmis. Saglikla buyusun. Gaz icin ayaklarini sicak tut canim bol bol yuru. Cabucak cikarirsin insallah

Hayirli olsun canim masallah kilosu cok iyi tam olarak kac hafta kac gunluk dogdu? Ben yarin 38+0 oluyorum da heyecanlaniyorum dogumlar arttikca:)

Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün.

merhaba kızlar. aslında ekim annesi görünüyorum ama dr um kan sulandırıcı kullandığım için sezeryan dedi ve 38 olunca alırız dedi. 38+0 da 26 eylül oluyor :) sanırım ben de size katılacam :)
Sizede merhaba doktorunuzun bu söylemi çok garibime gitti bende kan sulandırıcı kullandım aylarca be 34 te bırakmamı söylemişti doktorum hiç bu sebeple sezeryan lafı etmedi üstelik benim bebeğim tüp bebek tedavisiyle oldu inşallah bir aksilik sorun olmadıkça da herşey normal doğumu gösteriyor doktorumun desteğiylede normal doğumu beklicem

gözün aydın canım, geçmiş olsun, tez zamanda iyileşirsin umarım. bebişine maşallah, kilosu boyu da iyimiş zaten, sağlıklı ve mutlu bir hayat dilerim. sevgiler :KK36:

Back