- 22 Ocak 2016
- 156
- 661
- 103
Aynen canım benim minik de kafayı yerlestiremiyo bi türlü. Valla insanın hayat arkadaşı yanında olunca hersey daha da kolay gelio bi de dusunceliyse cok daha güzel oluyo hersey.Bugun yemin torenine gittim hamilelere ozel giris yeri yapmislar girdim eşimi gördüm cok duygulandim ama onu ve minigi uzmemek icin tuttum kendimi.Bu 4 ay nasil gececek bilmiorum kendimi uzmeyim sütüm gelmez diye düşüne düşüne uyuyorum. Askerligi hic planli deildi bizim hatamizdan askere gitmek zorunda kaldı aniden apar topar gidince alisamadim bi türlü :/ Allah hepimizin yardimcisi olsun vallaBizde çatı muayenesi de henüz olmadı canım, kafa çapı da haftasına göre önde olunca bu şekilde kanala yerleşemez, kanala yerleşemeyince de doğum sancısı başlamaz, bayramdan önce alırız dedi, 1 eylülde randevu var, 1-9eylül arası bir gün belirlenecek hayırlısıyla. Eşimle normalde aynı yerde çalışıyoruz, onun yurt dışı seyahatleri yoğun bu yıl, şu anda havaalanında, gece uçağa biniyor, yarın akşam 8 de kavuşacağız inşallah, normalde çalışma iznim 30 ağıstosa kadardı, bu hafta gitmedim işe, haftaya yurtdışından misafirler var 3 günlüğüne, hala doğurmamış olursam son mesaimi yapıp öyle izne ayrılacağım. İnşallah senin eşin de yanında olur canım doğumda, evlendikten sonra kızkardeşiyle bile paylaşamadığını eşiyle paylaşıyor insan, eşimden başkasını refakatçi bile istemiyorum ben.