Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Bizde çatı muayenesi de henüz olmadı canım, kafa çapı da haftasına göre önde olunca bu şekilde kanala yerleşemez, kanala yerleşemeyince de doğum sancısı başlamaz, bayramdan önce alırız dedi, 1 eylülde randevu var, 1-9eylül arası bir gün belirlenecek hayırlısıyla. Eşimle normalde aynı yerde çalışıyoruz, onun yurt dışı seyahatleri yoğun bu yıl, şu anda havaalanında, gece uçağa biniyor, yarın akşam 8 de kavuşacağız inşallah, normalde çalışma iznim 30 ağıstosa kadardı, bu hafta gitmedim işe, haftaya yurtdışından misafirler var 3 günlüğüne, hala doğurmamış olursam son mesaimi yapıp öyle izne ayrılacağım. İnşallah senin eşin de yanında olur canım doğumda, evlendikten sonra kızkardeşiyle bile paylaşamadığını eşiyle paylaşıyor insan, eşimden başkasını refakatçi bile istemiyorum ben.
Aynen canım benim minik de kafayı yerlestiremiyo bi türlü. Valla insanın hayat arkadaşı yanında olunca hersey daha da kolay gelio bi de dusunceliyse cok daha güzel oluyo hersey.Bugun yemin torenine gittim hamilelere ozel giris yeri yapmislar girdim eşimi gördüm cok duygulandim ama onu ve minigi uzmemek icin tuttum kendimi.Bu 4 ay nasil gececek bilmiorum kendimi uzmeyim sütüm gelmez diye düşüne düşüne uyuyorum. Askerligi hic planli deildi bizim hatamizdan askere gitmek zorunda kaldı aniden apar topar gidince alisamadim bi türlü :/ Allah hepimizin yardimcisi olsun valla

4 gün temizlik yerleşme derken buralarda olamayabilirim hanımlar lütfen doğumlara biraz ara verin maceraları kaçırmak istemiyorum. hem artık kalan bebekler eylülde gelsin de eylül annesi olalım yoksa topic de kimse kalmayacak. :KK200:
Sen merak etme ben seni bekliycem :))nerdeyse eylul sonunda dogurcam(22eylul kismetse)
En son dogum yapan olarak buralari silip supurup:temizlik::temizlik:Kapilari kilitliycem artik
2016 EYLUL BEBEKLERI konusundan devam ederiz :))

Çok teşekkür ederim canım forumdaki kızlara sancılarım zamanı dua ettim :dua: öyle kabul oluyo dyolar :)) 2900 gr 50 cm doğdu kilosu düşük olduğu için de kolay doğurmuş olabilirim :)) darısı başınıza olsun biz de seni minik kızımla öpüyoruz:KK68: dualarım sizinle güzel anneler :KK200:

Aminn çok teşekkür ederim ne güzel bi dua oldu böyle :dua: Bi de hastanem uzaktı dörtlüleri yaka yaka zor yetiştik :))

Sağol canım eksik olma :KK200: gerçekten diyolardı da inanmıyodum kızımı bi gördüm herşey geride kaldı inşallah göğüslerim şişti bakalım bebek emiyo da süt yok

Çok teşekkür ederim canım :KK68: Allah size çok daha güzel rahat doğumlar nasip etsin

Teşekkür ederim canım :KK200: Allah size de nasip etsin
Iyiki evde gelmemis bebis :))) olabilecekleri dusunmezsek cok kolay bi dogum olmus masallah

Aman Allahım ne kadar çok bebişimiz gelmiş :KK57:
olbey olbey R rootstock belinayidil belinayidil tiphareth tiphareth ASSELL87 ASSELL87 öyle çok mutluyum ki sizin adınıza, Rabbim onlara uzun sağlıklı ömürler versin sağlıkla büyüsünler benim için cennet kokularını içinize çekin :nazar: maşallah onlara, darısı vakti gelince hepimize inşallah

Canım doktor değilim tabi ki ama benim hep duyduğum, bildiğim çatı muayenesi daha öncesinde kırık vs olduysa kanalı tıkayan bir kemik çıkıntısı varsa diye yapılıyor. Yabancı ülkelerde kesinlikle yapılan birşey değil. Türkiyede çatın dar diye sezeryane almak için bir yöntem gibi bişey. Herkesin mi çatısı dar. Komşum o şekilde sezeryan olmuş. Ama normali de çok istediği için hala pişman. Keşke doktoru dinlemeseydim deneseydim diyor. İlla normal olacak diye birşey yok ama normal isteniyorsa bu ülkede çaba harcamak gerekiyor

evet canım normal istemek anormal karşılandığı için uğraşmak zorunda kalıyoruz dr um normal doğum için niye o travmayı yaşatmak istiyosun kendine diyor çok iyi tecrübeli ama sezeryan yanlısı zorla normal yapcam inşallah:)

benim doktorumda yapmıyor çatı muayenesi, kimin nasıl doğuracağı sancı gelmeden belli olmaz dedi :) bendece çok mantıklı sonuçta sezeryan olacak olsa bile eğer bir sorun yoksa kendi gelmek istediği zaman olması mantıklı olan, hiç sıkıntı olmayan durumlarda tarih verilmesi mantıklı gelmiyor bana. su gelir sancı başlar kasılma olur vs. doğumun başladığına dair bir belirti olduktan sonra yine sezeryana girilebilir. bence hiç kafana takma, bebişin ne zaman gelmek isterse o zaman doğurmuş olacaksın işte ne güzel :) sonuçta zaten ilk sancıdan sonra normal olamayacak gibi olursa geçersin sezeryana saatlerce bekleyip sancı çekip sonra sezeryana gircekisn diye birşey yok :) sevgiler.

Arkadaşlar Emir Hamza'm saat 11 de doğdu:halay: genel anestezi oldum kendime çok kısa sürede geldim emzirdim doktorum plasentayi elle çıkarttığını söyledi :cry: şükür iyiyiz ikimizde darısı tüm bekleyen annelere :anne:
Oyyy masallah sizinkide kolay sezaryen dogum olmus
Masallah size gozunuz aydin Rabbim anali babali buyutsun insallah

evet canım normal istemek anormal karşılandığı için uğraşmak zorunda kalıyoruz dr um normal doğum için niye o travmayı yaşatmak istiyosun kendine diyor çok iyi tecrübeli ama sezeryan yanlısı zorla normal yapcam inşallah:)
Travma olarak yaşatmasınlar o zaman. Bak şimdiden strese sokuyor seni. Rootstock un doktorunu çok beğendim. Çok uzun sürerse, dayanamazsa diye epidural teklif etti. Başından beri de normal doğuma destek veriyordu. İyi doktorlarla karşılaştırsın Allah. Yerinde olsam devlet hastanesine de bi görünürdüm. Orda da bi kaydın olsun. Özelde aklına yatmayan bir durum olursa bir de oranın acilinde muayene olursun. Netleşir kafanda. Allah kolaylık versin normal doğum konusunda ısrar edenlere ve nasip etsin inşallah
Aynen canım benim minik de kafayı yerlestiremiyo bi türlü. Valla insanın hayat arkadaşı yanında olunca hersey daha da kolay gelio bi de dusunceliyse cok daha güzel oluyo hersey.Bugun yemin torenine gittim hamilelere ozel giris yeri yapmislar girdim eşimi gördüm cok duygulandim ama onu ve minigi uzmemek icin tuttum kendimi.Bu 4 ay nasil gececek bilmiorum kendimi uzmeyim sütüm gelmez diye düşüne düşüne uyuyorum. Askerligi hic planli deildi bizim hatamizdan askere gitmek zorunda kaldı aniden apar topar gidince alisamadim bi türlü :/ Allah hepimizin yardimcisi olsun valla
Allah yardımcın olsun canım ya. Kolaylık versin inşallah. Zor ama imtihanlar eşleri birbirine yakınlaştırıyor. Bu günleri hiç unutmıcaksınız. Kayınvalidenle anlaşıyor olmana da sevindim. Sevgiler

arkadaşlar benim dr um çatı muayenesi yapmak istemiyor, ben normal doğum istiyorum,doğumda belli olur normal olup olmayacağı diyor bende engel varsa niye sancı çekeyim sezeryan olurum diyorum ama anlatamıyorum bu durumu yaşayan var mı
Benimki de yapmadı henüz ama seninkiyle aynı sebepten mi bilmiyorum. Ben sezeryan olacaksam da sancıyı çekmek istediğim için üzerine gitmedim. Biraz mazoşistlik var galiba:)

sinemnur sinemnur Evet canım inanılmaz yakındık şimdide aramızda 1 hafta olcak gibi,aynı hastane aynı doktor bizede hastane ile ilgili tecrübe oldu baya... Bebiş 3170 falan sanırım sağlıklı baya annese toparladı hemen kendini,oğluşunla iyi olmanıza sevindim kuzucum artık rahata kavuşmuşsundur eşinde yanında...geriye doğumu beklemek kalıo
Maşallah canım bebişe de annesine de, senin prensesinin de boyu kilosu çokgüzel maşallah, kontrolünde sıkıntı olmuş biraz , bozma moralini, doktoruna güven, onun yönlendirmesine uymak gerekiyor, ben çok kararlı olamıyorum bu konuda, sonuçta bizler için en doğru kararı vermek onların işi. Çok şükür canım eşim havaalanında, uçağı indi yarım saate yanımda inşallah, bunu da atlattık bakalım;)Sevgiler kuzum...

Hakkaten sizin topik hızlı çıktı meraktan takip ediyorum arkadaşlar çoğunuz Ağustos annesi oldunuz. Aksine Ağustos anneleri 40 haftayı bulan hatta geçenler vardı. Bu işler hiç belli olmuyor herkese hayırlı sağlıklı kolay doğumlar dilerim.
Hangi ayda bekleniyorsa ondan 2 ay öncesi ve 1 ay sonrası bekleniyor zaten, ilk temmuzda geldi müjdemiz, ağustos zaten maşallah 10 kişiyi bulduk sanırım, ekimde de olur derken eylüle hamiş kalmayacak bu gidişle;)

Bakın burada kim varmış. :) Kızımız Zeynep 2550 gram 48 cm boyuyla dünyaya merhaba dedi. Epidurali almama bile fırsat bırakmayacak hızda bir normal doğumum oldu. Allah hepinize nasip etsin bu duyguyu.
Masallah subhanallah. Senin zeynep uslu uslu annesini dinledi. Benim ki oyun bozanlik yapti

hayırlı ömürlü olsun emir hamza bebek doğum hikayeni merak ettim gerçi genel anestezi ama plesantayı elle çıkarması nasıl yani normalde nasıl oluyo sezeryanda?
Sağol canım plasenta yukarda olması gerekirken çok asagidaymiş doktorum bu kadar tahmin etmiyormuş

Back