Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bakın burada kim varmış. :) Kızımız Zeynep 2550 gram 48 cm boyuyla dünyaya merhaba dedi. Epidurali almama bile fırsat bırakmayacak hızda bir normal doğumum oldu. Allah hepinize nasip etsin bu duyguyu.
Allah analı babalı bol bol sütlü büyütmeyi nasip etsin inşallahdogum oldu kizlarrrrr.....simdi iyiyim bebekte iyi cok sukur agladi baya ... bekliorum odamda ins kuvezlik durum olmaZ 2600 kg
Maşallah çok tatlı güzel bir duygu sağlıkla büyüsün inşallahBakın burada kim varmış. :) Kızımız Zeynep 2550 gram 48 cm boyuyla dünyaya merhaba dedi. Epidurali almama bile fırsat bırakmayacak hızda bir normal doğumum oldu. Allah hepinize nasip etsin bu duyguyu.
Allah analı babalı büyütsün inşallah bol bol da sütlüR rootstock canım çok tebrik ederim giremedim foruma Allah analı babalı büyütsün şanslı mutlu sağlıklı uzun ömürlü bi bebek olsun inşallah
Kızlar benim minik kozam da doğdu 24.08 21.50 de doğum hikayemi de bi ara yazarım inşallah şimdi toparlanmaya çalışıyorum 7 cm açıklıkla hastaneye gittim suyum gelmediği için de ne zaman gideceğime karar veremedim çok da rutin değildi çünkü sancılar annem kızınca arabaya atladık ve arabada sancılarım rutine bağladı çok kolay bi normal doğum oldu ama sonrasında kılcal damarımdaki bi çatlak sebebiyle çok kan kaybettim başımda en son doktorlar kanamamın nerden olduğunu anlyamadığı için panikti sonrasını hatırlamıyorum bayılmışım neyse ki doğru müdahalelerle şimdi iyiyim ama kendime gelene kadar bebeğime çoktan mamalar verilmiş şimdi emiyo ama sütüm gelmiyo uğraşıyorum inşallah emzirebilirim
Herşeye rağmen harika bi duygu kendimde olmamama rağmen tek duyduğum şey içerdeki kızımın ağlama sesiydi tek endişem ona kavuşamamak bakamamaktı
Allah herkese sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah herkes benden daha güzel daha sağlıklı bi şekilde kavuşur bebeğine
Normal doğumu tetikliyor diye acıtarak yapıyorlar biraz da. Benim muayeneden 1gün sonra başlamıştı sancım. Rootstock arkadaşın aynı gün başladı sanırımneden o kadar acıdı ki,yapmasa daha iyiydi bence,artık çoğu dr yapmıyo.sezeryan için bahane deil bence normalde ısrar et canım,bebişin kilosu falan uygun mu?
gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşBakın burada kim varmış. :) Kızımız Zeynep 2550 gram 48 cm boyuyla dünyaya merhaba dedi. Epidurali almama bile fırsat bırakmayacak hızda bir normal doğumum oldu. Allah hepinize nasip etsin bu duyguyu.
Hayirli uğurlu olsun canimArkadaşlar Emir Hamza'm saat 11 de doğdugenel anestezi oldum kendime çok kısa sürede geldim emzirdim doktorum plasentayi elle çıkarttığını söyledi
şükür iyiyiz ikimizde darısı tüm bekleyen annelere
![]()
Bakın burada kim varmış. :) Kızımız Zeynep 2550 gram 48 cm boyuyla dünyaya merhaba dedi. Epidurali almama bile fırsat bırakmayacak hızda bir normal doğumum oldu. Allah hepinize nasip etsin bu duyguyu.
Canım doktor değilim tabi ki ama benim hep duyduğum, bildiğim çatı muayenesi daha öncesinde kırık vs olduysa kanalı tıkayan bir kemik çıkıntısı varsa diye yapılıyor. Yabancı ülkelerde kesinlikle yapılan birşey değil. Türkiyede çatın dar diye sezeryane almak için bir yöntem gibi bişey. Herkesin mi çatısı dar. Komşum o şekilde sezeryan olmuş. Ama normali de çok istediği için hala pişman. Keşke doktoru dinlemeseydim deneseydim diyor. İlla normal olacak diye birşey yok ama normal isteniyorsa bu ülkede çaba harcamak gerekiyorarkadaşlar benim dr um çatı muayenesi yapmak istemiyor, ben normal doğum istiyorum,doğumda belli olur normal olup olmayacağı diyor bende engel varsa niye sancı çekeyim sezeryan olurum diyorum ama anlatamıyorum bu durumu yaşayan var mı
evet canım normal istemek anormal karşılandığı için uğraşmak zorunda kalıyoruz dr um normal doğum için niye o travmayı yaşatmak istiyosun kendine diyor çok iyi tecrübeli ama sezeryan yanlısı zorla normal yapcam inşallah:)Canım doktor değilim tabi ki ama benim hep duyduğum, bildiğim çatı muayenesi daha öncesinde kırık vs olduysa kanalı tıkayan bir kemik çıkıntısı varsa diye yapılıyor. Yabancı ülkelerde kesinlikle yapılan birşey değil. Türkiyede çatın dar diye sezeryane almak için bir yöntem gibi bişey. Herkesin mi çatısı dar. Komşum o şekilde sezeryan olmuş. Ama normali de çok istediği için hala pişman. Keşke doktoru dinlemeseydim deneseydim diyor. İlla normal olacak diye birşey yok ama normal isteniyorsa bu ülkede çaba harcamak gerekiyor