-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
Onlari.gorunce daha bir heycanla bekler insan gelsinler diye :)
Oooo seninki baya karistirmiss canın bizimde normal olsa 23 diyo hep baştan beri sat ı bir hafta sonra hesapladı hep şimdi 1 hafta öne çekti bakalim
Doppler var birde o sata uyumlu cikiyo onlar tahmini.tarih tabi ama insan yinede gun sayarken net olmak istiyo

Kızlar çarşambaya gün verdiler sezeryan oluyorum saat belli değil ama dualarınızı eksik etmeyin hayırla sağlıkla sıhhatle bebeğimi kucağıma alıyım inşallah
Aaa bu carsamba hee azicik kaldi :) saglikla kucagina al insallah canim gittikce azaliyorz ne guzel :)

Evet az kaldı heycan tavan yapmış durumda Allah hepimizin yardımcısı olsun

doğum günü belli oldumu canım peki?
Evet canım Allah'ın izniyle 5 ekim fakültede yapacağım için saat veremiyorlar sıraya bağlıymış yarın gece 12 den sonra hiçbirşey yemiyecekmişim şunu da görmüş oldum bugun muyahene beklerken iki kişinin daha çatısına baktılar sezeryan demediler anladım ki sezeryan demiyorlar herkese

Ben dopplere 10 gün önce falan girdim orda 1 hafta daha geriye attı hamileligimi ama ordaki doktorda 1 hafta oynayabilir sorun yok demişti artık son ay dayı ne zaman geleceklerinin garantisi yokki canım ben 15 inde diyorum ama belki daha önce gelmek isticek

Oyle canim ben iyice sabirsizlanmaya basladim :)

Geçmiş olsun canım en sonunda sende hasta oldun yani.
Vücudun direnci düştüyse belki bebişin hareketleri ondan canını yakıyordur

Ben hasta olmayım diye eşime yaptığım çaydan içiyorum bol meyve de yiyorum.
İnş hasta olmam

Kızlar çarşambaya gün verdiler sezeryan oluyorum saat belli değil ama dualarınızı eksik etmeyin hayırla sağlıkla sıhhatle bebeğimi kucağıma alıyım inşallah

Canım hayırlarla al bebeğini kucağına inş.
Heyecan tavandır şimdi

Bebişlerden birini gördüm canım çoook tatlıydı maşallah
Minnacık bişeydi görmen lazıım

Diğer bebişi de solunum makinasından çıkarmışlar ama küvözden çıkarmamışlar. İyimiş durumları

Allahım Rabbim bir an önce bize de sağ salim nasip etsiin

AGRA ayy maşallah çok tatlı oğlungüle güle sağlıkla büyüt
tugder çok az kalmış hayırlı doğumlar bizi haberdar et

Güle güle kullanın canım da bu nasıl bişey? Nerden aldınız? ve nasıl iz çıkaracaksınız amma çok soru sorduum
Canım biz e bebekten aldık instagramda da var satış yapan bebegin elinin ya da ağacının kalbini cikariyosun kalıba harcı dokuyosun du bulabilirsen daha ayrıntılı atayim

Selen_Ay canim 3 boyutlu el ayak izi yazarsan daha açıklayıcı bulabilirsin ben yukleyemedim buraya

Kacinci haftada kac kilo dogmuslar canim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…