Oyyyy maşallah Allah nazarlardan korusun agra aa doğurasim geldiGunaydin anneler ve bebisler, bu da bizim prensimiz, maşallah demeyi unutmayalım
Emzirmekle uğraşıyoruzbebeğümiz 3 kg, 47 cm dogdu
Oyyy masallah :)pek tatliyiz ya :)Gunaydin anneler ve bebisler, bu da bizim prensimiz, maşallah demeyi unutmayalım
Olsun canim onlara deger :) zamanla duzenede girer insallahSagol canım benim valla guzel bir duygu ama bir okadar da zorumuş kızlar uyukuzuz geceler :) her kez aklı veriyor ne yapcakım bilmiyorum :) valla
Masallah Allah nazarlardan korusun, cok guzel bebegin.. Bizde gorelim bu gunleri insallahGunaydin anneler ve bebisler, bu da bizim prensimiz, maşallah demeyi unutmayalım
Günaydın Doğurabilen Anneler ve Doğuramayanlar
Gunaydin anneler ve bebisler, bu da bizim prensimiz, maşallah demeyi unutmayalım
Iyim canim sen nasilsin ?nasilsin sekercim
Iyiyim bende canim sagol :)Iyim canim sen nasilsin ?
kızlaaaar bugün 4 de hastaneye yatıyorum doğum için. suni sancı verilecek.
3 cm den biraz daha fazla açıklık var.doktor açılmanın olacağını düşünüyor ama kilosu 4 ün üstünde gözüküyor. inmezse diye endişeli. inşallah sancıyla iner
dua edin bize çok. bu akşama gelir dedi doktorumuz. olursa normal olmazsa sezeryanla
Saglikla kucagina al insallah canimkızlaaaar bugün 4 de hastaneye yatıyorum doğum için. suni sancı verilecek.
3 cm den biraz daha fazla açıklık var.doktor açılmanın olacağını düşünüyor ama kilosu 4 ün üstünde gözüküyor. inmezse diye endişeli. inşallah sancıyla iner
dua edin bize çok. bu akşama gelir dedi doktorumuz. olursa normal olmazsa sezeryanla
Hayırlı haberlerle gel inşaallah dualarımız seninlekızlaaaar bugün 4 de hastaneye yatıyorum doğum için. suni sancı verilecek.
Allah kolaylik versin canım inş. Sikintisiz atlatirsiniz bebişinlekızlaaaar bugün 4 de hastaneye yatıyorum doğum için. suni sancı verilecek.
Canım inş. şu andan sonra hakkında hayırlısı. Sonuçta doktorun şu an elinden geleni yapmış ha olmadı artık en son çare sezeryan.
Lütfen sakin ol, hurma al yanına ye sürekli açılmaya iyi geldiğini söylüyorlar
Hayırlı haberlerle gel inş.
Saglikla kucagina al insallah canim
Hayırlı haberlerle gel inşaallah dualarımız seninle
Allah kolaylik versin canım inş. Sikintisiz atlatirsiniz bebişinle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?