-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
Gunaydin anneler ve bebisler, bu da bizim prensimiz, maşallah demeyi unutmayalım
Emzirmekle uğraşıyoruzbebeğümiz 3 kg, 47 cm dogdu
Oyyyy maşallah Allah nazarlardan korusun agra aa doğurasim geldi

Gunaydin anneler ve bebisler, bu da bizim prensimiz, maşallah demeyi unutmayalım
Emzirmekle uğraşıyoruzbebeğümiz 3 kg, 47 cm dogdu
Oyyy masallah :)pek tatliyiz ya :)

Sagol canım benim valla guzel bir duygu ama bir okadar da zorumuş kızlar uyukuzuz geceler :) her kez aklı veriyor ne yapcakım bilmiyorum :) valla
Olsun canim onlara deger :) zamanla duzenede girer insallah

kızlaaaar bugün 4 de hastaneye yatıyorum doğum için. suni sancı verilecek.
3 cm den biraz daha fazla açıklık var.doktor açılmanın olacağını düşünüyor ama kilosu 4 ün üstünde gözüküyor. inmezse diye endişeli. inşallah sancıyla iner
dua edin bize çok. bu akşama gelir dedi doktorumuz. olursa normal olmazsa sezeryanla

Canım inş. şu andan sonra hakkında hayırlısı. Sonuçta doktorun şu an elinden geleni yapmış ha olmadı artık en son çare sezeryan.
Lütfen sakin ol, hurma al yanına ye sürekli açılmaya iyi geldiğini söylüyorlar

Hayırlı haberlerle gel inş.

Saglikla kucagina al insallah canim

Hayırlı haberlerle gel inşaallah dualarımız seninle

Allah kolaylik versin canım inş. Sikintisiz atlatirsiniz bebişinle

Ayy kızlar 2 gündür kasilmalarimin tarzı değişti :)) baskı yapıyor artık aşağıya doğru 15 ini beklicek mi benim kız meraklardayimm

Saglikla kucagina al insallah canim

Hayırlı haberlerle gel inşaallah dualarımız seninle

Allah kolaylik versin canım inş. Sikintisiz atlatirsiniz bebişinle

aminn inşallah kızlar sağolun. hepimiz sağlıcakla kavusalım inşallah yavrularımıza. ilk fırsatta hayırlı haberi veririm inşallah size.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…