- 22 Temmuz 2015
- 1.275
- 1.066
- 53
- 40
Doktor sezeryan dedi ben istemedim çatı kemiğim darmış normal Doğum olamazsın dediCanım sen mi istedin sezeryani doktor mu karar verdi çatı muayenesi oldun mu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktor sezeryan dedi ben istemedim çatı kemiğim darmış normal Doğum olamazsın dediCanım sen mi istedin sezeryani doktor mu karar verdi çatı muayenesi oldun mu
Onlari.gorunce daha bir heycanla bekler insan gelsinler diye :)İyi etmişsin canım ne güzel
benim yapamadığımı yapıyorsun ne güzel
Ben gündüz yatamıyorum, ruh gibi dolaşıyorum çoğu zaman
Heyecan bizde de dorukta
Olmaz canım, ne yapcak ki sonuçta
Bu arada eşim azıcık ayaklansa arkadaşımı ziyarete gidicem, kızımın kader yoldaşlarına : )
Gerçi bebişin birini hala görememişler ama var olanı görürüz yeter : )
Doppler var birde o sata uyumlu cikiyoOooo seninki baya karistirmiss canın bizimde normal olsa 23 diyo hep baştan beri sat ı bir hafta sonra hesapladı hep şimdi 1 hafta öne çekti bakalim
Aaa bu carsamba hee azicik kaldi :) saglikla kucagina al insallah canim gittikce azaliyorz ne guzel :)Kızlar çarşambaya gün verdiler sezeryan oluyorum saat belli değil ama dualarınızı eksik etmeyin hayırla sağlıkla sıhhatle bebeğimi kucağıma alıyım inşallah
Hmm anladım canım rabbim hayirlisiyla bebegini kucagina almayi nasip etsinDoktor sezeryan dedi ben istemedim çatı kemiğim darmış normal Doğum olamazsın dedi
Evet az kaldı heycan tavan yapmış durumda Allah hepimizin yardımcısı olsunOnlari.gorunce daha bir heycanla bekler insan gelsinler diye :)
Doppler var birde o sata uyumlu cikiyoonlar tahmini.tarih tabi ama insan yinede gun sayarken net olmak istiyo
Aaa bu carsamba hee azicik kaldi :) saglikla kucagina al insallah canim gittikce azaliyorz ne guzel :)
Doktor sezeryan dedi ben istemedim çatı kemiğim darmış normal Doğum olamazsın dedi
Amin canım hayırlı haberlerle gelirsin inşallahHmm anladım canım rabbim hayirlisiyla bebegini kucagina almayi nasip etsin
Bende yarın gitcem kontrole bakalım ne diyecek
Evet canım Allah'ın izniyle 5 ekim fakültede yapacağım için saat veremiyorlar sıraya bağlıymış yarın gece 12 den sonra hiçbirşey yemiyecekmişim şunu da görmüş oldum bugun muyahene beklerken iki kişinin daha çatısına baktılar sezeryan demediler anladım ki sezeryan demiyorlar herkesedoğum günü belli oldumu canım peki?
Aminn canim :)Evet az kaldı heycan tavan yapmış durumda Allah hepimizin yardımcısı olsun
Ben dopplere 10 gün önce falan girdim orda 1 hafta daha geriye attı hamileligimi ama ordaki doktorda 1 hafta oynayabilir sorun yok demişti artık son ay dayı ne zaman geleceklerinin garantisi yokki canım ben 15 inde diyorum ama belki daha önce gelmek isticekOnlari.gorunce daha bir heycanla bekler insan gelsinler diye :)
Doppler var birde o sata uyumlu cikiyoonlar tahmini.tarih tabi ama insan yinede gun sayarken net olmak istiyo
Aaa bu carsamba hee azicik kaldi :) saglikla kucagina al insallah canim gittikce azaliyorz ne guzel :)
Oyle canim ben iyice sabirsizlanmaya basladim :)Ben dopplere 10 gün önce falan girdim orda 1 hafta daha geriye attı hamileligimi ama ordaki doktorda 1 hafta oynayabilir sorun yok demişti artık son ay dayı ne zaman geleceklerinin garantisi yokki canım ben 15 inde diyorum ama belki daha önce gelmek isticek![]()
ay masallah rabbim uzun saglikli omur versin size bagislasin daha kalp atislarini anlattigin gunleri hatirliyorum ilk haftalari simdi hayatta super bisey yaGunaydin anneler ve bebisler, bu da bizim prensimiz, maşallah demeyi unutmayalım
Emzirmekle uğraşıyoruzbebeğümiz 3 kg, 47 cm dogdu
Kızlar bebek hareketleriniz nasıl?
Benimki 2 gündür canımı çok yakıyor, gece hiç uyumadım, çok sık tuvalete çıkıyorum ama çıkmayada korkuyorum. Sanki tuvalete oturunca bebek çıkacak gibi hissediyorum, çok fazla baskı yapıyor.
Sabah doktora da gittim, bir çanta ilaç verdi grip için. Ama hap çok önermiyorlarmış, doğumda kanamayı arttırabilir diye. Spreyler pastiller öyle toparlanmaya çalışıcaz.
Kızlar çarşambaya gün verdiler sezeryan oluyorum saat belli değil ama dualarınızı eksik etmeyin hayırla sağlıkla sıhhatle bebeğimi kucağıma alıyım inşallah
Onlari.gorunce daha bir heycanla bekler insan gelsinler diye :)
Kızlaaarr soylemismiydimm Minikim ize ayak izi aldık soyke biswy bir el bir ayak izi çıkarcaz inş.
tugder hadi hayırlısı canım inş. Atlatirsiniz hayırlısıyla kavusursun bebişine
Eki Görüntüle 1892920
Can'ım çok güzelmiş bizdede hastaneden ayak izi verdiler minnacıkKızlaaarr soylemismiydimm Minikim ize ayak izi aldık soyke biswy bir el bir ayak izi çıkarcaz inş.
tugder hadi hayırlısı canım inş. Atlatirsiniz hayırlısıyla kavusursun bebişine
Eki Görüntüle 1892920
Canım biz e bebekten aldık instagramda da var satış yapan bebegin elinin ya da ağacının kalbini cikariyosun kalıba harcı dokuyosun du bulabilirsen daha ayrıntılı atayimGüle güle kullanın canım da bu nasıl bişey? Nerden aldınız? ve nasıl iz çıkaracaksınızamma çok soru sorduum
Ayyy hayırlısıyla dogsa da minik ayakını elini opsem koklasammmCan'ım çok güzelmiş bizdede hastaneden ayak izi verdiler minnacık![]()
Kacinci haftada kac kilo dogmuslar canim?Geçmiş olsun canım en sonunda sende hasta oldun yani.
Vücudun direnci düştüyse belki bebişin hareketleri ondan canını yakıyordur
Ben hasta olmayım diye eşime yaptığım çaydan içiyorum bol meyve de yiyorum.
İnş hasta olmam
Canım hayırlarla al bebeğini kucağına inş.
Heyecan tavandır şimdi
Bebişlerden birini gördüm canım çoook tatlıydı maşallah
Minnacık bişeydi görmen lazıım
Diğer bebişi de solunum makinasından çıkarmışlar ama küvözden çıkarmamışlar. İyimiş durumları
Allahım Rabbim bir an önce bize de sağ salim nasip etsiin![]()