- 8 Ekim 2012
- 16.940
- 9.114
- 448
Bakalim ne olacak :) ama 40. Haftada gelmez yaAyy kızlar 2 gündür kasilmalarimin tarzı değişti :)) baskı yapıyor artık aşağıya doğru 15 ini beklicek mi benim kız meraklardayimm
Ayy kızlar 2 gündür kasilmalarimin tarzı değişti :)) baskı yapıyor artık aşağıya doğru 15 ini beklicek mi benim kız meraklardayimm
Kizlar hurma yemeye ne zaman baslanmali
aminn inşallah kızlar sağolun. hepimiz sağlıcakla kavusalım inşallah yavrularımıza. ilk fırsatta hayırlı haberi veririm inşallah size.
Benim 15 inde olursa doktora göre 39 sat a göre 40. Hafta oluyor bakalım hayirlisiBakalim ne olacak :) ama 40. Haftada gelmez ya
Canım bende çok isterdim normal doğum gidişatım da öyle aslında ama behcet hastasıyım ve daha önce atak geçirdim bu yüzden risk alamıyoruzCanım sana doktor neden sezeryan demişti?
Çok riskli bir durumun yoksa normal gelebiliyorsa bebek bırak normal gelsin
Belki bu sancılar doğum sancılarının başlangıcı...
Ya diğer gruptan okuduğum kadarıyla son 2 hafta başlansa olur deniyordu canım..
Günde 7 tanemiydi neydi
Zaten son zamanlardayız, bi alabileydim yemeye başlıcam ben, açılma kolay olsun bari..
Amin inş. canımhadi hayırlı haberlerin olsun
Âmin canım sagol evet CNN baklım şimdilik idare ediyoruz :)Oyyy masallah :)pek tatliyiz ya :)
Olsun canim onlara deger :) zamanla duzenede girer insallah
Günaydın canım valla doğuruyor sıgluyor uyukuz geceler canım :)uykusuz gecelerin ardından bi saatte uyanan benden herkese günaydın
Hadi ya bende 3 tane yesem yeter saniyodumCanım sana doktor neden sezeryan demişti?
Çok riskli bir durumun yoksa normal gelebiliyorsa bebek bırak normal gelsin
Belki bu sancılar doğum sancılarının başlangıcı...
Ya diğer gruptan okuduğum kadarıyla son 2 hafta başlansa olur deniyordu canım..
Günde 7 tanemiydi neydi
Zaten son zamanlardayız, bi alabileydim yemeye başlıcam ben, açılma kolay olsun bari..
Amin inş. canımhadi hayırlı haberlerin olsun
Saglikla gelsin insallah canimBenim 15 inde olursa doktora göre 39 sat a göre 40. Hafta oluyor bakalım hayirlisi
İnş. Canım inş. Hepimizin minikleri sağlıkla gelsinHadi ya bende 3 tane yesem yeter saniyodumya buraya yazdiktan sonra googlede baktimda hic etkisi olmadi vs demis kimileri.hep iyi diye duyuyodum
Saglikla gelsin insallah canim
Hakkinda hayirlisi olsun sen ve bebegin iyi olunda normal sezeryan o raddede önemli degil.kızlaaaar bugün 4 de hastaneye yatıyorum doğum için. suni sancı verilecek.
3 cm den biraz daha fazla açıklık var.doktor açılmanın olacağını düşünüyor ama kilosu 4 ün üstünde gözüküyor. inmezse diye endişeli. inşallah sancıyla iner
dua edin bize çok. bu akşama gelir dedi doktorumuz. olursa normal olmazsa sezeryanla
Amiiin canim :)İnş. Canım inş. Hepimizin minikleri sağlıkla gelsin
Canım bende çok isterdim normal doğum gidişatım da öyle aslında ama behcet hastasıyım ve daha önce atak geçirdim bu yüzden risk alamıyoruz
Hadi ya bende 3 tane yesem yeter saniyodumya buraya yazdiktan sonra googlede baktimda hic etkisi olmadi vs demis kimileri.hep iyi diye duyuyodum
Saglikla gelsin insallah canim
Dimi zarari olmaz nasilsa :)Aaaa bunu daha önce yazdıysan da görmemişim kusuruma bakma canım.
Allah şifa versin
Öyle bişey varsa haklısınız tabi. Allah esirgesin....
Evet ben de bikaç kişide okudum canım, hiç faydasının olmadığını
Ama herşey inanç meselesi, canı gönülden inanınca neler olmuyor ki..
Yine de yemenin bi zararı yok : ) ben bi alaydım... Hiç faydası olmuyora bakmıcam : )
selam kızlar gece uyumayınca biz anca kalkabildik:) hayırlı haftalar olsun inşallah heyecan gitgide artıyo valla
Dimi zarari olmaz nasilsa :)
Oooo seninki baya karistirmiss canın bizimde normal olsa 23 diyo hep baştan beri sat ı bir hafta sonra hesapladı hep şimdi 1 hafta öne çekti bakalimAmiiin canim :)
Bende su tarihte baya karistim ya sat a gore 21 ekim ilk gittigimde 30 demisti sonra 27 dedi 26 dedi bu muaynede 22 dedibende tarihi duzenleyip duruyorum
Önemli degil canim öyle konu arasında geçerse soylemisimdir ama üstünde çok durmuyorum hakkimizda hayırlısı inş.Aaaa bunu daha önce yazdıysan da görmemişim kusuruma bakma canım.
Allah şifa versin
Öyle bişey varsa haklısınız tabi. Allah esirgesin....
Evet ben de bikaç kişide okudum canım, hiç faydasının olmadığını
Ama herşey inanç meselesi, canı gönülden inanınca neler olmuyor ki..
Yine de yemenin bi zararı yok : ) ben bi alaydım... Hiç faydası olmuyora bakmıcam : )
Oy maşallah yerim ben bunu ismiyle yaşasın canım Rabbim analı babalı büyütsünGunaydin anneler ve bebisler, bu da bizim prensimiz, maşallah demeyi unutmayalım
Emzirmekle uğraşıyoruzbebeğümiz 3 kg, 47 cm dogdu
Canım sen mi istedin sezeryani doktor mu karar verdi çatı muayenesi oldun muKızlar çarşambaya gün verdiler sezeryan oluyorum saat belli değil ama dualarınızı eksik etmeyin hayırla sağlıkla sıhhatle bebeğimi kucağıma alıyım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?