-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
Ayy kızlar 2 gündür kasilmalarimin tarzı değişti :)) baskı yapıyor artık aşağıya doğru 15 ini beklicek mi benim kız meraklardayimm

Canım sana doktor neden sezeryan demişti?
Çok riskli bir durumun yoksa normal gelebiliyorsa bebek bırak normal gelsin

Belki bu sancılar doğum sancılarının başlangıcı...

Kizlar hurma yemeye ne zaman baslanmali

Ya diğer gruptan okuduğum kadarıyla son 2 hafta başlansa olur deniyordu canım..
Günde 7 tanemiydi neydi

Zaten son zamanlardayız, bi alabileydim yemeye başlıcam ben, açılma kolay olsun bari..

aminn inşallah kızlar sağolun. hepimiz sağlıcakla kavusalım inşallah yavrularımıza. ilk fırsatta hayırlı haberi veririm inşallah size.

Amin inş. canım hadi hayırlı haberlerin olsun

Canım bende çok isterdim normal doğum gidişatım da öyle aslında ama behcet hastasıyım ve daha önce atak geçirdim bu yüzden risk alamıyoruz

Hadi ya bende 3 tane yesem yeter saniyodum ya buraya yazdiktan sonra googlede baktimda hic etkisi olmadi vs demis kimileri.hep iyi diye duyuyodum
Benim 15 inde olursa doktora göre 39 sat a göre 40. Hafta oluyor bakalım hayirlisi
Saglikla gelsin insallah canim

Hadi ya bende 3 tane yesem yeter saniyodum ya buraya yazdiktan sonra googlede baktimda hic etkisi olmadi vs demis kimileri.hep iyi diye duyuyodum

İnş. Canım inş. Hepimizin minikleri sağlıkla gelsin

Hakkinda hayirlisi olsun sen ve bebegin iyi olunda normal sezeryan o raddede önemli degil.
Hayirli haberlerini bekliyoruz..

Canım bende çok isterdim normal doğum gidişatım da öyle aslında ama behcet hastasıyım ve daha önce atak geçirdim bu yüzden risk alamıyoruz

Aaaa bunu daha önce yazdıysan da görmemişim kusuruma bakma canım.
Allah şifa versin
Öyle bişey varsa haklısınız tabi. Allah esirgesin....

Evet ben de bikaç kişide okudum canım, hiç faydasının olmadığını
Ama herşey inanç meselesi, canı gönülden inanınca neler olmuyor ki..
Yine de yemenin bi zararı yok : ) ben bi alaydım... Hiç faydası olmuyora bakmıcam : )

selam kızlar gece uyumayınca biz anca kalkabildik:) hayırlı haftalar olsun inşallah heyecan gitgide artıyo valla

Dimi zarari olmaz nasilsa :)

Kızlar bebek hareketleriniz nasıl?

Benimki 2 gündür canımı çok yakıyor, gece hiç uyumadım, çok sık tuvalete çıkıyorum ama çıkmayada korkuyorum. Sanki tuvalete oturunca bebek çıkacak gibi hissediyorum, çok fazla baskı yapıyor.
Sabah doktora da gittim, bir çanta ilaç verdi grip için. Ama hap çok önermiyorlarmış, doğumda kanamayı arttırabilir diye. Spreyler pastiller öyle toparlanmaya çalışıcaz.

selam kızlar gece uyumayınca biz anca kalkabildik:) hayırlı haftalar olsun inşallah heyecan gitgide artıyo valla

İyi etmişsin canım ne güzel

benim yapamadığımı yapıyorsun ne güzel
Ben gündüz yatamıyorum, ruh gibi dolaşıyorum çoğu zaman
Heyecan bizde de dorukta

Dimi zarari olmaz nasilsa :)

Olmaz canım, ne yapcak ki sonuçta

Bu arada eşim azıcık ayaklansa arkadaşımı ziyarete gidicem, kızımın kader yoldaşlarına : )
Gerçi bebişin birini hala görememişler ama var olanı görürüz yeter : )

Amiiin canim :)
Bende su tarihte baya karistim ya sat a gore 21 ekim ilk gittigimde 30 demisti sonra 27 dedi 26 dedi bu muaynede 22 dedi bende tarihi duzenleyip duruyorum
Oooo seninki baya karistirmiss canın bizimde normal olsa 23 diyo hep baştan beri sat ı bir hafta sonra hesapladı hep şimdi 1 hafta öne çekti bakalim

Önemli degil canim öyle konu arasında geçerse soylemisimdir ama üstünde çok durmuyorum hakkimizda hayırlısı inş.

Gunaydin anneler ve bebisler, bu da bizim prensimiz, maşallah demeyi unutmayalım
Emzirmekle uğraşıyoruzbebeğümiz 3 kg, 47 cm dogdu
Oy maşallah yerim ben bunu ismiyle yaşasın canım Rabbim analı babalı büyütsün

Kızlar çarşambaya gün verdiler sezeryan oluyorum saat belli değil ama dualarınızı eksik etmeyin hayırla sağlıkla sıhhatle bebeğimi kucağıma alıyım inşallah
Canım sen mi istedin sezeryani doktor mu karar verdi çatı muayenesi oldun mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…